Sitter och lyssnar på lite musik

Nu är kvällen här igen och jag har faktiskt fått en hel del gjort idag så känner mig riktigt nöjd. Tog mig nyss ett glas nutrilett för magen knorrade högt och ljudligt.

Så detta får bli natti natti inlägget ifrån mig ikväll...ganska kort men så blir det ibland. Har inte så mycket nytt att skriva om då det inte hänt så mycket här ikväll.

Eller JO jag har lyckats lära mig skicka Sms med den nya mobilen det är inte illa ju haha:)



Ja vad har hänt i dag då?

Sov ganska länge tror jag vaknad runt 10 tiden men då så kollade vi på film till sent på natten så inte så konstigt ju. Hmm sen har vi köpt en mobil en sådan där pekmobil ni vet och jag har sådana problem med att fatta hur man ska göra så när sambon ringde mig kunde jag inte ens svara haha...fick feppla en stund och sen ringa upp honom.

Men nu så har jag kunnat skicka sms och jag har ringt till mamma jag lär mig sakta men säkert hur den fungerar jag har länge varit emot en sådan här mobil men känner att man behöver ju följa med i utvecklingen lite.

Sen har jag rastat hajen och skurat av i hallen för jösses så golvet ser ut efter man varit ute i blasket men nu så är det fint igen. Just nu håller jag på att tvätta tycker inte jag gör annat än tvättar men så blir det väl kan jag tro.

Sitter just nu och pratar med dottern på Msn och har slängt upp benen på bordet och har en slappar paus riktigt skönt är det.


Kämpar fortfarande på med att äta annorlunda och det går SAKTA SAKTA nedåt men jag tror nog att det är det bästa sättet för hetsbantar jag och svälter mig själv och sedan börjar äta som vabligt så är jag nog uppe i samma vikt som innan igen.

Så detta har min dag bestått av i matväg idag:

Ca 1 dl Alpro Soya yoghurt

Sallad och en grov macka med groddar

1 knäckemacka med keso och groddar



Nu så blir det inget mer idag...jo vatten då såklart och en kopp te senare=).


Hoppas ni har haft en bra dag allihopa?





Ni har väl inte missat att jag har en utlottning?

Jag har en utlottning på ett halsband kika nedåt bland mina inlägg så ser ni den och hur ni skall göra för att vara med.


Detta söta halsband gäller utlottningen:




Tidig start på dagen idag

I morse fick jag gå upp tidigt för skulle vara på Våc kl:8 för mitt stadiga inbokade veckobesök. Efter så åkte vi och plockade upp dottern som mådde lite dåligt. Hon gick in och la sig en stund och vilade. Efter vilandet åkte vi in till RockaDolly för hon hade presentkort där så hon köpte sig en kjol och en hatt. Sambon köpte sig ett par jeans för bara 90 spänn det var nämligen 70% rabatt. Kan man få billigare nya jeans någonstans?. Nä jag tro inte det perfekt ju.

När vi kom hem så käkade vi lite och just nu håller jag på att tvätta för såg att korgen började bli välfylld.

Det kommer nog inte hända så mycket mer här idag...utan blir nog rätt slappt känner mig ganska seg i kolan idag och vi har hunnit med mycket för att vi varit uppe så tidigt.

Hoppas alla haft en bra dag och att ni får en mysig kväll:).




En tur till IKEA och resturangbesök

Idag har vi tagit oss en tur till IKEA i Jönköping skulle köpa en födelsedagspresent och lite annat smått och gott som det alltid blir. Men jag blev riktigt FÖRVÅNAD jag köpte nästan ingenting fastnade inte för något speciellt det brukar inte vara mig likt men så blev det denna gången så jag handlade inte för alls mycket. En lampa till dotterns rum blev det en rosa hon behöver lite färg i sitt rum det är mest svart där inne så vill ge lite färgkick haha...sen så lite förvarings lådor som hon kan ha lite smått och gott i...sen blev det mest nyttoprylar så som handdukar lite frukostskålar osv.

Väl hemma i våran stad igen så bjöd prinsen mig på Thaimat på en resturang så nu är man bra mätt och go i magen.

Har varit en mysig Söndag men min goding så nu ska man slappa resten av dagen.

Hoppas ni haft en härlig Söndag ni med?



Gå med i YouGov panelen

Som medlem i YouGov-panelen får du inbjudningar till olika marknadsundersökningar via e-post. Det är roligt att vara med, och du blir belönad för att säga vad du tycker. Du är dessutom med och präglar debatten inom allt från politik, samhälle, produkter och företag till kärlek och samlevnad.

Varje gång du avslutar en marknadsundersökning får du poäng. Antalet poäng du får beror på undersökningens längd. Du kan sedan använda dina poäng på följande sätt.

Som panelmedlem hos YouGov kan du, med dina poäng, köpa varor i Poängshoppen. I Poängshoppen finns över 300 varor från de mest kända varumärkena.Som panelmedlem i YouGov-panelen kan du, med dina poäng, köpa lotter i vårt månadslotteri. Då är du med i våra månatliga dragningar och kan vinna totalt 38 fina priser.

YouGov har nu gjort det möjligt för sina panelmedlemmar att använda sina poäng för välgörenhet. Inledningsvis har
YouGov ingått ett samarbete med Barnfonden

KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN:

http://sweden.yougov.com/go.aspx?id=5efea001-13f8-4539-9c4e-aad8e6aa02d4

Hej hopp

Hej hej och hoppas ni har en härlig Lördag?. Här händer det inte mycket alls idag utan kommer nog bli en lugn och skön hemmakväll. Har inga planer alls idag men imorgon blir det en tur ner till IKEA och kika lite.

Ska snart stoppa lite i munnen så att magen blir nöjd och slutar morra på mig. Tonfisksallad blir det idag ovanligt va?. Har varit mycket sallad nu det sista men jäklar va trögt det går på vågen men jag ger inte upp JAG ska ner dom sista kilona så är det bara.

