När man blir sugen

hela veckan har gått så bra jag har ätit min kesella och min keso och mina grönsaker...men idag fick jag ett sådant godissug och jag föll dit :(...bara att ta nya friska tag igen då utan detta godis som man är så sugen på ibland.
Har dammat och fixat lite här hemma och just nu är en maskin tvätt pågång...sorterat tvätt och ja bla bla bla ni vet vardagssysslor som måste göras:).
 
Ikväll är det sista kvällen denna veckan får gubben och imorgon är han ledig då skall han få åka och besiktiga mammas bil för hon vågar inte haha...
Efter det så ska det bli lite annat åkande då jag ska spana lite tips till travet på Lördag...Ja man måste va om sig och kring sig med allt.
Hoppas man kan få en peng tillbaka igen...I lördags satte jag ju 2 och sammanlagt blev det ca 23000 kr men jag var inte ensam på det utan jag har ett Team på Atg tillsammans som heter Mamma muu och där är vi 10 stycken som fick dela på lite mer än 11000 kr men alla fick en liten peng iaf . Sedan satte jag ett spel till som jag spelar med en vän på facebook.
 
 
Jag skötte mig så bra hela dagen kolla så här såg mitt mellanmål ut...och sedan kom godiset in :(
 

Wakakuu

Hittade en sida på nätet med mycket snygga kläder så fastnade på den sidan en stund. Ska visa lite som jag tyckte var snyggt så att ni ser ett litet utbud av allt som finns. Jag tycker absolut att ni skall kika in här ni med och se allt snyggt.
 
Den här jackan var riktigt häftig och sportig med luva och stora snygga dragkedjor.
 
 
Somriga jeans med batik mönster de här gillade jag riktigt mycket de fanns i 2 färger med denna blåa och sedan i korall med. Kika in!
 
 
Det finns inte bara kläder utan plånböcker och andra accessoarer så jag har hittat så mycket fint här kommer lite av det jag gillar av detta:
 
 
Visst var det underbara saker?..Nu tycker jag du själv ska kika in här och drömma dig bort en stund. Lättsida att hitta på och navigera runt. Skaffa konto och börja shoppa du med. Ha en mysig stund i shoppingens värld!

Onsdag igen o det närmar sig Lördag:)

Jag vet inte men jag gillar Lördagarna med travet trots att det många gånger går åt skogen men det är en härlig dag..kan det vara så att jag är trravbiten?...ja det kan nog vara så jag kämpar hela vecka med Lördagens spel men kul är det.
Idag har jag hämtat dottern från skolan och handlat lite..mamma har varit här med en sväng. Snabeldraken har fått sig en svängom och jag har plockat in lite tvätt nu är det paus och en stund i soffan som gäller.
 
Lite tyst är det på kvällarna denna veckan då sambon jobbar kväll så man får roa sig själv så gott det går:).
 
 
 

Ja men dåså

gick ju denna dagen med i rasande fart och inte mycket fick jag gjort alls..Mest telefonsnack och mat och snack med dottern. Slängde nyss i en maskin med tvätt och ja nu blir det datorn som får hålla mig sällskap en stund här.
 
Ska ta mig en nutrilett snart och sen blir det inget mer här ikväll....
 
Lite trist uppdatering just nu men det kommer mer snart men just nu har jag lite mycket annat i huvudet så får smälta det först.
 
Ha en mysig Tisdags kväll alla!

Akutbesök

Den här dagen blev väl inte riktigt som man planerat men så kan det vara ibland. Dagen började med att vi bjöd hit mamma på lite mat innan sambon åkte till jobbet och ja dagen slutade med ett besök på akuten med dottern.
Hon svimmade och mådde lite dåligt och nu fick vi nog en förklaring på det hela och fler besök är inplanerade.
 
Hon och jag sitter här och dricker lite te och tar det lugnt samtidigt som jag kokar ägg för morgondagen...
 
