När man har för mycket tid att tänka

Jag har ju inte mått såbra ett tag nu och har ju därmed ökat i vikt och det gör att jag mår dåligt bara för det med. Så när man sitter så här och är sjuk (ont i halsen) och inte orkar göra så mycket så börjar tankarna på vikten att snurra och man kollar runt på olika sidor mm men vet inte vad man ska börja med och vad som verkligen fungerar.
Nu när det varit semester så har man ju gottat sig med både det ena och det andra och det gör ju heller inte saken bättre. För att jag själv ska må bra så behöver ja få bort de kilona som satt sig på min kropp det är 8 kg inte mycket tänker vissa men på en kort människa är det mycket.
 
Så ja jag sitter här och spanar runt bland alla metoder som finns och helt ärligt vet jag inte vilken som passar mig?.
Så så fort ja e kry igen så får jag testa något och se hur det fungerar.
 
Ja man ska inte tänka för mycket men att må bra i sig själv är väldigt viktigt...för att se sig själv i spegeln och inte vara nöjd det är riktigt jobbigt.

Ont i halsen

Ja då var det dax med sån skit har klarat mig bra länge men nu så dök det på mig...matlust lika med noll har pillat i mig lite yoghurt lättsmält och river inte i halsen. En hög med olika halstabletter har jag här med och tur man har datorn för mycket gjort blir det då inte.
Så idag blir det bara en kort uppdatering hjärnan och jag sammarbetar inte alls just nu och det känns som man går i en bubbla.
 
Ha en skön dag alla!
 
 

Ja vad ska man säga om denna dagen då?

Har inte hänt så jättemycket...hade dottern och hennes kille här en stund det är alltid lika trevligt. Men kvällen har varit lång sambon har börjat jobba och jag blir ensam inte för att jag mår dåligt för det men det blev en stor omställning.
Vi har gjort mycket och varit iväg och då har dagarna gått fortare nu segar sig timmarna fram men nu är det bara lite mer än 3 timmar kvar innan han kommer hem.
Tur man har datorn som kan hålla en sällskap=)

Har märkt

Att jag blivit rastlös nu det sista och vet inte vad det beror på...har svårt att komma till ro på kvällarna, svårt att sova och på dagarna vill jag hitta på saker. När jag tänker efter så är det nog bara för att släppa tankarna på hjärtat men att vara ifarten hela tiden fungerar ju inte i längden heller.
Jag märker på mig själv att jag är rastlös och då vill jag ut och shoppa eller bara komma ut och göra någonting. Men man kan ju inte shoppa hela tiden det har inte jag ekonomi till.
Detta är något jag måste tänka igenom och se vad det är som händer med mig...tänker mycket på hur det kommer att bli och vad som kommer att hända med hjärtat ja ni förstår att det är mycket som snurrar i min hjärna nu.
Det är svårt att få ut det här det är så mycket man vill skriva men man får inte fram det.
 
Jag vill komma tillbaka till den person jag var för 2 år sedan...så mycket har ju förändrats hela jag är en annan person nu...kilona har ökat det mår jag dåligt av och min glada positiva sida är nästan borta. Jag var glad spontan och skrattig och alltid pågång och nu är jag tillbakadragen och vantrivs med min kropp och när man gör det så blir så mycket jobbigt. Man står och tittar på sig själv i spegeln och ser en tjock tjej stirra tillbaka. Jag vill va som jag var förut jag har iof aldrig varit någon smal tjej men jag var nöjd me mig själv då och trivdes.
Nu vet jag att många tänker så här men det är väl bara att banta?.
Men så enkelt är det inte för det hjälper ju inte att sluta äta om man inte kan t ex promenera. Jag kan inte ta en snabb promenad för då börjar hjärtat bråka allt måste göras i ett lugnt tempo och då fungerar det inte.
Sen blir det mycket tröst ätande för att man inte känner sig bra så man har kommit in i en ond cirkel och det är ta mig sjuttan inte enkelt att ta sig ur denna cirkel.
Jag intalar mig själv att på Måndag ska jag börja och Måndagen kommer och man kan/gör inget utan allt fortsätter som vanligt.
Oj nu blev det ett långt inlägg men ibland är det skönt att bara få skriva allt som bubblar och snurrar runt i huvudet.

50 års kalas och Veteranbilar

Två dagar som man haft det trevligt på...i går var vi på 50 års kalas vädret var väl inte det bästa skrurar, hagel och åska men som tur var fanns den lilla sommarstugan och partytält. God mat och god tårta bjöds det på och ja det blev en sen kväll/natt var hemma vid 2 tiden.
 