Ni har väl inte missat att jag har en utlottning?. Den står i ett inlägg under detta. Man ska skriva att man är med och gärna lägga upp det på sin bloggsida. Sen får ni gärna följa med antingen på Blogkeen eller Bloglovin.
Sedan måste jag ha en mailadress så att jag kan nå den som vunnit när tävlingen avslutas.

Så lycka till och glöm inte att vara med:)

Dags för en liten utlottning igen:)

Den här gången är det ett sött litet halsband som jag lottar ut..För att vara med i utlottningen kan du länka om utlottningen på din sida. Samt följa mig antingen via Blogkeen eller Bloglovin. Sen givetvis skriva en kommentar att du vill vara med och jag måste ha en mailadress så att jag kan kontakta den som vinner.

Har du ingen blogg kan du vara med ändå skriv att du vill vara med och samma gäller där jag måste ha en mailadress så att jag kan få kontakt med dig.

Utlottningen avslutas den 5/2 så Lycka till nu!



Då har vi bakat lite då:)

Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men goda blev dom..Nom nom nom men nu fick jag ångest igen jag ska ju inte äta gotteligott...men var ju tvungen att smaka på en. Mamma var här och smaskade glatt i sig en muffins hon med.

Dottern tog med sig några hem till sin pappa nu så nu är jag ensam en stund igen till sambon kommer hem från jobbet.

Ska passa på att fixa till det lite här hemma...diska lite och se till att det ser okej ut:). Måste fundera ut någon mat med fast för mig blir det sallad får se vad jag ska fixa till till sambon han har ju inte några problem med vikten som jag har han har ju turen att kunna äta obegränsat utan att gå upp ett gram. För mig räcker det med att jag tittar på en kaka så har vågen stigit ett kilo haha...så orättvist:(.




Väntar in dottern

Dottern kommer snart hit hon slutar tidigt idag redan 10.30 så vi har bestämt att baka lite här idag. Ska bli kul att göra lite tillsammans. Var längesedan vi bakade ihop nu och det är så mysigt. Får hoppas det blir bra nu bara haha.

Mamma kommer hit på lite fika med så hon får väl smaka våra nybakade muffins (fjärilsmuffins).

Vaknade redan 8 idag...tidigt för att vara mig men skönt att komma upp tidigt och vakna till sakta men säkert innan vi ska dra igång här.

Önskar alla en skön förmiddag...Kikar in senare igen!

Då är man hemma igen och mätt och belåten

Nu har vi varit hos sambons mamma och ätit mat och jösses vad mätt jag blev..och fick ångest direkt efter nu gick jag ifrån min planering med matintaget. Men får ta nya tag igen men uj uj vad gott det var med riktig mat har ju levt på sallad länge nu.

Efter vi varit där så åkte vi förbi och hämtade den sista flaskan av Ed Hardy vinet så nu har jag alla älsklingar samlade här. Happy Happy:).

Just nu sitter man här med fötterna på bordet och känner sig slappare än slappast...






Godmorgon Godmorgon

Ja då har man nyss vaknat upp...tröttare än tröttast idag...gääääsp. Har tagit mig ett glas nutrilett det var min frukost idag men jag tycker inte det mättar särskilt mycket eller också är det fel på mig?.

I eftermiddag ska vi upp till sambons mamma och äta middag..skulle varit där igår men min virrpanna till gubbe hade glömt av det:). Hans mamma ringde och fråga om vi inte var på väg och han bara hmm typ va det idag?.
Så nu har jag fått reda på att vi skall dit idag att vi var dit bjudna igår hade han inte talat om för mig haha.

Så ja sa att han får gärna tala om saker för mig för jag har lite bättre minne än min prins. Eller också får han börja skriva ner allting och klistra upp lappar på kylskåpet.

Jaja så kan det va...I dag ska jag ta hand om tvätten jag tvättade igår den skall in på sina rätta platser och sen köra igång en ny omgång..Jösses vad intressant allt låter som jag skriver haha...värsta trista dagarna men va ska man göra då ljuga och skriva att man har gjort värre än roliga saker. Nä men vissa dagar är ju bara så här normala det är ju så man måste ju ta hand om sitt hem och allt som har med det att göra.

Ja så jag ska sätta lite fart här nu....men jag kikar in igen senare och kollar läget och kanske uppdaterar lite om vad som hänt mer under dagen...men så länge så ha de toppen!


Tänkte kolla med er vad ni tycker om för typer av utlottningar?

Ja precis som rubriken vad gillar ni att vinna i utlottningar?. Kommentera gärna för jag tänkte ha en utlottning snart och kan va kul att veta vad ni gillar för saker. Det blir ju inga dyra saker då jag står för dom själv annat är ju om man blir sponsar då kan det ju bli lite större grejer men nu snackar vi små saker haha=).

Så kom med förslag?



Pust efter många timmar

Så tror jag min blogg är läsbar igen men satt till sent in på natten igår...kan säga att det inte är enkelt när man inte kan html...inte så lätt att veta vart man ska klistra in reklam mm och det här med header jösses jag vill ju ha en snygg men när man e nollad inom data så är det inte så enkelt haha.

Men nu går vi vidare tar nya friska tag och hoppas det inte blir något krångel på ett tag just nu rör jag inget haha...för vill inte riva av mig håret en gång till.

Så denna morgon vaknade jag vid 9 men ska jag vara ärlig så ligger jag kvar i sängen än...jag har varit uppe alltså men tog laptopen och kröp ner under täcket för jag frös så.

Ett glas nutrilett har det blivit med...kilona som sitter fast på min kropp dom bara vägrar att försvinna...det är väl inte meningen att man ska behöva svälta sig själv för att gå ner i vikt. Lite måste man ju ha i magen.
Jag har lite svårt att enbart dricka nutrilett då jag inte blir mätt..magen kurrar ca 30 minuter senare igen och vill ha mer. Men just nu försöker jag tänka på annat än min hunger.

Är det någon som har bra tips?...förslag på vad och hur man skall göra för att tappa kilon så får ni mer än gärna dela med er av dom här.
Jag tar tacksamt emot alla tips:).

