Besök på ett inte så mysigt ställe

Ja idag hade jag tid hos gynekologen inget man ser fram emot men gör det för sin egen hälsas skull. Jag skulle inte missa detta då jag redan haft cellförändringar och opererats 2 ggr. Hade den högsta graden och snäppet efter skulle ju bli cancer ett ord man ryggar tillbaka på när man hör. Skrämmande hemsk sjukdom.
Efter besöket där så sprang jag bara in och handlade lite sedan hem och då skulle mamma hjälpa mig med håret så det gjorde hon och jag hjälpte henne. Perfekt.
Bakade kolakakor och nyss gick jag en promenad på gåbandet. Så nu blir det vila resten av kvällen. Imorgon ska jag städa lite för kalaset är ju på Lördag.
Vad har jag ätit idag då?
Jo pulver och faktiskt en omelett...räknade ut så jag inte äter mer än 500 kcal. Så får se om detta funkar nu annars får jag återgå till enbart pulver igen.
 
 

Invigde

Ja som rubriken visar jag invigde mitt gåband idag och ja kondisen är väl inte på topp men den kan man ju alltid bättra på. Men skönt var det och välbehövligt nu ska det bli mycket motionerande här hemma.
Innan jag hoppade på bandet så var jag iväg en sväng och handlade börjar fylla på det vi ska ha till helgen då det är kalas.
Idag går jag på soppor och helt ärligt så gillar jag det bättre än att äta för jag vet att jag håller mig på den gränsen jag ska och vet att jag får i mig det jag behöver. Jag är rädd för att det ska spåra ur och att man går upp igen och det får bara inte hända. Är ju nästan framme vid mitt mål och jag SKA klara det har jag bestämt.
Hur jag ska göra imorgon har jag inte helt bestämt än för det är meningen att jag ska äta varannan dag.
Gah så svårt det är :(
Imorgon ska jag till gyn och det är inget jag ser fram emot alls men vill inte hoppa över det tycker det är för viktigt det handlar ju om livet. Då jag har haft cellförändringar och gjort 2 operationer och en skrapning så chansar jag inte på att det inte skall vara något utan jag vill veta.
 
 
 

Tufft

det här med att gå ner i vikt är en tuff match det är konstigt att det är så jäkla lätt att gå upp i vikt men ett helvete att gå ner. Fick idag ett motionsband av min sambo en förtidig födelsedagspresent han är för go. Jag beklagade mig för några dagar sedan att det är så trist väder att gå ut och ta sin promenad i för det har regnat massor nu de sista hårda jäkla regndroppar. Inte mysigt alls men nu kan jag gå in i rummet och ta mig en promenad när jag vill och det ska jag göra med. För nu ska de sista kilona bort med och det snabbt.
Hade tänkt hålla mig till 500 kcal idag men det sprack totalt sååå skärpning på mig så här kan jag inte hålla på.
Tror det är säkrast för mig att enbart köra pulver för börjar man äta så är det svårt att hejda sig ja det är jag nog inte den enda som har problem med.
När jag gick 14 dagar på pulver så fuskade jag inget och var inte ens sugen på att äta något heller så den varianten är nog den bästa för mig. Tills jag är klar då kan man köra lite varierat.
Nu har jag fått gnälla av mig lite och jag har fortfarande ångest över att ha ätit bullar idag det känns verkligen som aja baja för mig och jag mår riktigt dåligt.
Nya tag och nya mål.
 
 

Nutellabullar

Ja nu har man bakat nutellabullar dottern fyller 18 år imorgon jisses vart har tiden tagit vägen?. Jag är ju bara 25 år så hur kunde detta hända?. Det blir inget kalas imorgon utan på Lördag så skall tösen firas.
Så hur går det med bantningen då..Har gått över till varannandags diet och äter lite vanlig mat en dag och nästa naturdiet ska se hur det fungerar. Går det inte så går jag tillbaka till pulver igen.
 
 

Härlig Fredag

en paus från alla pulver och få äta riktig mat vet ni hur gott det var? Jösses kände att detta var det jag behövde för att orka med. Nu är det nya tag igen och jag känner mig taggad.
Var och åt en god middag på ett Thai ställe och hade en toppen mysig kväll bara jag och gubben :).
Idag var det då Lördag och trav som alltid och jodå vinst blev det även om man inte satte 7an men det är bara och ge sig på det igen.
Var iväg en sväng med dottern till Nyeport där hon diskuterade om en spelning som hon vill arrangera nästa år så kvällen bara sprang iväg och nu har man krypit ner ligger och lyssnar på en snarkande sambo..jag ska väl med försöka sova snart.

