Gott Nytt År!

Önskar jag alla och ta det lugnt och försiktigt i kväll med dryck och smällare...och snälla tänk på djuren.
 
Jag fick blommor idag...tack <3!
 

Lite nyårshandling

idag åkte vi och handlade lite nyårsmat...vi var i två affärer och handlade och sedan var vi hos sambons mamma och fikade och fick lite godis med oss hem...
Köpte 2 bingolotter så får hoppas på lite tur nu då..fast det blir väl som vanligt med det:).
Kvällen har varit lugn tvättat lite och lyssnat på musik.
Imorgon är det nytt år då vi ska inte göra något speciellt utan laga lite god mat och mysa hemma..det är 3 år sedan vi förlovade oss så ett litet glas blir det för att fira in det..men med alkoholfritt då:).
 
 

Mätt o go

samarbete i köket av mig och sambon..och vips så hade vi gjort tacogratäng och sallad...som vi nu har avnjutit så nu är man mätt o go...kvällen här blir väldigt lugn sambon ligger och spelar tv spel och jag sitter här vid datorn och kikar. Lite gott att tugga på har vi med...fast det behövs inte egentligen för jag tycker inte man gjort annat än ätit gott nu i flera dagar.
Får bli ändring efter nyår då får det bli nyttigare mat här hemma...Det syns inte på sambon att han äter gott utan bara på mig jag har den typen av kropp att det räcker att titta på en kaka så går jag upp...orättvist det där ju.
 
Ha en skön kväll!
 
 

Ett Nytt år närmar sig

nu är det inte långt kvar till Måndag och 2013...vi har inga speciella planer och mig gör det absolut inget vi har köpt lite bubbel och sedan skall vi laga en god karregryta...
Igår åkte dottern och hennes kille iväg och jisses vad tyst det blev här hemma...
 
 

Onico- Nikotinfritt snus



Läs mer på Onico.nu

 

 

Jag själv snusar och har faktiskt testat detta snus med lakritssmak och jag tycker det är kanon bra att det finns. Jag varierar mellan nikotinfritt och vanligt snus och förhoppningsvis skall jag snart vara snusfri. Att detta lanserats är ju bara bra och lakrits är väl något som de flesta tycker om. Alla uttalar lakrits på olika sätt och vilket som är rätt spelar inte så stor roll för alla fattar ju vad man menar iallafall.

Så fram med mer nikotinfritt för oss snusare så vi kan få bort nikotinet från våra munnar.

Tummen upp för Onico och det nikotinfria alternativet.

 


Mysiga dagar...

Har haft dottern och hennes kille här i några dagar nu och det är alltid lika mysigt...igår var vi på bio Mammas pojkar skrattade gott för den var så sjukt dum. Bullade upp med dricka chips och popcorn så när vi klev ut från bion var vi mätta och vi skulle hem och äta middag hmm det blev inte mycket mat ätit ingen orkade så mycket men vad gör väl de?. Sedan spelade de ps3 spel och vid 12 tiden blev det sängen för oss..
 
Så ja myspys :)
 

Just de ja...

fick en pälsmössa med och en handväska har inte plåtat väskan än men här kommer en bild på den fina huvudbonaden iaf...varm och skön...och typsikt så blev det ju + grader nu och snön håller på att smälta bort...
 

Gapade tomt

Skulle handla lite idag på Kvantum och det gapade tomt i de flesta hyllorna inte ett enda köttfärspaket eller annat kött heller för den delen..det kändes lite skumt haha...Så fick ta lite annat istället...Skulle iof inte storhandla som tur var... Hämtade upp dottern från bussen med mamma och sedan efter vi handlat hem till oss..där det blev lite mat..inte julmat utan vanlig hederlig husmanskost. Kollade på travet som var skrattretande idag 205 kr i utdelning på 7 rätt...de kan ju kvitta haha...
Imorgon skall vi gå på bio Mammas pojkar ska vi se...det ska bli mysigt.
 
 
Ha en skön kväll alla!
 