 

Så Snart slut på Söndag och denna helg...

men om man sammanfattar den så har det faktiskt varit en rätt okej helg med en liten vinst och myspys hemma. Idag var vi iväg och handlade lite smått och gott det blir ju nyttiga veckan här igen med grönsaker mm. Sen en sväng upp till svärmor på middag hon vill oftast bjuda innan hon åker iväg till sitt jobb och är borta i 2 veckor. Hinna prata lite och umgås hon är bara hemma 2 veckor varje månad så då får vi passa på.
Kvällen har varit lugn ett skönt bad och lite film och givetvis dator den sitter man ju och gluttar på mycket.
 
Veckan som kommer ja den har jag inte planerat något på utan vi får se vad som blir....Ne ha en skön natt nu så ses vi imorgon igen...

Där satt den :)

Idag kom den efterlängtade 7 an på v75 eller rättare sagt på 2 olika system som jag gjort så en peng trillade in. Mitt Team med Mamma muu fick en slant med och det känns skönt att få in den även om det inget gav jättepeng..
Nu är det pluggande till nästa Lördag igen så det blir vad jag kommer pyssla med i veckan...
 
Annars har det varit en lugn och skön hemma dag och det har varit riktigt mysigt kollade på travet då givetvis och när man såg att det närmade sig 7 rätt så blev man faktiskt lite pirrig i magen...så vi hejade in den sista hästen och öppnade en flaska med skumpa....
 
Detta var de vinnande raderna :
 
1 3 , 4 , 7
2 1 , 4 , 6 , 8
3 5 , 9 , 12
4 2 , 5
5 3 , 8 , 12
6 1 Havbergs Mimi
7 4 , 8 , 9 , 10
 
 
1 4 Mr Fitch
2 1 , 4
3 5 , 9 , 12
4 2 , 4 , 5 , 9
5 3 , 8
6 1 , 9
7 1 , 2 , 4 , 8 , 9 , 11

Då vare Fredag igen

och veckan har gått fort trots att jag bantat...det brukar ju bli långa dagar men det har jag inte märkt av. Mycket grönsaker har det blivit och jag gillar det. Lite har det hänt på vågen med men jag stressar inte utan tar det lugnt. Imorgon ska jag faktiskt unna mig något gott det är jag värd tycker jag. Sedan blir det hästar som gäller och skam den som ger sig.
 
 
 

Grönsaker och grönsaker

Ja det är vad mina middagar är nu och jag tycker att det funkar kanon.. går blev det grönsaker med äggnudlar och idag blev det grönsaker och fisk.
Har varit iväg en sväng och handlat på Netto och ja jag lär mig aldrig att tycka om den butiken..dåligt sortiment och de prismärker fruktansvärt dåligt hälften av alla varor vet man inte priset på och vem orkar springa och leta efter personal och fråga?. Ne då struntar jag hellre i det min butik där jag handlar mest är Coop och så kommer det npg bli i fortsättningen med.
Nu blir det att sätta sig och kolla lite hästar och lite info ett tag...så simma lugnt alla :)
 

Onsdag= Lilllördag

mitt i veckan är det nu och ja i huset där jag bor håller de på att renovera en lägenhet och det har pågått sedan långt innan jul..kan meddela att det är inget kul alls för de borrar och borrar och det ekar härinne..de börjar tidigt på morgonen och man håller på att bli smått galen av ljudet.
Får hoppas de är klara med den snart man kan börja undra om de rivit ner hela huset för det har tagit sådan lång tid.
Vad ska hända idag då?. Ja det är inte mycket alls det dottern kommer hit efter skolan och vi ska väl småtjöta lite och dricka te alltid lika mysigt. Det blir lite mat när sambon kommer hem..grönsaker alltså haha...det är det som bjuds på här just nu och ja det går riktigt bra faktiskt...lite jobbigt på kvällar och nätter då man är lite hungrig men det ska väl ge med sig snart det med.
 