Idag blev det en tur till Skara där de hade en veteranutställning med bilar, motorcyklar, traktorer mm....mysigt att gå och kika på tog en glass mm och solen var framme och värmde på.
 
Nu sitter man här i soffan och är lite mör och trött kanske inte så konstigt. Men imorgon återgår allt till det normala igen sambon börjar att jobba och semestertiden är över.
 
Önskar alla en mysig Söndag!
 

Härlig dag igår

Igår åkte vi iväg till Torsö det blev en heldag där och solen sken och det var jätteskönt i vattnet..trodde det skulle vara kallt. Brände mig lite på axlar och i ansiktet så när vi kom hem såg jag ut som en tomat och jag kunde inte le för då räckte inte skinnet tlll haha...
Somnade som en klubbad i går det har jag iof gjort nu 3 dagar i rad då vi varit ute på äventyr..luft och motion tar på krafterna.
 
Idag blir det nog en lugn dag måste ju hinna ta igen sig lite..jag är öm i hela kroppen känns som jag vore 80 eller något.
 
Lite bilder från igår ska jag bjuda på iaf:
 
 
 

Två härliga dagar

Igår åkte jag och sambon iväg till Hällekis och fiskade..grillen var med och härliga köttbitar..var nog där i 5 timmar och ja jag fick en Mört och sambon 2 Regnbågar men mig gör det inget med just själva fisken utan det är bara skönt att komma ut.
Somnade gott igår kväll...
 
Imorse var det uppstigning tidigt och iväg till Borås djurpark jag sambon och dottern...en riktigt härlig dag men fruktansvärt varmt. Vi plåtade givetvis lite djur...käkade kinamat på resturang och på vägen hem stannade vi till och tog varsin glass...Några Loppisar kikade vi in på med på vägen...
 
Nu sitter man här i soffan trött men en skön trötthet är det:)
 
En bild från Hällekis börjar vi med:
 
 
Sedan några från dagens besök på Borås djurpark:
 

Fick en kommentar idag

och du som kallar dig Sture du vet inget om hur jag mår och har ingen rätt att kalla mig parasit...du kommer här med en spydig kommentar...gömmer dig bakom en skärm och är kaxig.
Detta fick jag:
 
Eller så kan man slut att fejka sjukdom bara för att slippa jobba och bara sitta och snylta på alla andra som den parasit du är.
Information:
Namn: Sture
E-postadress: [email protected]
 
En sak ska du veta Sture att DU har inte en jävla susning om hur jag mår och hur jobbigt jag har det och du vet att det går att ta reda på vem du är?

Blåser som sjuttan

Ska man ut i dag får man hålla i hatt och peruk...det är konstigt är det uppehåll så måste det blåsa. Kan det inte bara bli en vanlig solig dag?.
Har varit inne hela dagen idag...tvättat och småpysslat blir ganska långtråkigt faktiskt.
Imorgon kommer dottern hit och lättar upp stämningen lite man blir alltid glad i hennes sällskap då spelar det ingen roll om det regnar eller blåser. Då kan man hitta på lite med henne istället.
 
Ha en mysig blåsig dag alla!

Ja här sitter man

och kan inte göra så mycket då man har den tråkiga tjejveckan och inte mår så bra..Det var meningen att jag skulle åka med sambon och några till och titta på trav men det kunde jag ju glömma.
Så jag har rejtat lite och diskat och småplockat lite här hemma men har ingen lust och ork alls. Ont i magen och känner mig som en uppsvälld ballong det är ingen skön känsla alls kan jag säga.
 
Några dagar med eländet så är det över för en månad igen...
 
Ha en skön dag alla!

Ljushuvud

Ja nu är man ett ljushuvud igen och det behövdes...nu så ska det bara bli en klippning också så är allt toppen sedan.
 
Just nu sitter vi här och väntar på att travet skall börja men man kommer väl bli lika besviken som vanligt men spelar man inte så kan man inte vinna heller så är det ju.
 
Det är soligt men kyligt i luften...när det väl är uppehåll så kan det inte bli varmt det är så typiskt.
 
Ha en skön dag alla!

Gårdagen och idag....

Igår var det lite rockabilly tema på torget här snygga bilar och ett band som spelade..så klart vi åkte dit och kikade i Thunderbirden...gled in på stan och parkerade. Jag och dottern hade klätt på oss fina klänningar och kvällen var mysig.
 
