Ja

vad ska man säga? skriva jag har totalt stopp just nu kommer inte på något alls..Det händer ju som sagt inte så mycket. På Torsdag åker vi iväg till Halmstad på trav och skall bo på hotell där några dagar det ska bli så mysigt att bara få vara och där behöver man ju inte tänka på städa och diska och allt det där tråkiga som man måste göra.
Ska bara njuta och hoppas att man kommer hem med lite klirr i kassan.

Regnet det bara öser ner

och jag är trött och slö jag behöver solen för att bli pigg..Har inte fått gjort ett jota här idag men vad gör väl det...
Ska iaf ta tag i lite matlagning här snart och mamma och dottern kommer hit så det blir mysigt.
 
 

Lite shopping

hade siktet inställt på pyjamasbyxorna på Cubus idag och gissa om jag hade flyt de hade sänkts från 169 kr till 84 kr så jag fyndade rejält. T-shirten var med sänkt från 99 kr till 49kr så ja jag gjorde 2 fina klipp. Sedan gick jag runt och kikade lite och hamnade på Gina Tricot där blev det 3 par trosor iof inte på rea men bra pris ändå 129 kr för 3 par.
Så känner mig nöjd över denna dagen.. Mamma var här med och hon fick lite hjälp med att betala sina räkningar via internetbanken och snart fixar hon det själv.
 
Har nyss ätit lite och nu sitter jag här och skall avnjuta en kopp te...
 
 

Härlig Midsommar

Hade verkligen en toppen mysig midsommar..På dagen kom min familj upp hit och åt sill och potatis och ja massa annat gott..Jag bakade en jordgubbstårta men den orkade vi inte äta efter maten utan det blev sent på kvällen. Vi åkte hem till min bror och grillade och hade jätte trevligt och ja kvällen avslutades väldigt sent. Trots lite regn så var det jätteskönt ute.
 
 
 
 

Frisör+handla

fy sjuttan va folk det var som hade samma tanke som jag idag då haha...kanske beror på att det är midsommarafton imorgon...men inte knuffas jag och slåss för det som vissa andra som handlar gör. Om man bara tar det lugnt och försiktigt så får nog alla det de vill ha iaf..Måste säga att jag hatar att handla när det är knökat med folk i affären men idag var jag tvungen att göra det..så nu finns det massa go midsommar mat och jag ska snart fixa iordning en jordgubbstårta.
Dottern och jag klippte oss med innan handlingen och vi kikade på lite underkläder får shoppa det nästa vecka.
 
Har städat lite här...dragit runt på hajen och moppelimoppat golven och dammat så nu får det allt vara...vem bryr sig om lite röra det finns väl annat som är viktigare än det?.
 
 
 

Mysig dag

har haft dottern här hela dagen och vi har varit på coop och handlat och bakat rabarberpaj och färgat hår. Jag färgade på dottern och min mamma hjälpte mig med mitt så nu är man blond och fin igen. Imorgon är det dags för ett besök hos frisören och det är verkligen på tiden.
 
Lite te har vi druckit och en bit paj slank lätt ner...
 
 

Igår

stängde de av elen här helt utan förvarning och ja när man är utan el så kommer man på massor man ska göra...som t ex dammsuga..som inte går utan el haha...Hade dottern här och vi blev sugna på te och ja det gick ju inte heller just då..Strömmen kom tillbaka efter 2 timmar och DÅ blev allt normalt igen hur har man kunnat klara sig utan el?. Jag blir totalt handikappad..
 
 
 
 

Loppis

Sambon jobbade imorse och jag tog mig en sovmorgon...När han kom hem så ville han åka och kika på Loppisen i Tidan så ja vi åkte dit plockade upp mamma på vägen och väl där så jag det fanns hur mycket skräp som helst.
Men mitt bland all så stod denna kossa en stor spargris och ja som ni förstår så ropade den köp mig så jag prutade lite och fick den till ett väldigt bra pris. Så jag fyndade idag ;).
 
På vägen hem så sprang jag in och köpte lite kött som vi sedan fixade till här hemma...
 
 
 

Som jag berättat om

förut så har jag ju ett Team på ATG tillsammans ett lag där jag är spelläggare och jag har 19 stycken som är med i. Vi satsar en slant varje Lördag och hoppas på vinst. Lite småvinster har det ju blivit men jag hoppas snart jag kan sätta en större vinst och det jobbar jag hårt på. Hur som helst jag beställde lite kläder med min team logga på som jag skall ha på mig på travbanorna jag skall besöka i sommar.
 
Vi heter Team mammamuu
 
 
 
 
 

Glömmer

helt bort att skriva här på bloggen det kanske betyder att man har annat roligt för sig?. Men nej så är det inte det är nog ren glömska från min sida bara :). Så vad pysslar denna damen med då?.
Igår var jag mer eller mindre hemma hela dagen vi tog en mopedtur på kvällen och hälsade på min bror.
Imorse klev jag upp tidigt skulle hämta dottern från skolan och sedan sola lite och det har jag gjort nu.
 
När jag kom hem så ringde sambon och sa att de skulle komma och installera diskmaskinen och det tog ca 15 minuter så var de här...Så jag fick hjälp av mamma och riva ur skåpet så de kan jobba fritt. Så just nu sitter man här och lyssnar på ett mega väsen  iköket inte speciellt mysigt och han sa att det skulle ta några timmar såå ja det är bara att gilla läget.
 
Jag som hade andra planer här hemma idag fick lägga allt åt sidan...Men det finns ju en dag imorgon med :).
 
 
 

Söndag

har varit mysig har faktiskt inte varit ute alls idag utan det har varit en massa hemmafix och det är skönt det med.
Imorgon är det åter vardag igen och för mig ser det inte speciellt mycket annorlunda ut än helg iof så känns det ju att det är vanlig vecka då sambon åker till sitt jobb och jag pysslar hemma.
Skall försöka komma iväg och sola imorgon tänkte jag...
 
 

Härlig dag

Idag tog vi våran stora bil Thunderbirden och åkte till Hjo..innan vi kom dit så gled vi sakta fram på små slingrande vägar..Vilken härlig natur vi har man glömmer bort den helt när man bara åker på de stora vägarna.
Hur som helst när vi kom fram till Hjo så stannade vi nere vid hamnen och där köpte vi glass..när vi satt där och väntade på glassen så kommer det 2 stora elefanter det var nämligen en circus där och de talade om att man kunde besöka den och de delade ut fribiljetter mm. Herrejösses vilka enorma djur...Jag fick fram mobilen såklart och plåtade och elefanten ville fram till mig jag har då aldrig varit så nära någon som jag var idag. Blev lite skakig i benen.
 
Vi mumsade i oss våra glassar och åkte sakta hemåt igen...
 

RSS 2.0