Te med dottern

dottern kom hit efter skolan och min mamma med..så det blev lite te här och muffins till dom men inte till mig. Jag håller mig till maten som idag bestod av wokade grönsaker med kycklinbitar och cremefraiche med soltorkade tomater. Riktigt gott var det så nu är man mätt och go i magen.
Har haft ritar stund med dottern en skoluppgift och nu har sambn kört henne till bussen så hon kommer hem till pappan.
Här blir det inte så mycket mer gjort ikväll bara lite data och tv:)
 

TISDAG....

är det idag då och här håller man full fart med att tvätta och få undan torr tvätt. Jag är inne på min fjärde dag utan snus och ja det går faktiskt riktigt bra. Får hoppas det rullar på som nu och man kan bli snusfri snart.
Dottern kommer hit efter skolan och hon tar med sig min mamma hit då hon skall plocka upp henne från skolan. Så en liten fika ska dom väl få...jag själv håller mig till den nyttiga linjen på veckorna och skall försöka hålla det ett tag.
Idag blir det wokgrönsaker med smaksatt creme fraiche och kyckling och för mig som älskar grönsaker är det ju inget jobbigt alls. Förutom att det kommer ett litet sötsug lite då och då men då blir det en frukt som jag stoppar in och tuggar på.
Ska sätta mig och studera travet med ska lägga ner lite mer tid på det denna veckan så får vi se hur det går man skulle ju vilja få in en liten vinst iaf.
 
https://www.atg.se/#/department.atg.atgse2.channel.ws.bettingandstartlists/

Lite nyttigare

idag drog jag igång med ett lite nyttigare matintag..dagen började med ett glas nutrilett och lunchen blev ett päron. Middagen blev en köttbit och grönsaker stekta med creme fraiche med smak.
Riktigt gott faktiskt och nu är man mätt och go.. Sitter här och väntar på att mamma ska dyka upp vi skall handla lite:)
 

Denna helgen

har varit mysig :). Göteborg i Fredags hemma och hade det skönt i Lördags och Travet i går på Axevalla..jag vann ju lite iaf men det är mest känslan av att sitta där och att titta på hästarna som är mysigt. Vi klädde oss ordentligt så frös gjorde vi absolut inte.
 
Nu är det Måndag igen och en ny vecka har startat...
 

Helgen är här

och gårdagen spenderades i Göteborg besök på IKEA och en lampaffär och ett besök på en resturang där vi åt Thaimat. En mysig dag med <3 när man är tillsammans och bara är inga måsten utan kan ta dagen som den kommer. Dagen idag har varit skön med vi åkte och handlade och sedan var det trav som alltid på Lördagar det gick väl inte så bra men nya friska tag på Lördag igen och snart ska det väl trilla in en peng.
Det ska bli mysigt när travet kommer till våran lilla stad och man kan åka dit och titta direkt och se alla värmningar mm...
Nu blir det mys här och lite tv...massa ljus är tända och man sitter här i badrock efter ett varmt och skönt bad...
 

Pälsmössa

Idag vaknade jag riktigt sent men det var för att jag inte kunde sova inatt jag kollade 2 filmer och klockan ja den blev nog efter 4 innan jag slöt mina blå. Klev upp och hoppade direkt i ett bad och sedan blev det lite frukost ja en sen frukost då...Innan sambon åkte till jobbet så blev det en liten middag. Allt blev ganska tätt inpå varandra idag men så kan det vara.
Åkte iväg med mamma en sväng och handlade och sedan följde hon med upp hit en stund. Idag kom gåvan från ATG ett årskort som gör så att jag och 1 till kan gå in gratis på alla travbanor..nu är ju inte jag någon flitig besökare av just det då men man får väl kika på något iaf nu när man fått det.
 
Sitter just nu och tittar på trav V86 är det idag och ja vi får väl se hur det går....
 

Knivar är vassa

visste ni det?..Skar mig i nageln ikväll och det var inte skönt kan jag meddela och ont gjorde det med och blödde en massa. Vad har den här damen gjort idag då?. Ja du inte har det blivit mycket gjort inte har haft en sådan där dag då jag bara varit och det har kännts så jäkla skönt inga måsten och inget som ska tas hand om.
Grejat lite i datorn och tittat på tv och druckit te...
 