Idag åkte vi iväg till Falköping då sambon skulle in på en operation...men han kunde inte genomföra den det gjorde för ont han fick bara lite lugnande inget smärtstillande så nu ska han få en kallelse till operation med sövning istället det hade varit bättre de gjort det direkt.
Mamma var med så hon och jag tog en fika medans vi väntade på sambon..när han kom ut så åkte vi iväg till en Sibylla och käkade sedan tittade vi in på en loppis...och ja jag kom ut med saker vad annars?. Det går inte släppa in mig i affärer haha...
Sedan när vi kom hem till våran lilla stad så blev det en tur till Dollarstore och ja jag kom ut med 2 kassar jag skulle inte handla men ja jag kan inte låta bli.
Sedan åkte vi till Myrorna för sambon är ute efter 60 tals kläder han köpte en cool skjorta och ett par bycor och JAG jo jag köpte en topp haha...
Sedan hade sambon kikat in en skjorta på Carlings och jag gick in och köpte den åt honom så klart han ska ha den han ställer upp så mycket och finns där när jag mår dåligt så det är han allt värd.
 
Så ja det blev en hel del shoppat idag fast jag inte hade planerat att handla någonting men jag är farlig i affärer så är det bara.
 
 
 

Viaplay

Viaplay här kan du välja olika utbud antingen film, tv, sport eller varför inte alla 3 i ett paket för endast 199 kr i månaden. Nu har de erbjudande så man får testa 1 månad för 0 kr. Detta är något för den som vill ha ett större utbud av allt. Ett stort Filmpaket där hela famijen kan hitta något bra. Viaplay fungerar både i din smartphone eller i din läsplatta det blir inget segt alls utan allt flyter på bra och detta betyder att du kan sätta dig vart som helst och titta på en film eller någon sport eller vad du nu vill titta på. Kan det bli bättre?. Kika in på deras sida och läs mer http://viaplay.se/. Här kan du välja vad du och din familj vill så kolla in sidan och läs om hur allt fungerar. Allt du önskar kan du få? Här kan du det iaf så spana in sidan:) Kan inte bli bättre än så här om man vill kunna se på film vart man vill eller hur? Eller sport?.

ja i dag så öser regnet ner igen...

Igår ringde sambon när han hade mekat klart med bilen och frågade om jag ville följa med och tvätta Thunderbirden och självklart gjorde jag ju det. Så vi handtvättade hela bilen den är inte liten precis men nu så är den ren och fin.Vi tog ett litet strög givetvis så skönt att glida omkring en stund.
 
Idag öser regnet ner och man vill inte ut=(...så det får bli en innedag med lite småfix här hemma...damma och plocka ner torr tvätt...det är mörkt inne fast det är mitt på dagen..
Vart är solen egentligen?

Lite gott och blandat

Igår var vi ju i Lidköping och jag köpte en Muminmugg de kostar ju en del så man får köpe en lite då och då...Sedan var vi inne i en annan butik och där hitta sambon dessa muggar med hjärtan han kanske är lite kär i mig ändå?...när han väljer sådana här muggar haha...Love Love...nä skoja bara klart han är det men inte vanligt att killar vill ha röda muggar med hjärtan och love...så nu sprider vi kärlek här hemma.
 
Idag bad jag mamma följa med mig så jag kunde sola sedan handlade vi lite och sedan löste jag ut ett paket med min mydress och den får ni med se snart.
 
Nu kommer lite bilder på allt:
 

Mysig dag

Idag blev en mysig dag...vi åkte iväg till Lidköping tog med lilla mamma igen på en tur. Vi åkte till Rörstrands där köpte jag en Muminmugg...sedan vidare till Spiken där vi tog varsin Baugette med någon röra i satt vid vattnet..det blåste på rätt bra. När vi gick tillbaka till bilen köpte vi glass satte oss i gräset och åt den.
När vi åkte därifrån stannade vi till på Rydens men huua vilka priser det var på kläderna inte för min tunna plånbok. Sedan blev det en butik till där vi köpte muggar sambon valde muggar som det stod LOVE på så gulligt.
 
Sedan på vägen hem svängde vi in på en Loppis men där var det bara skräp...vi tog lite småvägar hem och nu sitter man här nöjd från en härlig dag.
 