Ha en skön förmiddag jag kikar in senare och tittar till det här igen.



Jag är med i Dagens Blogg hos Anna Svensson

Jag är med och tävlar i Dagens Blogg inne hos anna svensson








.

Jo glömde ju

Glömde ju säga att armbandet jag lottade ut är på väg till sin nya ägare nu och jag hoppas du kommer att tycka om det. Kan också meddela att det snart kommer att komma en ny utlottning så håll ögonen öppna.


Så nu var det allt:)

Mysig dag och kväll

Har ju haft dottern och hennes pojkvän här han kom hit idag så vi käkade middag ihop. Dom fick spagetthi och köttfärsås och jag åt kycklingssalad. Sen efter det så snackade vi lite och nu ikväll har vi både sjungit karaoke och singstar och ja jag sjunger väl hellre än bra. Men kul var det iaf...

Vi gjorde smoothie nu på kvällen jag en myttig variant utan socker och en till dom då med socker i. Hade jordgubbar blåbär och björnbär i min och så liiite mjölk då annars hade det blivit en gröt bara. I deras var det ju lite mer sött och gott.

Nu har jag krupit ner i sängen och ska väl sussa om en stund. Tänkte gå upp och äta frukost tillsammans med dottern och killen imorgon bitti. För sedan efter hennes skola åker dom hem till hennes pappa så då vill man ju passa på att njuta av tiden tillsammans innan hon försvinner för några dagar igen.

Jag hoppas alla har haft en mysig dag och en mysig kväll...Och nu säger jag Natti natt bloggen för idag ses imorgon igen.

Kram på Er alla som läser!

Har ju glömt

Har ju glömt visa mina nya älsklingar Ed Hardy vinflaskorna som vi hämtade ut förra veckan nu har jag fyra i min samling utav 5 stycken och den 5 är beställde och kommer väl när som helst. Sen har jag alla vinflaskorna då är det bara 2 st Champagne flaskor kvar. Sen är min samling komplett.

Snön ligger troget kvar ute undrar hur länge den stannar denna gången då...visst det är ljust och trevligt men jag vill hellre ha värme.

Sitter och njuter av en kopp te och spanar runt på nätet lite men ska inte shoppa haha...det flög iväg så mycket pengar i Torsdags så nu får jag lugna mig lite det är ju långt kvar tills nästa hög med pengar trillar in igen.

Ses lääjter!



Godmorgon!

Ja idag ringde kl:6 kände mig som en zombie när jag klav upp och fixade frukost till dottern haha. Helt yr i mössan och visste knappt vart jag befann mig någonstans. Men nu har dottern kommit iväg till skolan och jag har städat iordning hennes rum lite..bäddat och plockat iordning för efter skolan idag kommer hennes kille hit och skall vara här över natten.

Jag har diskat och nu slängt mig på sängen med laptopen iknät nu är det vilopaus en stund.

Hoppas alla har en mysig morgon!

Blingskal snygga glittriga skal till din mobil

Vi ämnar att erbjuda de mest unika och glittriga skalen till just din telefon. Som en extra tjänst skickas det alltid med ett passande skärmskydd till alla skal. Blingskal.com hoppas vara det självklara valet för dig som vill visa din unika personlighet med hjälp av olika mobilskal! Vi har kunder i hela Norden och ger alltid snabb, fraktfri leverans.

Tillsammans kan vi höja den redan höga omvandlingsfrekvensen. Vill du köpa ett skal? Vill du få 15 % rabatt då du handlar?








AD settings det fungerar verkligen

Jag har nu tjänat nästan 1000 kr så klicka på annonsen och registrera dig du med.








Ja nu har vi fått snö då

Nu har snön kommit men för hur länge denna gången då?. Inatt när jag skulle sova så var det bråk i någon lägenhet här i huset det dunkade och skreks. Och när det väl tystnat ja då kom plogbilen haha så jag somnade nog runt 5-5.30 imorse. Så himla typiskt.

I dag är det hemma mys vi tar det bara lugnt känns riktigt skönt faktiskt. Denna helgen har gått supersnabbt ju. Redan Måndag imorgon igen.

Jag hoppas jag får mina karaoke skivor imorgon och dom andra mikrofonerna jag har beställt. För sen skall det ylas här :)

Ha en skön Söndag alla!

Hmm

Jag har lite probem med det här att vissa saker inte blir så bra i min blogg. Som tex exposerutan den går in i inläggen och My lovebasket står rakt in i bloggen och jag har inte den blekaste om hur man fixar detta?.

Är helt nollad när det gäller html inställningar så ni får ursäkta att bloggen ser så rörig ut:(.

Hoppas ni läser den ändå och sponsar mig genom understruckna ord och klickar på splinx länkarna för det jag tjänar här på att blogga skall jag skänka hälften av till en fond känner att jag vill göra någon nytta då jag själv är sjukskriven och inte har det så fett ekonomiskt så är detta ett sätt att göra något gott och bra.

Ska försöka få min blogg att inte se så rörig ut men tills dess får ni stå ut med all konstig text som flimmrar i bloggen.


Kram!

Slapp Lördag!

Igår var vi ju på kalas hos en vän och det blev ganska sent...där åt vi smörgåstårta dansade och hade jätte skoj tog inga bilder hade ingen kamera med mig.

Så idag är det slappt här käkade Pizza ajabaja mig men vi var helt enkelt för lata för att laga mat. Men imorgon blir det andra tag igen då börjar det nyttiga igen vill ju inte förstöra viktnedgången nu när det börjat hända lite på vågen ju.

Jag hade spelat på v75 idag och jag fick 0 rätt hur ofta händer det?...Haha. Jag spelar med min bror och mamma och min bror skicka ett sms och skrev att han trodde han sett fel rad haha...Ja det skulle man ju kunnat tro för det var första gången med 0 rätt så några pengar blev det inte idag heller.

Nu är det bara att ta nya friska tag igen...att det skall vara så jäkla svårt helt sjukt. Men man ska väl inte vinna något det är väl inte meningen.