Imorgon blir det väl att hämta upp dottern från skolan när hon vill hem hon mår inte helt bra än så hon orkar inte med långa dagar. Det var möte idaf och äntligen har de fattat lite och inget av deras hot blir av..då nu kan hon pusta ut och bli frisk lilla gumman.
 
Nu är det dags att natta sig själv här men först ska jag vänta på att gubben kommer hem...sen blir det täcket över näsan några timmar.
 

Kålpudding

idag blev det kålpudding, kokt potatis o brunsås och rivna morötter hos mamma det är något jag själv inte har gjort på länge och jösses vad gott det var så nu är vi mätta och goa och har fikat och kommit hem igen.
Sambon bäddade ner sig på soffan han börjar bli förkyld och ser inte alls piggelin ut så får se hur det går imorgon om det blir jobb eller inte.
Själv har jag kört igång en maskin med tvätt och diskat upp här hemma och ja nu parkerade även jag mig själv i soffan för en stund tills maskinen är klar då ska det ju hängas upp och en ny ska sättas igång ja vilken rolig Söndag haha...Middagen var höjdpunkten för idag man har inte höga krav alls ju och det minsta blir stort.

Goa vänner

Igår på dagen kollade vi först på travet som gick åt skogen men jag ger mig inte jag har fått in 7 rätt och 6 rätt innan så jag ska kämpa vidare en dag så sitter det måste bara ha positivt tänkande.
På kvällen gick vi upp till några vänner där vi åt mat och hade en härlig kväll med mycket skratt och spel. Vi kom inte hem förrän vid 1 tiden.
 
Idag blir det en sväng till mamma för att äta middag det ska bli så mysigt det med sedan blir den en skön hemma kväll då sambon börjar bli förkyld han behöver vila lite.
 
Ska försöka uppdatera här lite mera ska bara hitta lite roligt att berätta och skriva om men det lär nog komma just nu har jag lite torka men det beror på att jag har haft mycket att tänka på ett tag nu.
 
 

Kärleksmums och Trav

Dagarna som är just nu är ganska fyllda med hästtänkande och lite oro för dottern som mår lite dåligt alltså efter provet hon tog i Onsdags man vill ju se henne pigg och glad igen.
Så i Torsdags bakade jag Kärleksmums och vi fikade lite te och kaka på kvällen det var det enda hon åt den dagen.
Både igår och idag så har jag suttit med trav man lurar lite fram och tillbaka och försöker bygga ihop en rad och det är verkligen inte enkelt men samtidigt så är det så kul trots att man får gnugga alla små celler man har däruppe :).
 
Ikväll är vi bjudna till några vänner på mat och det ser jag fram emot mysigt att umgås lite det behöver man ibland.
 
Så ha nu en mysig Lördag alla...Kramelikramen på Er!
 
Nu kör vi i Mamma muu teamet och håller tummarna...
 

Där hamnade man med

på Aftonbladets sportblad på nätet riktigt kul att de tog kontakt med mig ju inte ofta man får den chansen att få va med så offentligt ju...
Dagen idag har varit lite kaosaktig telefonen ringde tidigt imorse och det var dotterns läkare så nu skall det skickas remiss mm.
Efter det åkte jag och mamma och handlade lite och när vi kom hem så ringde min dotter som inte mår bra alls och grät i telefonen hon hade sån huvudvärk...som mamma gör det ont i en när barnen mår dåligt och man inget kan göra. Det är ju ryggmärgsprovet som hon mår dåligt av de sa att huvudvärk och illamående var vanligt...
Ska snart åka och hämta henne hon är hos pappan just nu men skall vara här i natt jag vill inte att hon är ensam just nu.
Ska se om jag hinner baka lite här sedan så det är verkligen full rulle...trådrulle...hihi...
 