Dag 11 och fixa håret dag

Ja nu går man in på dag 11 och är så besviken på vågen sliter som en tok och den står stilla :(
Äter fortfarande mina soppor men i morgon ska jag faktiskt lyxa till det med Indisk mat man måste ju få vara lite normal med.
Idag har jag blekt håret på dottern och mamma har varit här..inte hänt mkt mer faktiskt inte ens varit ute på min dagliga promenad men behöver en vilodag och den fick bli idag.

När man har energi för 10 stycken minst

Så är det tufft man vill göra saker hela tiden men det funkar ju inte...satt här och surfade och kände hur det kröp i hela kroppen så var tvungen att hitta på något så ställde mig och fixade lite matlådor till gubben...korvstroganoff och ris och det var inget litet kok utan blev ett helt gäng byttor...så när jag var klar med det så gick jag iväg en sväng till Coop och handlade lite smått och gott.
Kom hem och gjorde ett litet träningspass...ja ni ser det går i ett...sitter här nu och är rastlös igen men vet inte vad jag ska hitta på mer..har inget jag behöver göra direkt. Sparka mig trött...hoppa på ett ben snurra runt haha...
Gah jobbigt med denna bantning som får fart på mig så...konstigt att man inte går ner i vikt? Borde ju tappa flera kilon men neee vågen står stadigt still på samma siffror...irriterande...
Men jag ger inte upp...

Dag 9 och bakning

Ja idag går jag in på dag 9 och fy sjuttan vad svårt jag har att sova 3dje natten jag är pigg som en mört nu och få tvinga mig själv att sova...och det tar timmar kan jag lova somnar på morgonkvisten runt 5.30...
Idag går jag på Naturdiet choklad 3 stycken sådana påsar och en påse Allevó lök&potatissoppa..+ en massa vatten och te då :)
 
Bakat lite kolakakor till familjen och jag känner absolut inget sug av att äta och det är skönt.
 
 

Dag 8 och shopping

Ja då är man inne på dag 8 med pulver och är oförskämt pigg har nu legat klarvaken 2 nätter i rad och det går bara inte sova...känner mig inte speciellt trött på dagen heller vilket är konstigt. Hämtade dottern idag vid 12 och tog en sväng till Dollarstore hittade en supersöt tomte som ropade köp mig köp mig så det var jag ju tvungen att göra det blev även lite annat smått och gott.
Hem och fikade lite med mamma eller jag fikade ju inte då men aja...
Idag har det blivit Naturdiet choklad och en lök och potatis soppa shake och det fungerar toppen.
 
Tog en prommis förut som avslutades på Maxi där jag handlade lite smått och gott så sambon kan fylla sin lilla mage. Har även gjort lite matlådor så nu har han mat ett bra tag...har en massa energi just nu.
 
Plockade fram vinterkläder ifall det kommer lite kyla....
 
 
 
 
 

Söndag och dag 7...slappar dag

Ja då var det Söndag och slut på denna veckan och har inte fuskat en enda gång utan hållit mig till soppor kan inte säga att det är särskilt jobbigt heller...trodde man skulle bli sugen på allt och bara hugga in på allt man såg men nej nej inget sådant alls. Om vågen och jag ändå kunde bli vänner så vore allt kanon ju.
 
Det jag äter nu är Allévo potatis och löksoppa 1 påse om dagen just för att känna att jag äter vanlig mat..sedan är resten av dagen  Allévo banan/hallon.
 
Tvättar och tar hand om sådana där tråkiga måste saker idag och det går trögt men har ju tid på mig då inget är inplanerat idag...skulle behöva ge mig ut på en promenad med så det får jag samla kraft till om en stund.
 
 

Liten fest och dag 6

Dagen började som vanligt med en shake och en kopp te...sedan var det dags att sätta sig med travet som man gör alla Lördagar. Efter det så kom mamma hit och åt middag och jag höll mig till pulver..och det går bra faktiskt nog för att det luktar gott och man vet att det ÄR gott...men jag ska få gotta mig snart jag med så positiva tankar :).
På kvällen var vi hos min bror och där fick jag en utmaning till de åt nämligen pizza och jisses vad det luktade gott..jag hade med mig en Naturdiet så det fick jag slurpa på medans de andra gottade sig som tur är är hjärnan så inställd på att jag ska klara detta så det slutade bra ;).
 
Nu har jag precis krupit ner och snart ska man invänta John Blund och sussa en stund...