Nu ska vi bara njuta av kvällen här i lugn och ro..så önskar alla en härlig Lördag!

Grattis Sofie L du vann armbandet=)

Var tvungen att dra vinnaren lite tidigare då jag ska iväg på kalas i kväll. Så grattis Sofie L. Nu behöver jag bara din adress så den kan du väl maila till mig.






http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/index.html







Jippi yaay

Ställde mig på vågen idag och jag hade gått ner 2,5 kg på 2 veckor..jag kör långsamt för det brukar vara smartast så. Så jag tänker fortsätta i mitt tempo och hoppas att mina 6 kg snart är borta sen är jag nöjd. Jag är inte den typen som skulle passa som en sticka min kropp är inte gjord sådan. Men det är dessa extrakilon som jag gått upp sedan jag blev sjuk som jag vill ha bort så att jag blir som jag var innan.

Så nu är jag på gång...sakta men säkert det känns bra.

Just nu sitter jag med blekningsmedel i håret så snart är jag helblond igen...gillar inte den mörka utväxten som blir=(.

Sitter och sörplar på en naturdiet shake med jordgubbssmak..helt okej faktiskt:)

Ha de gott!

Så där ja=)

Uppe med tuppen idag..kl:7 ringde klockan väckte dottern käkade frukost med henne sen körde vi henne till skolan innan mitt besök på vårdcentralen vid 8. Där gick det supersnabbt idag kom in redan 5 i åtta och klar kvart över 8.

Sen åkte jag och sambon till Coop och handlade..så skönt att handla tidigt på morgonen inga att trängas med så nu har vi fyllt på matförrådet.

SÅ nu ska jag vila en stund är supertrött låg och kollade på film till 2....

Ses senare och jag ska dra en vinare till utlottningen i eftermiddag...för ikväll ska vi på kalas=).


Kram!

Puuust

Vilken dag det har varit...helt slut just nu. Shoppat loss klippt mamma blekt dotterns hår. Sen gick vi och hämtade ett paket som hade kommit så vi kom nyss hem. Sitter nu här med en kopp te slängt upp fötterna på bordet nu är det slappartajm här hos mig.

Imorgon skall jag till våc kl: 8 så måste upp tidigt så ingen sovmorgon. På kvällen är vi bjudna på kalas så full rulle igen haha.

Jag skall unna mig något gott imorgon det är jag allt värd så får se vad det blir.


Ha en skön kväll alla!

Sista dagen innan utlottningen avslutas

Imorgon avslutas utlottningen på armbandet och ni som missat det haka på skriv i det inlägget där jag har utlottningen att ni vill vara med.

Jag måste få tag på er så en mailadress måste jag ha.

Lycka till nu ALLA!





Spenderar byxorna var på idag=)

NU har jag och dottern varit ute och shoppat och ojoj pengarna bara rullade iväg men kul var det:).

Var först på Lagerhaus där dottern skulle köpa fotoalbum och det gjorde hon..och jag kunde inte låta bli att köpa en mugg till sambon. Det kommer bild på den sedan längre ner. I'm nuts about you står det på den.

Sen gick vi ner till Kapp Ahl och där köpte dottern tofflor med min plånbok då men det är ju en annan sak.

Sen åkte vi ner till rusta jag skulle bara köpa hårfärg men det blev en hel del annat där med..b la en pläd och jag hittade plåster med Mumintroll så det var jag ju tvungen att köpa.

Sen vidare ner till Clas Ohlson där köpte jag mikrofoner. Så 1000:- bara poffa iväg idag haha.

Mamma hade stickat ett par raggsockor till mig så fina..

Bilderna som kommer nu är kassa..behöver köpa mig en ny kamera men det får allt vänta:)



Snart såå

Bär det iväg ut och göra en massa ärenden...Dottern ska köpa fotoalbum. Jag ska köpa hårfärg mikrofoner en borste och mina VIN flaskor har kommit. Sambon är och hämtar dom nu så jag får inte se dom förräns i natt. Så bild kommer imorgon på mina nya flaskor till samlingen.

Sitter och kladdar på lite spackel i ansiktet och ska snart hoppa i lite kläder och kamma till peruken sen bär det iväg ut på stan.

Hoppas alla har en toppen dag...Jag uppdaterar nog lite senare igen kanske vad jag handlat om jag nu hittar det jag ska leta efter.

Kram Kram!

Ipinium snabb lätt matlagning mm

Ett tips när man inte vet vad man ska laga för mat:)

Måste bara fråga

Vet inte om man får skriva om detta härinne men man har ju understrukna ord och splinx länkar man kan klicka på.Är det någon som gör det när ni är härinne och besöker mig?.

Är det på det det enda sättet man tjänar något på härinne?. Bara allmänt nyfiken och undrar.

Jag vet att min blogg inte är så intressant för det händer inte så mycket i mitt liv jag har en ganska trist och enkel vardag med få händelser. Men när det väl händer något så berättar jag ju det härinne såklart.


Det var det jag ville nu...Haha...Ha det gott allesamman!

I dag kom biobiljetten jag vann i emzaans blogg

I dag kom biobiljetten jag vann när jag var med i utlottningen på emzaans blogg...Så tack så hemskt mycket för den.

Nu ska man bara hitta någon bra film att gå på med:)

till emzaan hittar ni här:

http://emzaans.blogg.se






Sorry bildkvaliten men min kamera vill inte samarbeta med mig=)

Snacka om att äta trist mat dag ut och dag in

Håller ju mig till det nyttigare i matväg och har levt på sallader och ugnsbakade grönsaker i 2 veckor nu. Nu saknar man en riktig flottbomb något smarrigt riktigt fett och gott haha. Men skall unna mig något gott till helgen har jag bestämt. Då skall det även bli lite godis för jösses vilket sötsug jag har är såå choklad sugen:(
Men snart helg ju...tänk positivt haha försöker intala mig det hela tiden.