Jo här är tidningsartikeln:
 
 
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/article16043253.ab

Butiksjakt

Ni har väl sett att det finns ett ställe på nätet som heter butiksjakt?. Där kan man söka på alla nätbutiker som finns och jag tänker berätta om en speciell butik som ligger mig varmt om hjärtat d vs Bubbleroom de har helt underbara kläder och faktiskt riktigt bra priser. När man söker på butiksjakt så ser man på första sidan att det står rabattkod klickar man på den så får man 20% på sin beställning och det är ju ett riktigt bra erjudande för att kunna utnyttja den måste man handla för 500 kr och det gör man ju lätt.
Jag tycker att det är bra med sådana här sidor det gör det lättare att hitta butiker och allt är samlat på ett och samma ställe kan ju inte bli bättre ju.
Så klicka dig in och sök den butik du letar efter och hitta kläder mm och njut av en härlig stund framför datorn det skall jag göra nu och vem vet jag kanske fyndar en massa kläder om en liten stund.
 
 

Imorgon

kommer min lilla skrutta hit och vi skall baka lite tillsammans..jag hoppas inte hon har för ont bara men förhoppningsvis är det bättre. Kvällen har varit väldigt lugn surfat gluttat på tv och tagit en skönt bad. Gjorde det jag behövde på dagen så då kunde man slappna av på kvällen med gott samvete.
Det blir väl en tur och handla under morgondagen med annars så blir det en dag som alla andra kan jag tro. Det händer inte så mycket och det är ju iinte så konstigt när man är sjuk alla dagar ser lika ut och man är van vid det.
Så mycket nytt att blogga om har man ju inte då heller så det blir ju ganska trista inlägg men men...
 
Jo just det den här klänningen ska dottern få prova imorgon den kommer hon passa fint i :)
 

Muffins

Idag har varit en tuff dag för min dotter hon har varit och tagit ryggmärgsprov och ja då pappan var med henne så gick jag hemma och väntade på att höra något ifrån henne...och vid 11 tiden ringde hon och allt hade gått bra såå skönt. Jag slog ihjäl förmiddagen med att baka muffins och dammsuga och fixa lite här hemma och ja det fungerade som min egna lilla terapi för att skingra tankarna lite.
 
Mamma kom hit och fikade och stannade här en stund...sedan ringde de från ATG och jag blev förvirrad men när hon berättat vad hon ville så hajade jag ju vad det handlade om. Hon frågade mig om det gick bra om Aftonbladet kontaktade mig om ATG tillsammans ett ställe där man kan vilda lag/team och spela tillsammans och självklart så gick ju det bra. Så efter någon timme ringde den tjejen som skulle fråga mig lite och ja imorgon så skall det vara med i tidningen...Lite spännande är det faktiskt får se hur de formulerade det jag berättade..
 
Sambon kom hem från jobbet och vi käkade korvstroganoff och ris och just nu ligger han utlängd på soffan och snarkar..ska väcka honom så han kan sova inatt...
 
 
 
Muffinsreceptet:
 
50 gram smör/margarin
2 ägg
1 1/4 dl mjölk
2 dl socker
3 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1 1/2 tsk bakpulver
 
 
 

Sponsrad video - Apollo


Läs mer om Apollo
 
 
Nu på vintern så längtar man ju verkligen bort till värmen och till solen. Tänk att få ligga på en strand i Cypern eller något annat varmt land varför inte Hawaii kanske och lapa på en paraplydrink i en solstol. Kanske en vasskjol på sig och en bikini gjord i kokosnötter. Ja det vore ju en härlig dröm att vakna till och att få uppleva just nu. Då finns ju Apollo som man kan resa med ett flyg som man kan resa tryggt och skönt med. Upp i luften och gunga fram i det blå. Så ja det vore npgot just nu en resa till värmen men då behöver kassan fyllas på lite det har ju precis varit jul och Nyår och ja det var ju mysigt det med men inget slår värmen för den är så härligt.
Apollo är ett bra flyg och jag har rest med det några gånger man känner sig tryggt omhändertagen och kan slappna av bra under restiden man kommer fram med gott humör.
 