Fredag=Handla=Kaos och 5 dagen till ända

Ja imorse blev det en tur till Willys för att handla hem lite smått och gott och det märktes tydligt att det var barnbidrag + sjukbidrag eller vad det nu heter för folk var som galna...kaos och trängsel och långa köer men det är tur att man själv inte är den stressade typen utan handlar lugnt och stilla och inte blir förbannad när det är långa köer och få kassor öppna..
Åkte till en kiosk efter för att kolla om det blev någon vinst på förra helgens trav och hade räknat med en 10a i vinst men i slutändan blev det nästan 700 kr så snacka om att man blev paff... Så köpte mig en ny andel och hoppas på mer vinst imorgon:).
 
Kom hem och packade upp och drog en vals med snabeldraken och studsade runt lite med dammvippan innan det var dax att börja med maten...konstigt att det inte känns tufft att stå där och kocka och inte äta själv. Sambon kom hem och mamma var här och skulle sällskapa honom vid matbordet. Själv tog jag mig en Allevo soppa och var nöjd med den. Måste säga att det går förvånansvärt bra det skulle vara kul om vågen gjorde mig glad med men vi får hoppas att det kommer snart...
 
Kvällen har varit lugn och skön och tv tittande och lite utplockande av hästar till v75 imorgon...
 
Jo just det plockade lite i skåpet och hittade 14 olika smaker på te haha snacka om att man hamstrat lite...så det är något jag inte behöver inhandla på ett tag ;)
 
 
 
 
 
 

Hej o hå dag 4 är över

ja dag 4 idag och det går faktiskt riktigt bra enda gången jag kände att jag var hungrig var nu på kvällen men tog en kopp te och det stillades lite. Imorgon ska jag mäta och väga mig för första ggn denna vecka och jag hoppas det har hänt något på vågen och på måtten också givetvis.
Har haft mamma här på fika och medans hon åt paj så tog jag mig en shake och det var helt okej jag vet ju att jag får gotta mig med snart....
 
Har även slagit in paket då min älskade dotter fyller 18 den 30 oktober...ojoj snacka om att man själv blir gammal men jag känner det inte så utan jag är ju ung haha...ja ni fattar man ser det ju iof när man tittar sig själv i spegeln och rynkorna syns i pannan ;)
 
Imorgon ska jag åka och handla och det känns konstigt att gå i affären och plocka ner saker till sambon och dottern och till mig själv blir det ett paket Nutrilett.
Sedan hem och laga köttfärslimpa för det ville sambon ha inte direkt någon Fredagsmysmat men han vill vänta med mysmat tills jag kan vara med och äta igen. Han är gullig som tänker på mig ju ;)
 

Dag 3 till ända

och ja hur har dagen sett ut?. Jo jag fick för mig att åka o kika efter svamp men när jag såg en hög med jägare som smög omkring så kom ja ju på att det var älgjakt o då vågade jag mig inte ut i skogen så fick snällt åka hem igen. Väl hemma blev jag sittandes i soffan med datorn inte så ovanligt. Jag dricker mina shakes och mår väldigt bra..gjorde en jordgubbspaj till familjen som de fick smaska i sig jag åt inget och kände absolut inget behov av det heller..Det känns skönt.
Så jag måste säga att det går fruktansvärt bra...men vågen och jag är inte vänner alls för det händer då tamig sjuttan ingenting...Mindre än det jag äter nu kan jag ju knappast äta då blir det ju inget alls...
 
Ja då har jag fått gnälla av mig lite och det var skönt :)

Dag 2

andra dagen går nu också mot sitt slut och det går bättre än jag trodde idag har jag inte alls varit sugen på något och det känns skönt. Har druckit te med kokosolja i och mina Nutrilett har iof 2 stycken kvar att dricka.
Har tvättat lite och bara varit idag så skönt med sådana dagar.
På Fredag ska jag göra min första vägning vill inte väga mig varenda dag och bli hysterisk över att det inte händer något jag tror mer på att man ska lita på sig själv och inte haka upp sig för mycket på att nu visar den si eller så.
 
 
 

Viktresan

nu har jag startat upp igen och här kommer ni få läsa om hur det går för mig och kampen att bli av med mina extra klion. Dag 1 idag alltså och första dagen på Nutrilett (vaniljsmak) och ja ärligt det har gått väldigt bra faktiskt inte hungrig alls och inte sugen på något. Trots att sambon har stått och lagat mat och ätit mat så har det inte varit svårt alls att hålla sig ifrån det.
Ska ta min sista drink vid 21 och sedan blir det väl att lägga sig och titta på film. 
JO just det har även varit och handlat idag och inte jobbigt där heller trots allt gott som finns överallt. Så detta ska nog gå bra.
 