Mina blommor på balkongen

Växer så det knakar jag brukar inte lyckas hålla i liv i blommor men dessa bara växer upp och blir enorma...känns kul att man lyckas med något. Sedan tog jag kort på tavlorna vi köpte på Ullared bilderna blev inte de bästa men nni ser nog ändå=)
Håller på med maten så måste skynda mig med detta inlägget..:)
 

Riktigt mysig dag

Vaknade sent och klev upp och käkade frukost...sambon åkte iväg en sväng och tog en fika hos en av hans vänner..medans han var iväg dök en annan upp här sambon hade glömt det haha..så jag fick ringa efter honom. Så när sambon kommit hem ringer tel igen då är det en annan kompis som han inte har haft så mycket kontakt med på länge som frågar om han kan komma och kolla travet med oss och självklart var det ju okej.
Så han dök upp...jag gjorde tacogratäng och sallad och vi kolla på trav. För oss o våra spel gick det inte så bra men bolagsspelet som vi är med i gick det bättre för 6000 kr blev det där så nu är vi med i 8 veckor till. Nu får man hoppas på en storvinst där.
 
När travet var slut så åkte vi iväg till en sjö i närheten för några vänner var där och fiska...så mysigt att sitta där vid vattnet...
 
Kom hem vid 21 tiden och det kändes så skönt en mysig härlig dag blev det med mycket goa skratt.
Det behövdes kan jag lova.

I dag blev det..

Ullared så mysigt..det var jag sambon och mamma som åkte. Sambon sa när vi klev in där att det är din dag idag så shoppa nu så det gjorde jag eller inte så mycket men jag känner mig nöjd. På vägen hem stannade vi på en pizzeria och käkade och nu sitter man här nybadad trött och nöjd. Det har varit en härlig dag!
 

Idag skulle vi

åka till Ullared men vi kom inte långt...sambon fick ont och kräktes utanför bilen så vi fick hoppa över det.
Så jag ringde och bjöd hit mamma på fika, sedan följde hon med mig till polisstationen, och så jag fick sola och vi köpte med Thaimat hem. Så vi mumsade gott idag sedan blev det kaffe efter maten och lite choklad.
Inte kaffe för mig då för det dricker jag inte...
Nu sitter man här och gör absolut ingenting det är bara att gilla läget just nu.
Får hoppas vi kommer iväg en annan dag:(

Idag så

körde mamma mig så jag fick handlat lite..det började gapa tomt i skåp...men nu så finns det lite gott och blandat igen. Sedan var mamma med uppe en stund och fikade.
På eftermiddagen kom sambons mamma och hennes gubbe vi pratade lite om vad de skulle kika efter i Finland till oss...till mig var det Muminmuggar då..vad annars?.
Nyss käkade vi lite så nu blir det en stunds vila på maten.
 
Imorgon kanske det blir en tur till Ullared vi får se hur sambons fot mår imorgon:).

Blir ganska långtråkigt

När sambon hoppar runt här...iof visst jag kan ge mig ut själv men vi hade planerat lite andra saker gå här i affärerna är ju inte riktigt samma sak.
Så idag har jag plockat lite, fixat midag diskat och ja nu sitter jag här och gluttar igen.
Beställde mig en söt dress igår som jag ska gå runt och mysa i får se när den kommer...älskar kossor:)
 

Rejta!

Polismyndigheten i Västra Götaland
 
Hjälpsamma och trevliga så det känns bara bra=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Postombud
 
alltid trevliga och hjälpsamma när man ska väga och lämna in paket:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Wayne's Coffee
 
ett sådär fik lite dåligt att välja på men själva fiket är okej.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Pressbyrån
 
tycker att det är väldigt bra personal där och det går snabbt...finns lite av varje så inget att klaga på.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Norlanders Radio & TV-marknad
 
Alltid trevlig och hjälpsam personal det uppskattas verkligen. Trevlig butik helt enkelt med ett stort utbud.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Expert Jönköping A6
 
En trevlig butik med hjälpsam personal så absolut värt ett besök=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
MAX Hamburgerrestauranger
 
Max har riktigt goda hamburgare och shakes och här var riktigt mysigt:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Burger King
 
Burger king så gooda hamburgare trevligt ställe=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Sibylla/Pepparns Grill
 
Stannade till här och tog varsin hamburgare..litet men ändå mysigt.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
McDonald's
 
helt okej faktiskt..fick dock vänta en stund men maten var det inget fel på.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Willys
 
Willys är alltid trevligt att besöka vi handlade lite fika mm här.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
ICA Kvantum
 
trevlig butik med ett stort utbud. Fräsch och fint.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Axelson Interiör
 
trevlig butik mycket fina saker att titta på så väl värd ett besök.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Pars Café o. Konditori
 
mycket trevligt ställe mysigt och go fika=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Subway
 
Väldigt goda mackor..trevligt ställe:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
MAX Hamburgerrestauranger
 
Max har riktigt goda hamburgare och detta var ett trevligt ställe med mycket trevlig personal.
Käkade när vi var på genomresa:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Restaurang Parnassen
 
Helt okej resturang mysig och maten var god. personalen var trevlig:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
MAX Hamburgerrestauranger
 
Mycket trevlig service och god mat:) Hoppade in här på genomresan och blev inte missnöjda alls.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Tallink Silja AB
 
Det här var en underbar båttur med buffé och shopping. Dock kunde hyttarna varit lite finare men annars helt okej.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
La bella via Pizzeria
 
mycket god mat trevlig personal så inget att klaga på alls=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Lindex Butiker
 
Trevlig butik men fina kläder fyndade lite=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Dressmann
 
liten mysig butik..vi kikade in här en sväng när vi åkte hem från ullared:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
JYSK AB
 
kikade in en sväng när vi var på genomresa..mysig butik:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Morgan Möbeloutlet AB
 
Kikade bara in en snabbis men en trevlig butik verkar det vara...:) Så kika in ni med om ni har vägarna förbi.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Rörstrand Museum AB
 
jättemysigt ställe var där idag och kikade runt värt ett besök=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Åhléns
 
mysigt som sjuttan mycket att kika på och trevlig personal som var hjälpsamma.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
B V S
 
Här är sambon ofta och köper delar till bilen och vilken service helt toppen.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Emelis i Spiken
 
mycket mysigt och så fint och trevligt=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Rusta
 
Kikade in här när vi var i Lidköping och på rusta kan man alltid hitta lite kul=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Guldfynd
 
Mycket fina smycken men väldigt liten butik. Men ändå trevligt att besöka.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Allemanshälsan Vårdcentral Lunden
 
jätte trevliga folk här och de lyssnar och tar sig tid.
Träffade läkare senast idag och han var så trevlig och snäll och sa att jag kunde ringa om jag kände mig dålig igen. Så rekommenderas varmt.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Colorama
 
trevlig butik och hjälpsam personal=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Centrum Livs i Falköping
 
sprang in och köpte dricka och det var en mysig butik=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Sekunden Jourlivs
 
trevlig liten butik brukar mest bli att man köper en dricka mm där:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Albins Zoo
 
Trevlig butik var inne och kikade en snabbis=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Tellus Grill, Pizza, Kebab
 
Mycket goda pizzor så mums säger jag bara=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Clas Ohlson AB
 
kikade in en snabbis här och köpte lite smått och gott:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Pizzeria Montana
 
Riktigt goda pizzor så rekommenderas:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Valvet Café & Smörgåsbar HB
 
goda smörgåsar så kika in och ta en ni kommer inte bli besvikna.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Pingstkyrkan Second Hand
 
vilken trevlig seconhand och va mycket grejer detta ställe ska ni besöka=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
EM Möbler Trollhättan
 
Himla fina saker verkligen värt ett besök=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
MIO
 
På MIO blir man verkligen kär finns hur mycket som helst man vill köpa önskar att man hade en stor plånbok:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Carlsberg Sverige AB
 
har inte haft något problem och allt är bara toppen med detta företag och dess produkter.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Skövde Solarium & Bikinibutik
 
Trevligt ställe och bra solarium:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Oscars Pizza & Pasta House
 
Riktigt goda pizzor älskar kebabpizzan=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Coop Konsum Västra Skogen
 
kanske inte bästa utbudet men vi skulle bara ha lite dricka=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Träsmak
 
mysiga saker så här trivdes jag=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Djurshopen i Skara
 
bra saker och ett ganska stort utbud trevlig butik:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Halla Foder AB
 
Detta är ett riktigt bra foder till hunden =)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Syskonen Bohmans Skor AB
 
himla fina skor och trevlig butik=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Kyrkornas Secondhand Butik
 
en trevlig seconhandbutik och trevlig personal jag gillade denna mycket.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
KappAhl
 
var och kikade här och så fina kläder och en mysig butik bara en massa + från mig.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
JYSK AB
 
jysk är alltid kul att spana in i och man hittar alltid något=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Erikshjälpen Second Hand
 
Älskar att gå runt och kika i secondhandbutiker och ofta hittar man något fint=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Erikshjälpen Second Hand
 
vi åker runt och kikar i secondhandbutiker och vi gillar att köpa gamla saker=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Sibylla
 
Finns inget bättre än en hälften av varje med räksallad och sibylla har det godaste moset=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Kanalkiosken i Karlsborg AB Sibylla
 
mysigt ställe att besöka när man är i Karlsborg en liten hamburgare och sitta och njuta.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Rixners Möbler
 
Mycket trevlig butik med fina möbler=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Dan's Zoologiska
 
Trevlig butik med bra utbud av saker=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Lundstedts Konditori AB
 
Mysigt cafe med mycket gott att välja bland=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
ICA Kvantum Oxen
 
En helt okej matbutik med ett bra utbud=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Livingroom by Möbelhus 1
 
mysig butik med fina saker=) Kika in om ni har vägarna förbi.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
MIO
 
Så mycket fina saker här behöver man ha en stor plånbok med sig=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Vårgårda Zoo
 
mysig butik väl värd ett besök=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Burger King
 
Toppen mysigt och goda hamburgare och trevlig personal kan det bli bättre?
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
MAX Hamburgerrestauranger
 
Goda hamburgare och shakes mysigt ställe.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Nordens Ark
 
Ett så mysigt ställe att gå runt och kika på djuren ta lite fika och ha en heldag. Besökt några ggr nu och aldrig blivit besviken.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Böda Hamns Camping
 
Härlig camping den rekommenderas varmt.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Ölands Djurpark AB
 
jättemysig djurpark och fina djur här kan man tillbringa en heldag=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Carlings
 
snygga kläder köpte en skjorta till sambon häromdagen personalen är super trevlig.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Mariestads Pizzeria
 
Här hade de riktigt goda pizzor så besöket blev väldigt trevligt.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Furuviksparken
 
Ett trevligt ställe tycker jag bra utflykt med familjen:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
AB Borås Tropikhus
 
Ett mysigt ställe att besöka:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Triumfglasscafe
 
mycket goda glassar och smaker väl värt ett besök=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Tropikariet I Helsingborg AB
 
mycket trevligt ställe blev en heldag mysigt värre=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
IKEA
 
Sommartid då gillar vi att resa runt och kollar då in affärer och IKEA är ju självklart här fyndar man alltid massor.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
MIO
 
MIO har mycket snygga möbler men priserna är därefter med inget för min plånbok men alltid kul att kika in.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
MIO
 
Var här för några helger sedan toppen butik måste jag säga.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Skopunkten
 
Snygga skor och bra priser och en trevlig butik:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Din Sko
 
Snygga skor men här är priserna lite högre..en trevlig butik annars.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Restaurang Cecil
 
resturangen var okej men maten var väldigt smaklös...billigt var det men godare mat hade varit trevligare=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Underbara Hem
 
underbara saker riktigt trevlig butik:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Apoteket Juwelen
 
Trevligt apotek fick den hjälp jag behövde...
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Pizzeria Albertos
 
En trevlig pizzeria med goda pizzor och trevlig personal:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Konditoribageriet
 
Mysigt cafe med ett bra utbud så helt okej=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Granngården AB
 
Kikade in lite snabbt för att spana efter ett par skor de har ju ett blandat sortiment så bara bra ju=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Mattgrossisten Bentex AB
 
bra utbud och trevlig butik:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
JYSK AB
 
Kikade in en snabbis ett trevligt ställe och kul med olika sortiment i butikerna.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Skokanonen
 
En helt okej butik med bra utbud
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
I-K Skofynd AB
 
Helt okej skobutik var bara inne en snabbis och kikade runt:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Pratade med en läkare idag

När jag satt inne på pizzerian och väntade ringde läkarn så det var bara att lyssna på vad han hade att säga. Mitt blodvärde är lite dåligt men bättrat sig iaf det känns ju skönt. Sedan sa han att de hade fått brev från kss om att remiss skickats så vi får se om jag hör något därifrån snart. Han tyckte att jag skulle ringa själv och höra så att Kss verkligen skickat den...han sa att man kan inte alltid lita på läkarna där och NO SHIT det har jag inte märkt.
Så illa behandlad som jag blivit där...
Så jag ska ringa och höra om det i veckan se så att allt gått rätt till.
 
Måste säga att det händer inte mycket härhemma just nu när sambon inte kan röra sig...jag känner hur rastlös jag börjar bli...vi hade ju planerat och göra lite saker och nu får allt snällt vänta ett tag.
 
Datorn och tvn det är mina vänner just nu haha....

Gomorron

Eller ja jag vaknad för en stund sedan och har inte hunnit med så mycket än..så därför blir det godmorgon.
Min frukost idag bestod av mörkchoklad och vindruvor...hmm inte det allra nyttigaste men gott va det.
Solen lyser med sin frånvaro och det blåser lite lätt....när ska sommaren komma?. Det kan man ju börja undra.
Sambon hoppar runt på sina kryckor och har ont..men jag letade reda på citodon som jag hade så då får han det lite bättre en stund.
Så så mycket semester för oss blir det inte....vi hade tänkt åka till Ullared och Borås djurpark och fiska mm får se om det blir något av det. Som det ser ut just nu så kommer vi ingenstans...
Men han får ta ut semester senare så då får vi väl åka runt lite då istället.
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på än...får se om en stund när man vaknat till lite går lite seegt idag:)

Just de ja

Var ju på Vårdcentralen i Fredags och gjorde lite kontroller...fick prata med en toppenbra läkare..min ordinarie är på semester så vi diskuterade om det som hänt på sjukhuset och han sa att det låter helt knäppt. Han sa också att de fått papper om att jag velat ha remiss till annat sjukhus så jag hoppas den är skickad.
Imina journaler som jag läst har det stått att jag nekat att göra vissa behandlingar vilket jag inte gjort. T ex ett arbetsprov det har jag däremot tjatat om att få göra i över 1 1/2 år...så det stämmer ju inte.
Sedan stod det att jag nekat dropp när jag kommit in det har heller aldrig hänt så de alltid sätter kanyl i armen varför skulle jag neka det?.
Så han sa att jag skulle kontakta patientnämden och att be dom hjälpa mig stryka en massa som står i journalerna för det som står där tror ju läkarna som läser på.
Jag har gått med på allt som sagts...aldrig nekat något utan själv bett om vissa saker och de har vänt det till helt andra saker.
Fick ta lite blodprover med då mitt blodvärde varit lågt så på Måndag skulle han ringa upp mig och då ska jag fråga lite mer när man sitter där så blir man ju lite stirrig och glömmer hälften av vad man undrar och vill ha reda på.
 
Så nu får lilla jag ta tag i lite saker det är egentligen inte klokt att man som patient ska behöva göra en massa det är ju jag/vi patienter som är sjuka...Men så är läget tyvärr...
 
Inte klokt....

Monier

Tänkte tipsa om en sida som har det mesta inom takprodukter så som taktegel , tegelpannor och betongpannor. Här kan du få tips och råd antingen om du skall lägga taket själv eller om du behöver anlita proffs de har ett stort kontaktnät och kan hjälpa dig med det mesta. Monier finns i Norden och Baltikum pch MONIER finns även i Danmark, Norge, Finland, Estland, Lettland, Litauen. Så skall ni byta tegel på taket så kika in här och få bra tips och råd och du kan även få hjälp sidan är lättnavigerad och du hittar säkert det du söker här. I Sverige har Monier ca 100 anställda och två huvudkontor finns de ligger i Norden och Baltikum i Stockholm. Ja en toppen sida där du kan få tips råd och hjälp av proffs så kika in och se vad du söker och behöver ha hjälp med. Bra sida helt enkelt som är väl värd ett besök.

Varit hos mamma en stund

Idag kom mamma hit och min bror det hade gått en propp här och jag vågade mig inte på att byta själv för var osäker på hur man gjorde. Så nu har jag ljus i alla rum igen:).
Åkte med mamma och hämtade upp dottern på resecentrum sedan hem till mamma där min syster med familj väntade. De är här och hälsar på lite kom igår och åker hem imorgon.
Där fikade vi och skrattade och hade det mysigt en stund...dottern var med en stund hon med sedan kom hennes pappa och hämtade henne. Min bror kom med så jag åkte med honom hem.
Nu har jag precis stekt hamburgare och ätit snabbmat idag orkade inte fixa något annat det är så kvavt och kladdigt.
 
Vad kvällen erbjuder vet jag inte men det blir nog att vara hemma....sambon kom hem med en bruten fot så så kul har han haft på festivalen.
 
Ha en skön kväll!
 
 

Ensam hemma

Den här helgen är jag ensam hemma sambon är på Bluesfestival i Åmål med grabbarna och jag sitter här hemma.
Har tvättat lite och småfixat..idag är det grått och trist och det blåser på friska vindar det syns på gardinerna jag har inga planer på att gå ut just nu iaf.
Hade svårt att somna inatt då grannarna hade fest ute på gården det tjoa och gapades till långt efter halvfyra...så det gick inte att sova här inte. Men jag sussa på till halv tio då ringde sambon och pratade lite.
 