 
 

När man sover hårt

att man kunde sova här hemma imorse är ju ett mirakel då det renoverar en lägenhet i huset och ja som ni säkert förstår så borrar de i väggarna så det ekar verkligen härinne...jag vaknade av det men somnade om och sov nästan till 12 jösses...hade ställt klockan på 10 men strömmen hade tagit slut så den ringde ju inte.
Men upp och fick lite imagen och sedan iväg ut på några ärenden...Som gick snabbt.
Hem och lagade mat och ja sedan ringde telefonen och det var läkaren som dottern går hos på barnmedicin...hon gjorde ju en röntgen på sitt huvud för ett tag sedan och nu fick vi beskedet och ja inte det roligaste kanske nu är det väl inget allvarligt men när de hittar saker som inte skall vara där så åker ju hjärtat upp i halsgropen direkt.
Så på Onsdag skall hon få göra ett ryggmärgsprov min lilla gumma...Jag vet inte hur det är men läkaren sa att det kan göra lite ont...så jag lider med henne.
 
 
 
 

En månad har gått

som jag har haft min kompis TUMEKG apparaten så imorgon skall den lämnas in...det kommer kännas konstigt att inte ha den här hemma längre och jag får pussa den farväl imorgon.
Idag har vi varit hos svärmor och ätit middag alltid lika gott...sedan hem och invänta dottern som dök upp..tog med henne till Coop en sväng och handlade till bakningen av Oopsies...nu så är det klart det med och vi sitter här med varsin laptop och stirrar...haha...vad social man är :).
 
Snart är det dax att hoppa ner i bingen och slå ihjäl några timmar i sömnen och drömmarnas land..

Jag tror

speldjävulen hoppat på mig...det är kul med trav men man vinner jäkligt dåligt...är med i några bolag och ja lite vinst blir det ju men inte många kronor..Idag spelade jag lite själv men liten rad då...Man hoppas ju på vinst och vad glad jag skulle bli om jag vann...
 
Spelar ni på trav?
 

Gahh

mår ännu sämre idag...ont i hela kroppen och snorig och huvudet värker...mamma och dottern var här en stund och hälsade på får hoppas jag inte smittade ner dom med.
Man orkar verkligen ingenting just nu och ingenting man äter smakar något...Ja nu är jag gnällig men det måste man få vara ibland med. Jag hoppas det är bättre imorgon för jag vill städa bort julen men som det är nu så orkar jag inte det. Bara att gå ut i köket och hämta dricka är jobbigt man blir helt slut.
 
Ha det bra...Kramar!

Bellbox-schampoo

Att välja schampoo till sitt hår är inte alltid det enklaste för alla har vi ju olika hårtyper
. Vissa har tunt och fint hår och vissa lockligt och frizzigt ja det finns massa olika typer av hår. Men jag tänkte visa schampoo som jag tycker är bra och som passar mitt hår som är blekt och tunt. För mig är det viktigt med ett bra schampoo och balsam och då får det gärna kosta en slant om det gör håret fint och fräscht. Jag har kikat in här på Bellbox och de har mycket att välja bland till håret inte bara schampoo utan även lite annat smått och gott.
 
Så jag börjar med detta: Schwarzkopf BlondMe Blonde Brilliance Light Cool-Ice Shampoo. Det är för blondt hår och det gör håret lent och skönt.
 
 
Sedan detta Fudge Care Body Builder Shampoo. Det är för torrt och slitet hår det gör det silkeslent.
 
 
Ett litet smakprov av vad jag tycker är bra det finns många bra schampoon men man måste hitta något som passar sitt eget hår bra det är det viktigaste.

Förkylning

fått en jäkla förkylning så man är helt susig i kupan och orkar inte göra något..näsan droppar som en kran och man känner sig verkligen INTE på topp..
Dottern var här en liten sväng idag och hon kommer nog förbi imorgon igen..
Ikväll skall vi hämta mamma vid tåget hon har varit borta över nyår...
 
Orkar inte skriva så mycket idag...
 

RSS 2.0