 
 

Helgen är över igen

och det har varit väldigt lugnt har varit hemma hela helgen och tagit det lugnt..behövs sådana här helger ibland.
Imorgon drar jag igång på allvar med Nutrilett igen har varit lite tufft då jag varit sjuk men nu är det dags igen. Hur det kommer att gå kommer ni att få följa här på bloggen. Både motgångar och allt positivt allt kommer att berättas här så jag hoppas ni hänger med och stöttar mig.
 
GoGoGo.....
 
Jo just det ja köpte denna nya tesort och den kan jag rekommendera alla teälskare...
 
 
 

Mammografi och ny te sort

 
ja idag hade jag tid hos tuttklämmaren och fy sjuttan vad hon drog i dom idag..så här var det inte förra ggn jag var där...men nu har jag gjort det och nu är det bara att vänta på svar. Dottern kom hit idag med och skall stanna tills Fredag hur mysigt som helst. Vi har druckit te och lyssnat på musik och haft det lugnt och skönt. Nu är hon iväg hos en kompis och jag blev alldeles ensam då sambon jobbar kväll denna vecka. Fast det är rätt skönt jag trivs i min ensamhet :).
Imorgon blir det en tur till Tidaholm dottern ska dit till skolan så skall lämna henne där.
 
 

Bättre

 
nu är man iaf bättre men bantningen har ju inte funkat denna vecka när jag varit sjuk så nu imorgon drar jag igång igen. Så vad har jag gjort i helgen?. I fredags var ja ute en sväng och handlade och fixade lite och jag bakade en äppelpaj som vi mumsade på. Lördagen var vi ute på Thai House och åt middag med mamma och min bror med familj åt så jag höll på att spricka så gott. Idag kom dottern hit och vi har varit iväg en sväng och handlat och nu på kvällen bakade vi en äppelkaka.
Snart är det väl dags att krypa ner och försöka sussa en stund.
 
 

Lite piggare

idag och det känns skönt om bara snuvan och hostan kan försvinna med så är man ju helt fit för fight igen. Har fuskat lite denna veckan och det är jag inte stolt alls över måste skärpa till mig nästa vecka nu och köra igång med hårdbantning :). De sista kilona ska ju bort med så är det bara.
 
Imorgon ska jag ut för första ggn sedan i Söndags och det ska bli skönt ska handla lite och växla in pengarna.

Födelsedagspresenter och Julklappar

ja det är vad jag pysslat med i eftermiddag/kväll så smidigt att handla på nätet..ja allt handlar ja ju inte där men lite av det. Så nu är jag snart klar med allt och det känns så skönt. Har bara några kvar och det är till sambon och ja jag vet vad jag ska köpa så det är lugnt.
Vilket tråkigt inlägg haha men det händer då inte mycket när man är sjuk så man får roa sig med datorn ju.
 
Ett varmt och skönt bad har det blivit med och en god kopp te så nu är det snart dax att krypa ner i sängen och kolla på en film.

Mår förtfarande som en gris

undrar när detta ska släppa vill bara sova och hostar som en tok mycket gjort blir det inte här hemma just nu men tvättade lite och hängde upp men blev totalt slut bara av det.
Så nä det får bli soffläge helt enkelt.
 

Herrejisses redan 1 oktober

vart tog den här sommaren vägen egentligen?. Snart jul igen ju och ja jag har börjat att köpa julklappar jag startar alltid tidigt för jag hatar stressen som blir innan julafton då vill jag inte vara ute och handla om jag inte måste.
Nu blev det ju inte det jag tänkte skriva om som jag började med men så kan det gå..Jo är fortfarande sjuk gnällig? Ja kanske det men fy sjuttan vad trist det är vaknade imorse med världens hosta den hade jag inte igår så nu är man både snorig öm i halsen och hosta på det...Blää på´t.
Låg i sängen mer eller mindre hela dagen innan jag släpade mig upp ända till soffan mer har jag inte gjort idag och tänker inte göra det heller. All städning kan vänta inte viktigt för dammråttorna och skräpet finns ju kvar imorgon eller nästa dag med RIGHT?.
 
Kör nutrilett fortfarande men fy bubblan vad det går trögt just nu men jag tänker då inte ge upp never never...

RSS 2.0