Måste införskaffa mig en våg med för det har jag ingen så får kolla efter det imorgon när man skall ut och ränna lite:).

I dag blev middagen en Viktväktar Pizza en sådan där färdig ni vet dom är inte stora så helt mätt blev jag ju inte men jag har fått något i magen iaf. Den smakade helt okej faktiskt.






Sådär nu ska jag försöka komma igång lite mer med bloggandet

Har haft fullt upp fast jag egentligen inte gjort mycket alls..lite annat som tagit min tid men nu så ska det bloggas lite mer igen.

I dag har jag rastat hajen så den har fått göra golven fina...dottern hade glömt att stänga sitt fönster i sitt rum och rätt som det var så bara det panga till jag blev livrädd...det var fönstret som öppnades och allt som var där åkte till golvet. Så en massa blomjord och saker som var tvunget att plockas tillbaka. Så nu är det gjort. Tvättat lite har jag med hunnit med så nu är det lite dator tid en stund för mig.

Paket har vällt in här postarn tror nog vi är shopaholics som bor här haha:).

Men sambon hade bestllt lite saker från Ebay och allt kom på en och samma dag..så när jag öppnade dörren igår så läg det en hel hög med paket och avier på golvet.

Jag fick en mysdress och strumpor och en tröja...har tvvärr inte hunnit plåta allt tog ett kort på tröjan iaf så får ni ju se något.

Jag hoppas ni har det bra och att ni inte missar tävlingen om det fina armbandet jag lottar ut i ett inlägg längre ner på sidan. Än är det inte försent att haka på. Jag skrev att jag drar en vinnare på Fredagkväll men det kan bli så att jag får ta det på Lördag istället för vi ska nog ha lite folk här på Fredgskvllen men vem vet jag hinner kanske med att dra en vinnare ändå. Så lycka till nu allihopa som är med.




Jösses vad denna dagen har sprungit på

Full fart framåt haha=). Dottern komhit från skolan vi snackade lite och käkade lite. Sen skulle jag iväg och klippa mig och sen handlade jag lite på vägen hem.

Har inte hunnit med mycket alls idag känns det som men det får vara så.

I dag kom dotterns tavlor som hon ska ha i sitt rum och Karaoke maskinen kom med så nu skall det ylas=).

Får bli ett kort inlägg idag har lite småpyssler jag måste fixa med här nu så skriver mer imorgon igen.

Kram!



Ska klippa mig imorgon

Ringde och bokade tid och hon hade en tid redan imorgon..ska bli så skönt att bli av med håret..sen ska jag bleka det. Kommer bli som en ny männsika efter detta ju=).

Får se om et kommer in en bild imorgon på den nya frissan.

Ni har väl inte missat att jag har en tävling?
Ett armband kolla lite längre ner på sidan och skriv att ni vill vara med ni med. Det står hur ni skall göra=)


Natti natt!

Hej hej alla=)

Idag har jag inte hunnit med att blogga..har egentligen inte gjort något vettigt men ändå har tiden sprungit iväg. Tvättat lite och småfixat här hemma. Fixat med lite jag sålt på Tradera och vips så hade kl blivit mycket.
Men nu så kikar jag in och visar mig lite så att ni inte tror jag försvunnit:).

Hoppas alla har haft en toppen dag?

Ses imorgon igen då ska jag uppdatera lite bättre...Imorgon får jag min Karaoke maskin ska bli så kul=).


Kram!

Jag är med och tävlar hos Rockande Kocken

Jag är med i rockande Kockens tävling där man kan vinna en goodie bag fylld med rockprylar så som:



Godare Mat bidrar med ett exemplar av Metal Munchers Preview Edition
Undecimber bidrar med 2 stickers och 2 gitarrplektrum
F.K.Ü. bidrar med 2 stickers och 1 tygmärke
Dust Bowl Jokies bidrar med 1 CD-singel
One Inch Giant bidrar med 1 CD-EP
Takla Makan bidrar med 1 CD-EP
Wasted Saints bidrar med 1 CD-EP

Titta in och va med du me:) Tävlingen varar till den 31/3

http://blog.godaremat.se/

Seg Söndag! Ni har väl sett att jag har en Utlottning??

Jösses vad seg jag är idag..sov läänge och det var så skönt. Hade en toppen mysig kväll hos min bror igår han bjöd på tacogratäng och den var riktigt smaskig. Var mätt hela kvällen efter 2 stora lass. Kom hem vid 22 tiden då kröp vi ner och kollade på film Dream house hette den den var riktigt bra faktiskt den rekommenderas att ses.


Ni har väl inte missat att jag har en Utlottning på armband? Ni skriver en kommentar om att ni vill vara med och länkar utlottningen på eran blogg.

Jag måste ha en mail adress så att jag kan nå den som vunnit sedan.


Detta armband är det:


Godmorgon världen

I dag är det soligt ute...nu när man ser solen så längtar man till våren och sommaren..Snön kan kvitta helt just nu tycker jag för den har inte funnits när man har velat ha den ändå.

I dag ska vi på kalas hos min bror som fyllde år i Måndags...blir lite mat där och en massa prat och trevligt sällskap.

Ni har väl inte missat att jag har en utlottning? I inlägget som är innan detta..Skriv att du vill vara med och länka utlottningen på din sida och följ mig gärna via bloglovin (det är inget tvång).


Sen vill jag återigen tipsa om ADsettings registrera dig på min annons ute till vänster det fungerar verkligen och då vill man dela med sig av det ju så att så många som möjligt skall få chansen.


Ha en härlig dag!

Tänkte ha en liten utlottning!

Jag tänkte ha en liten utlottning på ett snyggt läderarmband dubbelt är det. För att delta i utlottningen så skriv att du vill vara med + att du länkar utlottningen på din sida. Följ mig gärna via bloglovin med och gilla inlägget.

Jag måste ha mailadress så att jag kan kontakta den som vunnit. Tävlingen avslutas den 20/1-12 då kommer jag att dra en vinnare på kvällen.

