Dag 2 sjuk fortfarande

mår som en potta skit ont i kroppen och halsen så har typ sovit hela dagen..skulle kunna sova vidare men får tvinga mig att vara vaken en stund. Så inget gjort här hemma idag inte..
 
Danmark var iaf mysigt (hela resan var toppen)
 
 

Båtresa och sjuk

I går var vi på resa till Danmark och det var riktigt trevligt..Både båtturen dit och hem gick bra. På vägen hem kände jag att halsen började göra ont och det blev bara värre och värre under kvällen. När vi kom hem till Göteborg igen så åkte vi till ett matställe och åt indiskmat mycket gott som vanligt.
När vi väl kom hem så var det raka vägen ner i sängen och ja jag sov inte mycket under natten då halsen gjorde fruktansvärt ont.
Hela dagen idag har jag typ legat på soffan och mår inget vidare får hoppas man piggnar till imorgon.
 
 

2 dagar då jag frysit som sjuttan

får se hur den här dagen kommer att bli då...hoppas jag inte behöver sitta här och skaka som en tok..Jag tror det har att göra med att jag inte äter så mycket utan jag går ju på natur diet och får då endast i mig ca 500 kcal per dag. Det jobbigaste just nu är att det känns som om det står still på vågen. Trots att 12 cm har försvunnit från midjan så går jag inte ner speciellt mycket i vikt. Känns som om man aldrig kommer att nå sin planerade målvikt.
Men jag ger inte upp jag är envis :)
Idag ska dottern mötas upp vid bussen och vi ska åka och köpa lite färg till håret och ja nu förstår ni säkert vad vi kommer att göra under dagen?. Jo fixa hår såklart :).
 
 

Slapp slappare slappast

är jag idag men lyckats få lite gjort iaf. Fixade maten till gubben innan han åkte till jobbet och nu har jag sorterat all torr tvätt och tvättat en maskin med tvätt så det doftar gott här hemma just nu. Jo just det snabeldraken fick komma fram en stund med.
Nyss tog jag mig en promenad och avslutade den med att handla lite smått och gott på Coop.
Sitter här och fryser som en hund så får nog bli en kopp te o värma mig med. Pläden har jag redan på mig men fryser ändå :(
 
Håller fortfarande på med shakes och just nu går det trögt med allt..12 cm har iaf försvunnit runt midjan och ca 6 kg minus på vågen men har många kilon kvar pust...minst 8 till iaf men dom är envisa och vägrar att lämna min kropp :(
 
 

Måndag och ny vecka

Idag har det varit en skön dag..Uträttade lite ärenden med dottern och sedan hem och fixade matlådor till sambon. Nyss tog jag mig en power walk och det var lite kallt först men efter ett tag fick man ju upp flåset så då var det riktigt skönt.
Har tandläkarbesök på Onsdag inget jag ser fram emot bara dyrt och inget mysigt alls...Men på Lördag då blir det trevligt då åker vi till Danmark det ska bli toppen kul.
 
 
 

En helg hemma

då man inte har flaxat omkring så mycket..bara lite kortare turer har det blivit. I fredags handlade jag lite gotteligott till Lördagens myspys min ätardag i veckan då jag får unna mig lite gott och jag valde tacos och jisses åt som en tok. Innan maten så var vi ute och åkte moped och sambon lurade in oss på den värsta stigen som fanns i skogen och vi fick släpa mopederna upp för backarna så ja ett riktigt gympa pass blev det och det var skönt. Så åt faktiskt med gott samvete. Tog en sväng förbi mamma där vi fick lite god äppelpaj med vaniljsås mumsigt värre.
Kvällen spenderades hemma och lite värmeljus tändes det är ju en tiden nu jag gillar höstmörkret för då får jag ju plocka fram mina lycktor och pynta det gillar ju jag.
Idag blev det en tur till Skara där sambon hämtade en motor till moped och vi gick samtidigt in på Ö&B och kikade men handlade inte något särskilt. Bara ett munstycke till sammsugaren.
Nu sitter jag här med en pläd över mig och myser och tar det lugnt och så ska resten av dagen/kvällen spenderas jag ska INTE göra något utan bara vara.
 
Veckans mat är inköpt med :
 
 

Krasslig

Kände redan igår att halsen gjorde lite ont då vi tog oss en moppetur till mamma på en kopp. Men trodde det skulle försvinna men imorse när jag vaknade så var jag snörvlig så nu får vi hoppas det går över fort har inte tid att vara dålig nu ju. Fick ett par nya skor av gubben som jag måste testa ju...Men just nu blir det inget med det.
 
Kämpar fortfarande med natur diet och nutrilett jag ger inte upp och det är faktiskt inte alls jobbigt man håller sig mätt och nöjd. Om nu bara de sista kilona ville släppa sitt tag så skulle jag bli mycket nöjd.
 
 

Helgen som var

har varit både spännande och rolig vann lite på travet så lite klirr kom det i kassan och vi åt gott på ett indiskt ställe i Karlstad. Så helgen var underbar och spenderades med godingen såklart.
Idag så har jag varit hemma mer eller mindre hela dagen tog bara en snabbis till Coop och fyllde på mitt förråd av Naturdiet så jag har i veckan.
 
 

Helgen som rusade förbi

tycker helgerna går så jäkla fort och inget vettigt hinner man göra :). I fredags var gubben och jag i Göteborg vi käkade på ett indiskt ställe med grymt god mat. Plockade även upp det som skulle varit 1 moped som slutade med 2 mopeder på vägen en toppen mysig dag var det hur som helst. När vi kom hem tog vi en tur med mopederna till svärmor där fikade vi och pratade en stund innan vi begav oss hemåt igen. Då fixade jag en till en colslaw som vi skulle ha till det grillade vi åt igår en trevlig kväll hos bror som slutade sent på kvällen det bjöds på många skratt.
Idag har jag varit iväg och shoppat lite pulver till veckans diet.
Har rensat bort blommorna ute på balkongen och kört igång en maskin med tvätt...ska snart njuta av en kopp te.
 
 
 

Kämpar på

med nutrilett och ja det går riktigt bra...idag har jag varit med dottern i stan hon visade upp sin piercing och allt såg bra ut. Har dragit runt på snabeldraken lite och gjort matlådor till gubben och tvättat några maskiner och bytt i sängar så lite har jag fått gjort haha.
Var iväg till en sväng till bror och tog en fika och nu hemma igen...
 
Min fina myströja :)
 
 

RSS 2.0