Vet inte tiktigt hur dagen kommer att bli än men det visar sig...Önskar alla en mysig Fredag!
 

Cafebar

Tänkte bara tipsa om en super trevlig sida som kan allt om kaffe som man behöver veta. Cafebar levererar kaffeautomater, och dryckesmaskiner och varuautomater till både stora och små företag. Service ingår och man får det levererat och de kommer och fyller på. På sidan kan du läsa allt om Cafebar så logga in och se vad som erbjuds vad de har för ingredienser och vilket sortiment som finns. När man är inne på deras sida så är den lättnavigerad allt står klart och tydligt och det är bara att klicka sig in och läsa om det man vill veta. Sida är väldigt fint uppbyggd så har du ett företag och behöver kaffe eller läsk så är kanske detta något för dig. Det finns ekologiskt kaffe kolla deras kampanjer mm virvla dig bort i rymden och kika. Detta är lite av allt som finns tänkte ge några smakprov så att ni ser så här kommer det:
 
 

Bellbox

Jag tycker om att vårda och hålla iordning på mitt hår och då vill man ha bra produkter så då måste jag tipsa om just Bellbox som har mycket bra produkter det finns schampo, inpackningar, stylingprodukter mm av bra märken och till bra priser. Sidan är lättnavigerad och det är eneklt att hitta handlar du för över 500 kr så är det fraktfritt och det är inte svårt att hitta saker för 500 kr det finns massor jag vill ha och säkert till dig med om du tittar in. Jag har just nu en olja som heter Moroccanoil som jag bara älskar den hjälper mitt hår att hålla sig friskt då den innehåller massa vitaminer och antioxidanter och protein. Så den använder jag + många andra produkter. Så kika in här och dröm dig bort och hitta just det du behöver till din hårtyp.
Tänkte visa lite som jag tycker är bra ett litet smakprov av saker som fungerar på mitt hår.
 
 
 
 

Idag har det varit riktigt varmt

men man ska inte klaga på värmen nu när den antligen kommit men kan det inte vara lagom lixom..måste det bli typ 30 grader?. Har bara varit ute en kort sväng idag nere på Dollarstore handlade inte så jätte mycket men man kommer alltid ut med något det är konstigt. Dottern var här en stund hon kom hem från killen så väntade på att pappan skulle plocka upp henne. Så nu har jag sorterat tvätt och diskat så nu ska jag sätta mig här och njuta av lugnet en stund. Imorgon får det bli lite städning här jag ser att det behövs det är lite stökigt och dammigt..men det finns kvar imorgon med så då tar jag det då.
 
Önskar alla en skön kväll!

Grått ute

Solen var framme en liten stund men nu är det grått och trist igen...har inga planer för dagen utan ska fixa lite här hemma tänkte jag. Lite tvätt som skall sorteras och lite annat småfix som ska plockas iordning på.
Fick mitt shoppingsug stillat lite igår då vi var iväg en sväng så idag får jag hålla mig borta från affärerna måste ju ha lite kvar till nästa peng trillar in igen.
 
Så det får bli ett kort inlägg idag då det inte hänt så mycket:D

Mysig dag igår

Igår åkte vi iväg en sväng till Göteborg det var jag, sambon och dottern..Kikade lite i affärer och skrattade så vi låg dubbelvikta i bilen när vi åkte på göteborgs gator och såg alla sushi barer...sambon kläckte iden att vi skulle fiska upp lite mört och sälja i blött papper...skulle bli som ragarna som äter korv i papper fast på med sushi (rå fisk),
Sen så sjöng vi Alla heter Glenn i göteborg...
Jag hade siktat in mig på en INdisk resturang som vi åkte förbi säkert 3 ggr och varje gång sa jag att där vill jag äta så tillslut lyckades jag få min vilja igenom och vilken underbar mat både sambon och dottern var helt sålda och ingen av oss ångrar valet.
Mysig indisk musik och all denna goda maten helt underbart. På vägen hem sedan så ville dottern ha en mjukglass så då stannade vi och tog en sådan med innan färden gick hela vägen hem.
Trötta och nöjda över dagen väl hemma så hände det inte så mycket mer..fotboll sean vid 23 la vi oss och jag hann knappt få ner huvudet på kudden förrän jag somna.
 
 

RSS 2.0