Gå gärna med i ADsettings som jag har på vänstersidan med om ni inte redan är med då:).

Lycka till Alla!




Är så glad

Samlar ju på Ed hardy Christian Audigier vinflaskor och vi köpte 2 när vi var i Finland i somras och jag visste ju att det fanns fler och har letat som en tok. Så dyker jag på att dom finns att köpa på systembolaget eller rättare sagt man får beställa dom så jag beställde 2 i dag. Sen får jag ta resten nästa gång jag får pengar men snacka om att något kan göra en RIKTIGT glad. Jag vill bara ha dom i hyllan för att jag tycker dom är så snygga.

Sen finns det 2 st champagne flaskor med men dom var ju såklart lite dyrare men jag skall ha dom med såsmåning om men först börjar jag med vinflaskorna. Så det kommer ett SMS när dom finns att hämta och det skulle ta ca 2  veckor gissa en som längtar nu då?.


Lägger in en bild på dom 2 jag köpt innan så ni vet vad det är jag menar:)






Fredagen den 13.de

Har ni haft otur idag?. Det har iaf inte jag haft brukar inte märka av att det är Fredag den 13:e ens. I dag har jag varit på vårdcentralen för en checkup igen och efter det blev det en sväng till Ö&B.

När jag kom hem hade sambon varit gullig och gjort iordning en sallad så det var bara att sätta sig och hugga in.
Mumsfilibaba. Men attans va jag är godissugen har ju inte ätit godis på hela veckan nu och det suger bra i godistarmen men det får bli något gott imorgon då vi skall på kalas hos min bror.


Köpte blekningsmedel och nästa vecka ska jag boka tid hos frissan ska bli så skönt att fixa till håret just nu får jag ingen ordning på det alls så då får det bli en tofs. Lättast så.

Ha en skön kväll alla...slänger in en bild på en osminkad tjej jag handlade t om utan smink det var inte dåligt det händer inte ofta att jag går ut utan smink men idag blev det så. Man måste inte alltid vara pefekt ju och det gick bra att va utan smink haha:)

Sen en dålig bild på medlet jag använder MOOD det är det enda som funkar på mitt hår konstigt nog och billigast är det också. Har försökt med dyra medel men inget har fungerat lika bra som detta så då kör jag på det såklart:).


Kvällen här igen

Då var kvällen här igen och det är snart dags att krypaner och krama kudden. Dottern och hennes vän kom hit så vi har suttit här och pratat en stund. Nu ska dom natta sig och jag ska med det om en stund.

Har varit en händelselös dag idag men skönt ibland det med.

I dag provade dottern jeansen jag köpte till henne och slim fit är det verkligen och ROSA...men det var det hon ville ha och nu har hon det.



Vilket busväder det har varit idag

När jag vaknade imorse så regnade det hårda stora droppar och efter någon timma så kom det snö...vädret har lite svårt att bestämma sig verkar det som. Just nu är det helt stilla varken regn eller snö så skumt skumt.

I dag tvättar jag här så maskinen får jobba lite...skönt när det är klart sedan. Jag är glad att vi har en maskin hemma så jag slipper knalla upp och ner till tvättstugan. Måste erkänna att man blivit lite bekväm så lätt att kasta i när man känner att man har lust att tvätta ju.

Ikväll kommer dottern hit med en kompis från Uddervalla dom ska nog stanna här i natt. Han har precis kommit hem från en semesterresa så han är nog riktigt brun just nu och här sitter man själv som en blekfis haha.

Funderar på om man skulle börja sola lite igen gjorde det förr men sen slutade jag för det är ju inte så bra men visst känner man sig fräschare med lite färg?.

Det finns solarium i ett av hyreshusen i området så ska kolla läget där och se om man inte ska sola sig till lite färg iaf.

Dagen idag är lugn och jag väntar hem sambon som snart slutar jobbet. Då blir det lite sallad igen det vore väl skam om man inte går ner ett gram när man kämpar så..inget godis inga kakor inget gott känns som om jag inte gör annat än knaprar sallad.

Ne nu ska jag läsa lite bloggar en stund så ha det så bra så ses vi senare!

Massa bra tips!

Har ni kikat på vänster sidan i min blogg där finns både ADsettings ett superbra ställe att tjäna lite extra pengar på och det fungerar. SÅ klicka in och registrera dn blogg också.

Sen även Partystuff med färgade linser, skämt och presentartiklar. Mycket roligt på den sidan och sist men inte minst min favorit bland sidorna.

Toplady.se klicka på den annonsen och ni kommer in i en värld av vackra underkläder dröm er bort handla och bli snygga.


Snön den försvann igen...

I går var det vitt och fint på marken men under natten och dagen så har det försvunnit...nu är det grått och trist igen. Tycker snön kan hålla sig borta nu och värmen kan komma istället..

Har inte gjort så mycket idag..har tagit en sväng och rastat hajen det behövdes kan jag säga haha så nu är golvena rena igen för ett tag.

Slängde nyss ihop en tonfisksallad...ja jag kör fortfarande mitt nyttiga liv och det går ganska bra...käkade bara lite gott i helgen men det tycker jag allt man kan få unna sig eller hur?.

Väntar hem sambon och sen ska vi hugga in i den goda sallade:).

Har på mig dom nyaa lurv strumporna och dom var varma och sköna det kan behövas i våran kalla lägenhet här snålas det verkligen på värme.




Har ni kikat in på Toplady.se?

Vilka underbara underkläder dom har där och till toppenpriser. Jag och dottern ska lägga in en beställning därifrån snart ska bli så kul. Tycker om fina underkläder även om dom inte syns så ofta inget man visar upp men känns fräscht att även känna sig fin under.

Så kika in ni med och njut av fina kläder.


Kvällen är här

Ja då var kvällen här igen då..har inte fått mycket gjort alls idag men vad gör det?.
Käkade en massa ungsstektagrönsaker och karreskiva till middag jag älskar grönsaker skulle kunna leva bara på det. Men skulle nog bli ganska enformigt skulle jag tro:).

Snön ligger kvar och det är vitt och fint ute och jag hörde barnen hojta och skrika förut dom åkte pulka i snön så kul för dom att kunna få lite snö att glida runt på.

I dag kom kläderna så nu ska dottern bli fin i sina chockrosa jeans haha...hon får prova dom när hon kommer hit på Torsdag.

Jag fick min topp och mina gosiga luddsockar så nu ska man väl hålla sig varm om fötterna.

Får ta bild på allt någondag men just nu orkar jag inte det.

Har krupit upp i soffan med laptopen i knät mysigt och skönt...

Så ha en härlig kväll alla!

Brrr så kallt

Jösses vad det har snöat inatt...låg vaken länge och kunde inte sova och när jag väl var på väg att somna till då kom dom med snöplogen utanför och började skrapa..så låg och lyssnade på det. Så innan jag somna så blev klockan säkert 3.30....Så är bra trött just nu.

Gick upp nyss och tittade ut genom fönstret..visst är det fint med snö men det kunde väl kommit i julas?.

Svinkallt inne med så tog med frukosten till sängen...så ligger nu här med täcke och fryser och dricker te och käkar macka.

Ska vakna till lite sen ska jag ta hand om tvätt som skall sorteras alltid lika kul..*not'.



Lite vissen idag

Känner mig lite vissen idag vaknade med huvudvärk och täppt näsa..Det är nog sambon som smittat mig han blev förkyld i Fredags.
Så idag har det inte hänt mycket här jag har bara tagit hand om disken.

Hade ingen matlust i morse heller så det blev 2 clementiner det var det som slank ner.

Middagen blev en färdig viktväktar portion Lasagne så man får lite i magen iaf. Dricker en massa vatten så jag får vätska i mig nu när man inte har så stor matlust.

Hoppas ni har haft en bra dag/kväll??

Nu ska jag sätta mig och kolla lite kläder tänkte jag har ni kikat in på den annons jag la in om underkläder Toplady.se riktigt fina underkläder tlll bra priser.


Suttit och beställt lite

Satt uppe till 3.30 i natt och klickade mig runt på olika ställen...hamnade tillslut på Gina Tricot och där beställde jag en Topp till mig och lurviga sockor och ett par Rosa Jeans till dottern. Skulle shoppat mer men det får bli en annan gång. Nu efter jul är plånboken inte så tjock=).

Önskar alla en härlig dag...här är det snö och vitt på marken och ljust inne det var längesedan det var det...nu ser man ju allt skräp haha...så kanske får ta fram hajen och ta sig en svängom?.

Ses senare!

Och ni som inte är med i ADsettings gå med det fungerar verkligen annons ser ni på vänster sida i min blogg.





Snygga underkläder


Ja se det snöar det var väl tråkigt :(

Snöar ute idag och nu kan det kvitta för mig..vi hade ju ingen snö på jul så då behöver det inte komma nu heller.

Har precis börjat fixa iordning mig lite..ska komma några och kolla på travet här med oss snart om dom dyker upp vill säga..hoppas det iaf.

Vi ska bjuda på fläskfile klyftpotatis med morotsbitar i och en god sås...Yummy...och lite gotteligott blir det ju med såklart.

Vad ska ni göra idag/kväll då något särskilt inplanerat?.

Imorgon börjar det nyttiga livet igen idag(kväll vill jag kunna äta med alla andra och inte sitta med ett glas nutrilett och titta på:).

Just det fick upp mina lyktor i fönstret igår och vilket fint ljus det blir i dom med värmeljus i mörkret och blå är min favvo färg..me like:)


Ha en skön dag alla!



Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar om en biobiljett på emzaans blogg!







http://emzaans.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-en-biobiljett.html





Ett bra sätt att tjäna lite extra pengar på och det fungerar verkligen=)

Tjäna pengar på att visa annonser från ADsettings.com

Vi erbjuder våra publishers att tjäna pengar på att visa annonser om ADsettings.com. Just nu erbjuder vi hela 70 kr per godkänt lead.

Eftersom att ADsettings.com.se är ett nytt affiliate system på marknaden är möjligheterna att generera många lead väldigt goda.


Känns bättre idag

Idag känns det bättre har ätit lite annorlunda och det känns...är inte lika hungrig som innan och det känns bra.

Dagens matintag idag har varit...Frukost fil 1 knäckemacka och the
Middag: wok (något jag älskar)
kvällen: Frukt och mineralvatten
Känner mig inte alls lika hungrig och det är skönt. I dag har jag inte gjort mycket alls bara slappat framför datorn.

Har ni gjort något kul idag?




Godmorgon alla...

Vaknade här för en stund sedan...tröttare än tröttast blev lite sent igår låg och kollade på film till 3 typ..
Så är bra seg just nu ligger kvar i sängen med datorn på magen...ska samla kraft att kliva upp snart:).

Va händer hos er i dag då?

Här blir det nog lugnt i dag och kväll inget planerat än iaf...soffmys och filmmys kanske...det låter skönt.

Tittar in senare igen...Så Kram så länge!




Snart en 1 vecka...

Snart har jag varit nyttig i en vecka och mycket sallad har det blivit så snart växer det ut långa öron och långa framtänder och morrhår och jag blir en liten kanin.
Tur att jag tycker om sallad. I dag blev det kycklingsallad till lunch.

Jag tror jag äter för dåligt måste nog få iordning på det lite får trixa och tänka i helgen hur jag skall lägga upp nästa vecka. Göra ett ordentligt matschema just nu är det ingen ordning alls.

Frukost Nutrilett

Lunch: Kycklingsallad

Kväll: Nutrilett

+ en massa vatten tror det blir för dåligt. Måste få ihop ett bättre matschema helt enkelt.

Hoppas ni har det bra alla goa folk därute.


Så tufft så jobbigt suck.....

Det här med att vara nyttig och att inte äta som man brukar är faen i mig inte lätt...hungrig som en jag vet inte vad men jag ska klara detta JAG SKA!.

Det är väl dom första dagarna som är tuffast kan jag tro...men magen kurrar och jag skulle vilja kasta mig på kylskåpet och rota runt och sätta mig och bara vräka i mig vad som helst just nu.

Men nooo det tänker jag inte göra det får bli ett glas vatten istället...Mums jätte gott...Positiva tankar haha...

Ska snart krypa ner för ikväll men väntar in sambon som slutar snart...ingen ide att lägga sig innan han kommer för då skulle jag vakna när han kom in...och sen är det ju mysigt att få prata en stund innan man ska sussa.

Så ha en skön natt själv kommer jag väl drömma om mat ;)


Kram!

Nu är julen borta här hemma

Har städat bort allt förutom granen..den står här redo att plockas ner i kartongen men det får sambon fixa.
Bytt gardiner och fixat till det så nu ser det ut som innan jul igen. Imorgon skall jag städa lite ta fram hajen ur sin bur och rasta den och fixa till lite på bänkar och bord.
Men det orkar jag inte i dag..har hängt i fönstren som en liten apa och plockat ner stjärnor mm så nu får det allt vara för idag.

Nu sitter jag här med pläd på benen och lyssnar på lite musik känns lugnt och skönt...faktiskt blir det tråkigt när sambon jobbar kväll det blir så tyst. Så jag har tvn på, musik och sen sitter jag med datorn den får bli mitt sällskap.

Så dagen matintag i dag då:

1 glas nutrilett (frukost)

Lunch Korvstroganoff, Ris , sallad ( jag var tvungen att ha lite riktig mat).

Kvällen : 1 glas nutrilett

Massa vatten på det med.

går kväll/natt var jag så hungrig så jag skulle kunnat tugga i mig precis vad som helst listen till dörren ja magen skrek efter mat. Det brukar bli så dom första dagarna.

Sen detta jobbiga godissug..bara för att jag vet att jag inte får så blir det extra jobbigt men ajabaja.

Har bestämt att äta något gott till helgen 1 dag då jag får unna mig något smaskigt. Jag gjorde så förr och det fungerade bra.


Hoppas ni har en trevlig dag...här har det börjat blåsa som sjuttan kanske ett nytt oväder på G vi får se vart det tar vägen.

Kram!


Kvällen har varit lugn

Den här kvällen har varit sååå lugn har varit helt ensam och det blir så tyst...rockat lite musik och plockat ner julsaker men tröttna efter en stund.

Så fastna på nätet i stället...kollade läget där i stället:).

Fick 2 st läppstift idag sambon hade beställt så gulligt jag älskar smink det är det bästa jag vet fast jag sminkar mig oftast inte på vardagarna utan till fest och andra tillställningar.

Hungrig är jag med=( och sugen på sött men de e ajabaja för mig just nu.

Ha en skön kväll....

En dålig bild på läppstiften kommer med men syns nog vad det är iaf:)


Min dag idag...

Har sakta men säkert börjat städa bort julen...har haft noll julkänsla då det inte funnits en gnutta snö på marken..så varför ha julsakerna kvar?. Så nu åker dom ner i kartonger igen...blir väl klar om någon dag tar det sakta.

Har ju börjat mitt nyttigare liv så så här har dagen sett ut för mig i dag.

Började med 1 glas nutrilett ananas

Lunch en sallad och 1 glas vatten

Snart blir det 1 glas nutrilett till

så har min dag sett ut i matväg i dag...det kommer bli lite ändring men har inte haft orken idag..ska fixa lite annan mat med har jag tänkt.


Mitt hälsosamma liv börjar idag

I dag börjar mitt nyttiga liv inget godis och inga sötsaker på veckorna...en dag ppå helgen får jag unna mig något gott...får se om det kan hända något på vågen då så man slipper stå i vassen och skämmas till sommaren.

Julen är ju mat och godisets tid och man äter och äter och till slut känner man sig som en julgris...men nu är det stopp med det.

I dag blev det bara grönsaker här för mig och imorgon skall det lagas till något nyttigt vad det blir det vet jag inte än.

Jag hoppas ni har en trevlig och bra början på det nya året och att ni kan hålla era nyårslöften om ni nu gav några.

Tjäna lite extra pengar

Tjäna pengar på att visa annonser från ADsettings.com

Vi erbjuder våra publishers att tjäna pengar på att visa annonser om ADsettings.com. Just nu erbjuder vi hela 70 kr per godkänt lead.

Eftersom att ADsettings.com.se är ett nytt affiliate system på marknaden är möjligheterna att generera många lead väldigt goda.


Slappar dag

I dag har det verkligen varit en slappar dag...men det blev ju en sen natt igår så då är man allt värd en slöar dag...har inte gjort mycket alls.

Dottern kom hit i eftermiddags hon ringde mig på vägen från bussen och var riktigt arg hon la en prakt vurpa på vägen och slog i baken och byxorna blev blöta...halt ute som sjuttan. Som tur var gick det bra med henne.

Ikväll åt vi en fruktsallad får passa på att äta gott nu för imorgon blir det mitt hälsosammare liv som skall börja inget godis på veckorna och nyttigare mat.

Ha en skön kväll!


Mysigt nyårsfirande

I går var vi bortbjudna på nyårsfest...det bjöds på god mat och trevligt sällskap. Vi sjöng karaoke eller haha det var väl mest jag som gnällde i micken det var första gången jag gjorde det..och i nyktert tillstånd med..jag har inga problem med att bjussa på mig själv behövs inget under rocken för att jag ska ta ton haha..

Vi skålade in det nya året och kollade på fyrverkeri...jätte mysigt.

Vi hade beställt taxi tidigare på kvällen och ville ha en till 1.45 men när vi kom ut fanns det ingen taxi där...och det var upptaget hela tiden när jag ringde men skam den som ger sig tillslut kom jag fram...lite småsur...och dom hade missat oss men skickade en direkt...

Vi var hemma vid 2.30...då blev det sängen=).

Önskar alla en god fortsättning och att ni hade en mysig nyårsafton.


RSS 2.0