Fick 3 stycken muminmuggar i julklapp så nu har jag en STOR samling :)

Skön och mysig dag

Dagen började med att vi klev upp vid 10 tog det lugnt en stund...åkte iväg och satte ljus på gravarna och köpte en sista klapp.. Sedan hem och käkade vi köpte med kebab hem..Har griljerat skinka och kokat saftsås till risgrynsgröten vi skall äta till frukost imorgon..
Nu sitter vi här och väntar på uppesittarkvällen...Njuter och slappar...så det skall vara .:)
 
God Jul!
 

Vet ni vad?

NU ska jag ge mig ut och kika lite igen...det är säkert kaos i varje butik men jag har inget särskilt jag skall köpa utan skall bara spana runt så då bryr jag mig inte om virriga männsikor..(man skrattar nog lite år dom i smyg mohaha som inte varit ute i tid)...Idag skall skinkan fixas och vi köpte inte en färdig i år utan vi skall fixa våran egen i ugnen med termometer...kommer lukta gott här hemma...
Sedan är det trav med idag och imorgon...usch dyrt men man vill inte missa...Imorgon kväll är det ju uppesittarkväll och då skall vi till några kompisar sitta där och spela bingolotto mm...
 
Ha nu en mysig dag alla!
 

När man sitter här

och tänker på hur bra man har det egentligen...man har mat på bordet och tak över huvudet och man kan betala sina räkningar...Det var bara någon dag sedan jag var deppig och tyckte att det var jobbigt att man inte kunde handla det man ville och göra allt man vill...men sedan fick jag ett uppvaknande när jag hörde på tvn om hur många familjer det är som inte kan handla julmat och inte kan ge sina barn julklappar...hemska tanke är det någon som vet vart man kan hjälpa till och hur?. Jag skulle så gärna slå in lite julklappar och ge de barn som verkligen behöver det och som inga får...Har försökt hitta ställen att läsa om detta men hittar inget...
 
Så mina tankar går till dessa familjer...det skall inte behöva vara så här i Sverige tycker jag och vart är socialen kan inte de hjälpa till??...
 
 

Tror alla kommer att bli glada

Nu är det välfyllt under granen och jag tänker inte köpa en enda sak till....nu ska det ägnas åt hemma mys och städ och nu är det inte långt kvar. Sambon längtar till inatt då kliver han av arbetet och är ledig i hela 3 veckor soom han har längtat.
Idag tog jag en sväng till Kvantum för de brukar ha potatislådor mm finska saker...jag har köpt leverlåda och morotslåda men den där jäkla potatislådan får jag inte tag på...sur jag blir.
Men det blir till att klara sig utan den...men jag tror inte det blir så hemskt ändå haha...har ju hur mycket mat som helst.
Sambons mamma och sambo kom förbi med julklappar innan de gav sig iväg på sin resa till Finland...
 
NU blir det en skön kväll och jag tänker inte göra mer idag är tröttsi sov illa inatt så är trött :(
 
Ha en skön kväll alla!

Det känns och märks

att julen närmar sig..jag var iväg o hjälpte dottern lite i skolan i dag och sedan när vi lämnat av henne vid bussen åkte vi till vårat köpcentra och jisses vad folk är stressade. De är som tokiga så julhandeln slår väl alla rekord i år igen. Jag köpte det jag skulle och skyndade mig ut jag hatar stressade folk som är hysteriska.
Har ikväll stekt köttbullar för jag vill ha hemmgjorda på julbordet så det har jag roat mig med ikväll så nu är det gjort. Imorgon ska jag börja med städningen och sedan struntar jag i allt stress och gno då blir det julmys på högnivå här hemma. Sambon jobbar sin sista kväll imorgon och sedan är han julledig med ska bli så skönt att slappa runt här hemma och inte göra något vettigt.
 
Jag är klar med klappar och det är helt underbart skönt...jag behöver inte tänka på att köpa något mer...
 

Bubbleroom- Bikini

Kanske inte väder för Bikini just nu men månaderna går snabbt och snart kommer värmen och solen så tänker jag iaf och jag satt och kollade badkläder här nu för jag behöver en ny bikini denna sommaren så här tänker jag visa några av de jag hittat. