Får nog ta tempen på mig nu....

Utan förvarning så fick jag ett mega ryck och började städa...frivilligt och med lust det händer inte allt för ofta...så har dammat och torkat av kaklet i köket gjort rent spisen och bänken och plockat i skåpen...Jag måste va sjuk :O.
Vattnade blommorna med och fixade med bladen...så nu är de nog glada igen=).

Satte mig nu här vid burken en stund igen och inväntar ett ryck till vem vet?.

Energin kom från ingenstans bara flög på mig...haha...

Ja hua..så det kan bli...men måste tvätta fönster med men det kör jag INTE igång med idag iaf.

Va ska man hitta på nu då...rastlös har varit inne hela dagen ju...

Får se vad kvällen erbjuder....

Snö och jag lägger in saker på Tradera

Hmm vilken kombination det blev på rubriken men jaja vad gör väl det?.
Här började det snöa igår kväll inte för att det kommit så mycket men det ligger iaf lite vitt puder på marken gillar't inte vill ju ha sol och väme nu ju.

Klev upp hyffsat tidigt idag och åt frukost med dottern innan hon skulle med bussen till sin kille så nu har hon 3 timmar att spendera på bussen tur hon har musik att roa sig med.

Här kommer det inte hända så mycket idag tror jag inte utan blir en skön Lördag hemma.

Har lagt in lite saker på Tradera så nu hoppas man det blir sålt..hittar ni saker som säljs av byjj så är det mina auktioner.

Fick mina jeans i Torsdags så nu skall dom bara läggas upp lite sen är det bara att klämma i rumpen i dom och strosa runt:).

Ha en skön dag alla!




Nyfrissad och shoppat skor

Sådär nu är man nyklippt och hann med och köpa mig ett par skor med så nu blir jag riktigt prickig och fin i sommar..


Hahahah

Jag fick med en provförpackning av spray tan ni vet vad det är va?...så jag sprayade på mig den här igår och idag ser jag ut som en fläckig jag vet inte vad..så näää det var verkligen inte något för mig det blir solarium och solen ute som gäller inga andra könstiga trix för att få en fin solbränna...nu får jag gå här och se ut som ett monster tills detta försvinner det känns toppen kul kan jag lova.
Har skrubbat som en tok för att få bort skiten men det sitter verkligen fast.
Har någon något bra tips får den gärna skriva det för detta är VERKLIGEN inte snyggt.

Ska få besök av dottern här och hennes kompis så jag ska baka våfflor...sen vid 16.15 ska vi iväg och klippa oss det ska bli kul och skönt att äntligen kunna få iordning på frisyren igen.

Annars händer det nog inte så mycket mer här idag...lugnt blir det nog:)

Ha en skön dag!

Kvällen blir lång när man är ensam

Jösses va kvällen blir lång när man är ensam...sitter här med datorn och har gjort det jag brukar göra varje dag och nu vet man inte vad man ska hitta på.
Tvn är på men jag tittar bara lite ibland...
Ska bli skönt med sällskap imorgonkväll...någon och tjöta med lite för jag kan ju inte sitta här och prata med mig själv?. Det skulle kännas riktigt dumt.
Chokladsugen är jag med och det kan ni tjejer räkna ut varför jag är...den tiden i månaden just nu.

Nä får väl glutta vidare här och se om man kan dyka på något skojsigt att titta på.

Ha en skön kväll och simma lugnt!

Sådär nu är man blond igen!

Nu är man helblondin igen den svarta utväxten är inte speciellt snygg tycker jag men nu är den puts väck och imorgon skall jag till frissan och fixa till håret ska bli riktigt kul.
Idag har det inte hänt speciellt mycket..dottern har varit här en stund hon kommer tillbaka imorgon igen och stannar kvar här till Fredag då åker hon nog iväg till sin kille.
Mamma var här på en fika med men nu blev man helt ensam men har lite att pyssla med så det är lugnt.

Idag blåser det och regnar så inte skönt alls ute..ställde ut påskris igår och det blåser omkring på balkongen får nog ställa undan det om det inte lugnar ner sig snart.

Idag kom dotterns skor så hon blev supernöjd och min parfym och hudkräm kom med så nu kan jag lukta gott igen.

Nyss fick jag ett SMS om att byxorna kommit så de hämtar jag ut imorgon...pengarna rullar snabbt iväg men det är ju så kul att shoppa man önskade att man hade lite mer att spendera loss för men nu får det vara stopp..ska ju som sagt klippa mig imorgon och då går det några lappar till.

Tom peng pung snart ju haha....


Ha en toppen kväll alla!

Jag blev medlem på Merbesökare igår

och har haft massa besök på min sida så jag måste verkligen rekommendera den sidan...du får in nya människor till din blogg och du får läsa många intressanta bloggar du med. Så man har inget att förlora på att gå med här.

Skrev om det igår med men nu har jag testat det och blev så glad över alla nya kommentarer jag fick på min sida och all nya besökare så därför tipsar jag om det en gång till.

Klicka på bannern och registrera dig du med:).


Mer besök till din sida

Då är detta något för dig klicka in och registrera dig du med..Inget att förlora på det utan bara allt att vinna.
Klicka på Bannern:


Våffeldagen...

Ja våffeldagen är det ju idag och vi åkte hem till lilla mamma och fick våfflor där...jätte smaskigt var det. Hon fick hjälp med att sätta upp 2 lampor i hallen med så nu har hon ljus i sitt hus.

Efter vi varit hos mamma så åkte vi ner till Biltema och kikade lite och sedan vidare till en presentbutik och ojojoj vad saker jag vill köpa. Skulle behöva en STOR plånbok just nu.

Sedan tog vi ett litet strög i stan innan vi åkte hem och nu sitter jag här och bloggar lite väntar på att penseln ska torka och sen ska jag måla klart de sista lådorna så skänken till sovrummet blir klar.

En skön dag med mycket sol....kan det bli härligare?.



Roadtrip

Idag har jag och prinsen varit ute och åkt omkring lite...först en tur till Tibro där vi köpte en sak till bilen..hmm vattenpump tror jag det heter. Sen kollade vi in på en Auktion men det var inget för oss. Sen kikade vi in o en presentshop men köpte inget där.

När vi kom hem till våran mysiga stad så åkte vi till Coop och handlade så nu är det fyllt i skåp mm.

Löpte även med 2 takplafonder till mamma så nu skall hon få lyse i hallen:).

Solen skiner och det är toppenväder och det känns i kroppen man blir både piggare och gladare.


så ha en skön Lördag alla...Kram!

Vilket härligt Fredagsväder

Sitter här med dörren öppen och det känns helt underbart skönt...musiken poppar på radion har jag gått och fått vårkänslor tro?..Jag brukar aldrig ha igång radion annars men nu strömmar det ut musik i hela lägenheten och jag rycks med och får till några sköna dansmoves haha..

Ska börja måla en skänk här om en stund...får se hur mycket jag målar innan jag tröttnar jag är inte mycket för målerigrejer det är inte riktigt min grej. Men vi måste få iordning på den snart så den kan flyttas in i sovrummet.

Dottern har åkte hem nu så det känns jätte tomt här hemma...det är verkligen tur man har datorn och musiken så att det blir lite ljud här.

Tvättmaskinen är i fullgång med och det skall hängas ut när den är klar...

Fredag är det och en mysdag/kväll får det allt bli här kan jag tro=).



Min dotter har en utlottning så kika in:)

Ja som rubriken lyder så har min dotter en utlottning på sin sida just nu så klart du ska vara med...Kommentera och länka hennes utlottning. Svårare än så är det inte.

http://ultradum.blogg.se/



Shoppa shoppa

NU har man shoppat lite igen...så lätt att göra det när man sitter på nätet och spanar runt. Detta hittade jag och skall ha till min rockabillyklänning:).



Härligt väder i dag...

Solen skiner och det är härligt skönt i luften idag...tvättar och hänger ut på balkongen och det doftar ljuvligt just nu. Satte mig en stund på balkongen och lät solens strålar värma näsan och det blev riktigt varmt. Snart kanske man kan börja sola därute det skulle va skönt och få lite färg just nu är man riktigt vinterblek. Saknar att sola solarium som jag gjorde förr då var man härligt brun året runt men det var när jag bodde på ett annat ställe då hade jag solariumet precis utanför dörren så då var det enkelt att knalla ner och ta sig en stund där. Men nu vet jag inte vart jag ska sola ska kolla upp om det finns något på området där vi bor nu.

Väntar in dottern som ska komma hit efter skolan...laga lite mat och sen ha en skön eftermiddag och kväll.
Kycklingryta är beställt av dottern så det får det bli.


Ha en härlig dag!

Ja sååå äntligen

Som jag skrev om igår så försökte jag ju köpa ett par skor på nätet men hur jag än gjorde så gick det inte men IDAG då fungerade det...mycket skumt.

Så nu får dottern sina skor snart...Tror ni hon kommer bli glad?.



Grrr småputt

Får inte ordning på det jag ska köpa på ebay nu har sambon med försökt men det går inte betala mkt mkt konstigt. Så nu mailade jag han som sålde och frågade hur jag skulle göra.

Jaja får hoppas att det löser sig imorgon.

På tal om imorgon så ska vi iväg till mamma med en liten inflyttningspresent...eller liten och liten kanske den inte är haha...men vad det är kan jag inte berätta nu men jag tror hon kommer bli både förvånad och glad för det är något hon pratat om länge att hon vill ha.

Så ha en toppen kväll alla!

Ja hej och hååå

Uppe med tuppen idag och iväg till vårdcentralen kl.8 där fick jag göra Ekg som vanligt skönt att de håller koll på allt. Sen åkte jag iväg och handlade innan jag ramlade in hemma...pust vilka tunga kassar det blev men nu finns det lite gott och blandat hemma.

Mamma var här på en fika och sen kom dottern hit så här är det full rulle hela tiden...

Sitter och grejar på Ebay ska försöka beställa ett par skor till dottern men det blir något fel hela tiden...argare och argare blir jag men jag ska få iordning på det...jag är ENVIS så jäklar det ska gå.

Väntar hem sambon om en stund då ska det bli lite mat sen vet jag inte vad vi ska hitta på det får vi se då...känner mig lite seg så kanske en tupplur på soffan?.

Borde egentligen städa men det finns ju en dag imorgon eller hur?.

Armbandet jag hade utlottning på är på väg till sin nya ägare hoppas det kommer väl till användning nu när solen kikar fram...=).


Rösta på mitt bidrag på jotex

Vill ni va gulliga och rösta på mitt bidrag på Jotex=)



Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"!

Vädret är bra roligt just nu

Igår var det jätte skönt ute varmt och härligt...så vaknar man här imorse och tittar ut då är det snö..hmm trodde det var klart med snö nu och värmen var på gång helt men ack så fel man kan ha. Nu är iaf solen framme men det blåser på rätt bra jag har inte varit ute än men kan tro att det är lite ruggigt.

Här har det inte hänt mycket idag det enda som jag gjort är att diska...borde sätta lite fart men blev sittandes vid datorn och timmarna bara försvinner iväg.

Men så är det...får väl snart ta och fixa till det lite här men har ingen panik hela dagen är ju kvar än ju.

Imorgon har jag ett besök på vårdcentralen kl 8 så ingen sovmorgon då heller fast det är helt okej jag somnar gott om kvällarna när man är uppe med tuppen på morgonen.

Ni såg väl att jag skrev OM ciao i går jag tycker att ni skall kolla in sidan...skriva lite recensioner om produkter samtidigt som ni tjänar en slant. Pengar är väl alltid välkommet eller hur?. Sen så sätter man betyg på de andra som skriver därinne och alla tjänar på det.



Tjäna pengar samtidigt som du skriver recensioner

Vill du med tjäna pengar samtidigt som du kan skriva recensioner om produkter och läsa om vad andra tycker om vissa produkter?.

Då är Ciao ett perfekt ställe där du kan tjäna en slant. Vad har du att förlora?. Ingenting.

Klicka på bannern och börja skriva läsa och betygsätta du med.



Då var man hemma igen:)

Idag var vi bjudna till svärmor på middag..och som vanligt var det jätte mumsigt. Där fick jag en Mumin mugg va glad jag blev=). En till till min samling ska ta bild på den någondag.

Efter middagen åkte vi hem till min mamma och hjälpte henne hänga upp gardiner tog en fika och pratade lite och nu är man hemma igen.

Nu blir det slappa för hela slanten resten av kvällen....göttgötteligöttans. Har varit en toppen helg faktiskt med flytt, rolig kväll igår med härliga människor och en toppen dag idag.
Kan inte bli bättre.

Ha en skön kväll alla!


Hej hopp på er Alla

Igår var det en LÅÅÅÅNG dag vi klev upp efter halvnio för att åka och hjälpa min mamma att flytta och det tog en stund. Hämtade upp dottern och hennes kille på vägen hem vilade en liten stund. Sen kom min bror hit vi skulle bjuda på Tacos och lite godis och singstar så vi ylade på till nästan halvett i natt då var min röst helt hes men kul var det.
Vaknade vid halvelva idag och har inte gjort mycket alls än...skönt blir det idag då vi är bjudna till sambons mamma på middag så slipper laga mat själv det känns skönt.

Kvällen ska gå till vila haha....ska bli så skönt=).

Men en mysig kväll hade vi här igår och fler sådana lär det bli framöver fast då kanske man bara sjunger inne och sen ger sig ut och grillar.

Ha en toppen Söndag alla!

Vinnaren av Armbandet

Vinnaren av armbandet blev http://tinaelisabeth.blogg.se/ Grattis!.
Nu behöver jag bara din adress så jag kan skicka det till dig:)






Fredag dårå

Ja då var det Fredag och vi har nyss käkat middag här och nu sitter vi här och lyssnar på lite musik och tar det lugnt. Ikväll kommer dotterns kille hit så vi hämtar upp honom vid bussen vid 19.30. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.

Imorgon skall vi hjälpa mamma flytta klart så det blir fullt upp och sen blir det Tacos på kvällen en helg med full rulle blir det.

Blir en kort uppdatering här idag bara...:)


Brrr ruggigt värre

Idag är det riktigt ruggigt ute...vart tog solen vägen det som var så skönt igår?. Tog vårjackan på mig när jag åkte och handlade förut och fy vad jag frös huttrade som en tok. Men nu så är man hemma i värmen igen och skåp och kyl o frys är fyllda av lite smått och gott inför helgen. Dottern och hennes kille ska vara här så köpte hem lite gottigt som vi kan smaska på. Tacos ska det bli en dag ialla fall. Lite godis och dricka blev det med=).

Väntar på att dottern ska dyka upp här snart så ska vi ta en kopp te och prata lite...

Ha en skön kväll alla!

Liten påminnelse på utlottningen

Tänkte bara påminna om utlottningen jag har på det söta armbandet som jag drar en vinnare på på Fredag 16/3 ni har väl inte missat det?. Längre ner på min sida kan ni se den och kommentera gärna där så är det lättare för mig att hålla koll på vilka som är med:).

Ni får gärna följa mig på Bloglovin med om ni vill och länka utlottningen på eran sida.

Önskar alla ett stort Lycka till ni och visar armbandet här en gång till men som sagt kommentera i den riktiga utlottningen i inlägget längre ner på sidan om ni vill vara med=).



Tvättar tvättar tvättar

Ja så ser min dag ut idag...tvättar för fullt och hänger ut på balkongen det sprider sig en härlig doft in av sköljmedlet och det doftar rent...härligt är det...Himlen är klarblå kan inte bli mer blå än den är idag och fåglarna kvittrar sitter här med balkongdörren öppen och det är så härligt skönt.

Nu ska jag vänta på att sista maskinen med tvätt blir klar så den kan hängas ut med sen ska jag ta en vila det har jag gjort mig förtjänt av då...

Sambon åkte nyss till jobbet så jag blir ensam hela eftermiddagen och kvällen så tyst kommer det att bli då är det tur att man har tvn och datorn som sällskap=).

Hoppas ni haft en toppen dag idag ni med?




Kolla himlen:)



Åh vad fick man gjort idag då?

Inget alls bara diskat..men har inte varit på topp idag och då får man ta det lugnt tycker jag. Imorgon ska jag ta itu med en massa tvätt det måste jag får nu börjar det bli fullt i korgen igen.
Så det blir min morgondag...

Min sambo fyller år imorgon med så vi får väl smaska något gott då tycker jag allt. Måste ju fira lite=).

Så grattis min prins säger jag redan nu Love U <3


Dagen går i slowmotion

Den här dagen går i slowmotion har inte fått mycket alls gjort...diskat lite och skrivit en recension mer har inte hänt.
Dottern kom hit nu och vi får se om hon liftar med pappan hem eller om hon blir kvar:).

Idag är det riktigt varmt och skönt ute jag satt och solade näsan en stund på balkongen och det hettade på bra i ansiktet. Nu vill jag inte ha mer snö iaf..det är härligt som det är.


Har inte så mkt att berätta just nu för det händer inte så mycket..dagarna är ganska långtråkiga och man stänger in sig för att man inte mår sådär jätte bra just nu.

Men så är läget just nu och det är bara att gilla läget

Hoppas man får lite mer att skriva om snart men det blir det säkert...Ha de gott!

Gårdagen blev inte som jag tänkt mig

Som jag berättat om förut så har jag ett bråkigt hjärta och det började redan bråka i Söndags men jag tänkte att det går säkert över men nä då det gjorde det inte. Så jag ringde våc igår och berättade läget och dom bad mig åka till sjukhuset så där fanns jag redan meddelad att jag skulle komma. Det blev ekg och övervak och nu fick dom ännu en gång se hur det beter sig så läkaren gav mig en tablett men den har jag haft förut och den har inte hjälpt mig då heller. Sen skall han ta kontakt med den läkaren som skall göra ablationen på mig för det ska inte behöva ta så här lång tid. Jag har väntat i snart ett år och det är LÅÅNG tid och sätter sina spår psykiskt och på alla folk runt om då man inte alltd orkar vara så social och positiv.

Så nu får vi se denna gången vad som händer. När jag kom hem efter 6 timmar så pratade jag med dottern en stund innan jag kröp ner i sängen jag var inte hemma förräns vid 22..trött och inte piggelin alls.

I dag ringde kl 8 då gick jag upp och fixade frukost till dottern och mer har inte hänt här än dottern fick lift av sambon till skolan och jag sitter här och bloggar.

Skriver noh lite mer senare idag så ha det gott sålänge!



Då vet man hur allt blir idag

Äntligen har dottern hört av sig så hon kommer med en buss 16.30 så då ska man plocka upp henne. Hon har nog mycket att berätta om helgen hos killen så det kommer bli mys.
Ska handla hem lite så vi kan smaska på här i kväll lite te och en massa tjatter kan det bli trevligare?.

Men jag har fortfarande inte kommit igång än haha...måste sätta lite fart har bara kommit in i duschen än..det går seegt idag. Men har ingen tid att passa så vad gör det då?.

Ska sätta mig och kolla in lite skor som jag kan ha till min snygga klänning...så det ska jag göra nu sen ska jag få fart på rumpestumpen och göra lite saker.

Hej Svejs på en stund!


Godmorgon Måndag

Måndag igen då och jag vaknade för snart en timma sedan men har inte klivit upp ur sängen än...Lat?..ja kanske lite men vill ta det lugnt och det gör jag.
Vet inte riktigt vad som kommer att hända än idag..dottern skulle höra av sig får se när hon dyker upp.

Ska väl strax kliva upp och äta lite frukost det börjar kurrelikurra i lilla maggen så den vill ha något.

Jag skriver mer sedan när jag vaknat till och kommit igång såå se U lääjter.

Just det va kul att det kommit in så många nya på sidan och vad glad jag blir för alla kommentarer..Tack så mkt och vill ni att jag ska kika in på eran sida så kommentera så gör jag det såklart.

Hoppas ni stannar kvar och läser=)

Kvällen är här

Då var det snart slut på helgen...vi käkade Thaimat idag som <3 hämtade..Sååå gotteligottigt. Nu så ska det bli ett bad och sen hopp i Jumpsuiten igen och mysa sig upp i soffan en stund. Har haft en slappar dag har bara dammat och tvättat lite.

Ha en toppenkväll alla....Kramelikramen!




Då vare Söndag igen

Jösses va helgerna rullar på man hinner ju inte med någonting ju...Igår var jag bara hemma och fixade och kollade Melodifestivalen mm en skön kväll med andra ord. Sovmprgon blev det idag och nu har jag bara diskat änsålänge allt går i slowmotion.
Det var meningen att dottern skulle komma idag men hon stannar kvar hos killen en dag till..hon har ju studiedag imorgon så hon är ledig.

Vi hade planerat en tacokväll men det blir ju inte nu när hon inte kommer men det finns ju fler dagar=).

Ni har väl inte missat att jag har en utlottning?...Kika längre ner på sidan så ser ni den och jag önskar alla som är med ett stort Lycka Till......

Ha en skön Söndag!

Har ni med sol? det har vi här..ser riktigt skönt ut ute får se om man kanske knallar ut en stund senare:D

Jumpsuit

Köpte mig en Jumpsuit häromdagen en riktigt rosa en och jösses vad skön den är...gillar mysisar när jag går hemma och med denna känner man dig lite som en förvuxen bebis men skön är den. Ångrar inte mitt köp alls så nu går jag omkring i den på morgonen och kvällen och njuter...härligt ju:)

Tog en bild men den blev inte så jätte bra men den får duga=)


Sol sol

Idag är solen framme igen men det är riktigt kallt i luften..men nu kan man hoppas att snön inte kommer tillbaka mer utan att det blir varmt och skönt ute. Tog mig en sovmorgon idag vaknade inte förrän 10,30 riktigt skönt. Så nu har det ätits frukost och dammsugits och diskats...

Nu blir det en stund vid datorn här ska läsa lite bloggar och mail mm måste ju hålla mig uppdaterad om vad som händer ju:).

Har inga speciella planer för idag utan det blir npg en rätt lugn dag/kväll för mig kan jag tro.

Har ni planer för idag/kväll?.



Vad säger ni om en ny utlottning?

Tycker det är kul med utlottningar och som hjälp för mig får ni gärna klicka på splinxlänkar och understrukna ord i min blogg. Samt även följa mig på Blogkeen och Bloglovin och sen då självklart kommentera att ni är med och gärna länka om utlottningen på eran sida.

Denna gången är det ett sött armband som passar bra nu när våren och sommaren närmar sig med stormsteg. Så var gärna med:). Utlottningen pågår till den 16/3. Då drar jag en vinnare.





Morrn morrn alla pigga!

Jag själv är väl ganska pigg haha...skulle velat sova lite längre än 6,30 men lovade dottern att gå upp och fixa frukost snäll mamma som man är. Nu är hon i skolan och jag hamnade framför datorn...jätte ovanligt:).

I går var det fullt upp hela dagen...det handlades, kördes flyttlass och jag plåtade dottern på kvällen +smink och annat jox så så idag ska jag faktiskt ta det lignt har jag bestämt.

Hoppas ni får en toppen dag allihopa...har ni snö kvar med?...här ligger den envist kvar men jag hoppas den försvinner fort nu och att solen tittar fram.


En liten bild på dottern bjuder jag på med:)


Nä nu får det allt försvinna

hua vill inte ha snö...utanför här hade dom inte skottat så det var halt och otäckt att gå i det med 2 tunga kassar med mat...

Var ju och handlade lite efter jag plockat upp dottern så nu har jag en Jumpsuit haha ska bli intressant och se om man kommer att trivas i de...kommer känna sig som en jättebebis..rosa och grann är den..får se om jag kan lägga in en bild på den senare.

Här har vi nyss ätit och nu sitter vi och väntar på att min bror ska höra av sig..vi ska iväg och hämta lite mer lådor och saker hos mamma...

Sen när jag kommer hem ska jag plåta dottern...så fullt upp idag det gillas=)


Kramiz!

Näääe=(

Vill inte ha SNÖ vill ha sol ju...vaknade upp och kollade ut och såg snö på marken och snö falla...blää hoppas det försvinner snabbt nu så att värmen kan komma.

Idag ska jag iväg och handla lite och plocka upp dottern efter skolan...hem och fixa lite ätbart och njuta av en mysig kväll myspys.

Lite småsegt är det idag men det blir säkert bättre när jag kommit igång...i eftermiddag ska vi köra lite saker från mammas gamla lägenhet till den nya...sen så blir det väl inte så mycket mer idag skulle jag tro.

Har ni några planer för dagen?


Till pucklarna

Äntligen har jag hittat en halterneck bh men det var inte enkelt...fick bli en ifrån ebay och gratis var den inte heller men jag ville ha en så nu är den på väg hem till mig. Det är inte busenkelt att hitta bhar för dom som ligger över c-d kupor kan jag säga...man känner sig ganska dum när allt är för smått...

Men nu hittade jag en som passar mig så nu säger jag...Kom till mamma:)




Lite sol idag

Solen är inte lika stark idag som den har varit men det kanske blir bättre senare...egentligen borde jag fortsätta tvätta fönster men får se hur det blir med det idag.
Om en stund så dyker dottern hit hon har långrast i skolan så då ska vi fika lite ihop och prata en stund innan hon skall tillbaka igen.
Skall duka fram lite te och smörgås som vi kan gotta oss med...

Vaknade vid 8 tiden men har varit slö och suttit vid datorn och gluttat så får väl sätta lite fart snart och börja städa lite men känner ingen panik haha för det är ingen som tar det ifrån mig precis så det hinns ju med.

Ska sätta mig och kika lite på ebay behöver ha en halterneck bh som jag kan ha till klänningen får se om jag dyker på någon där...har letat lite överallt men inte hittat någon. Så är det någon som har tips på vart det finns så släng gärna iväg en kommentar till mig.



Hej Svejs!

Titta kom o titta

Snart dags för att snusa kudden börjar bli väldigt seg i kolan...men ingen sovmorgon imorgon heller har lite som skall fixas...men till helgen då ska ja ta mig sovmorgon det har jag bestämt.

Vädret börjar bli så underbart..men svårt med kläder just nu...tar man den tunna jackan fryser man och den tjocka då svettas man..så nu är det lurigt.

Men men snart åker vinterkläderna undan och fram med våren...mysigt mysigt eller hur?

Ha en skön kväll...Kram!

Tjofaderallan

Ja idag var man uppe innan tuppen så nu har man varit på vårdcentralen...packat in en massa lådor hos mamma och där i hennes nya lägenhet händer det grejer...lite nya tapeter mm. Sen var mamma här på en fika och nu kom dottern hit en sväng hon har långrast så då åkte hon hit och sällskapar mig lite.

Vädret är helt underbart idag..solen skiner och man blir helt glad i kroppen...vårkänslor?...kanske:).

Sitter här och lyssnar på lite musik och småpratar lite hon berättade att hon hade fått alla rätt på matteprovet..så duktig min lilla tös...mamma måste ju få skryta lite...ne men hon är helt underbar min lilla skrutta min ögonsten det bästa som hänt mig..

Tittar in lite senare igen...Kram på Er!


Jo just det ringen är på väg till sin nya ägare...hoppas du blir glad:)

Hutter

Sitter här och huttrar det är verkligen ingen värme inne här..så skall snart krypa ner i ett varmt bad och värma mig.
Imorgon bitti bär det av till vårdcentralen igen kl:8 ska jag vara där så får väl kliva upp vid 7 tiden. Får alltid dessa tidiga tider iof så är det väl bra men jag är ingen morgon människa då är jag som segast. kvällar och nätter har jag inga problem med men tidigt på morgonen...dååå e ja trött.

Får se om vi kanske kikar runt på lite andra ställen innan vi far hem igen får se hur pass pigg jag är=).

ha en super spajsig kväll nu alla så ses vi imorgon igen.


Och du som vann ringen jag har mailat dig behöver en adress så att jag kan skicka den till dig.

Måndag och ingen sol idag

hade ju planerat att fortsätta tvätta fönster men hua va kallt det är i luften idag och ingen sol...frös om fingrarna när jag var ute så fönstertvättningen får allt vänta.

Idag händer det inte mycket alls...har en lugn och skön dag bara och tänkter fortsätta ha det.

Får ta tag i lite imorgon igen idag har jag ingen lust alls...är så himla tröttis fast jag sovit ordentligt men så kan det vara ibland.

Ha en skön dag alla!

Då har helgen sprungit förbi

Söndagskvällen är här..och har just tagit ett varmt och skönt bad...nu sitter man här och njuter av lugnet och har tvn på i bakgrunden...mysigt mysigt. I dag hjälpte vi mamma att köra ett lass med saker till lägenheten så nu minskar det i lägenheten. Det STORA flyttlasset går den 17 Mars.

Har tvättat lite och grejjat men inte fått särskilt mycket gjort men vad gör väl det? Det finns fler dagar ju haha...

Ska slappa här en stund nu innan det är dags att inta ryggläge..

Ha en skön Söndagskväll alla!

Nu har jag dragit en vinnare

Och vinnaren blev http://hannabjorkdahl.devote.se/...så nu behöver jag Namn och adress så att jag kan skicka ringen till dig och hoppas att du kommer att tycka om den:).

Det kommer snart fler utlottningar så håll ögonen öppna:D




Är detta ett skämt eller

är det bara jag som sitter här och skäms över bidragen på mellon?...jag får bryt på låtarna som går vidare skulle skämmas som faen om någon av dom går vidare..Torsten? Sean Banan? är det ett skämt eller?.

Ne fy sjutton jag blir bara arg går någon av dom vidare då kollar jag inte på den stora festivalen det kan jag säga redan nu.

Haha ja herregud vilka jäkla låtar jag vet inte om jag ska skratta eller gråta sitter och är vansinnigt arg och muttrar är det det man vill kanske för vilken vettig kan rösta dessa vidare.

Ne detta får räcka tillräckligt mycket gnäll från mig nu.

Glöm inte Utlottningen som går ut imorgon

Sista dagen idag för imorgon drar jag en vinnare i utlottningen om den fina ringen jag lottar ut. Så har ni inte kommenterat så passa på att göra det nu.

Detta är ringen som jag lottar ut och inlägget finns långre ner på min sida...kommentera helst där om ni vill vara med:



Då har man varit och kollat på travet

men som vanligt blev det inga pengar...men kul att se allt på plats och se det live..men hua vad kallt det var i luften vi var rejält stelfrusna och kalla när vi satte oss i bilen och åkte hem.

Bjuder på lite bilder...tyvärr blev dom lite suddiga men ändå:)


Ja snart bär det iväg...

Ut till Axevalla...kolla på travet på plats...får hoppas på lite vinst idag då..så håll tummar och tår=).
Berättar mer sedan...så ha en skön dag alla.

Kram!

ADsettings

Är ni med i ADsettings? Om inte så tycker jag du skall gå med där och lägga in på din sida..man får 40 kr för varje lead så det kan ge bra med pengar:). Klicka på bannern och registrera dig du med:

Så härligt just nu

Vilket toppen väder det är...solen skiner och man känner sig glad..Morgonen för oss började med en tur till vårdcentralen med dottern där dom fick "dammsuga" hennes öron..sen fick hon droppar som hon ska ta för inflammation i hörselgångarna.

Efter det åkte vi ner och hämtade massa lådor hos mamma...flyttlådor och körde till hennes nya lägenhet..sen följde hon med upp till oss och fikade.

Nyss var vi iväg och hämtade upp dotterns kille från stationen och nu har dom åkt vidare hem till pappan.

Här ska vi nu äta lite mat och sen vet jag inte vad som händer mer idag men det blir nog en lugn kväll.

Ha en fortsatt skön dag alla!

Vår i luften

Härlig väder har det varit idag med och jag hade på mig vårjackan för första ggn i år...Jag och dottern tog en promenad till Coop för vi skulle köpa rakhyvlar och hårinpackning men det trilla ner lite andra hårprodukter med när vi ändå var där...ska bli kul att testa lite nytt till håret. Ska beställa klippning snart till oss med så vi får iordning våra frisyrer igen. Jo just det hårfärgen på paketet är inte till varken mig eller dottern för det är svart hårfärg och vi är ju blonda haha...det är till dotterns kille som ska färga sitt hår i helgen.

När vi kom hem så gjorde vi te och skar upp färsk ananas och sedan hade vi köpt lite naturgodis med när vi handlade så det mumsade vi oss.

Händer väl inte så mkt mer här ikväll...tv tittande och lite prat och mys trevligt trevligt.

Ha en fortsatt skön kväll alla!



RSS 2.0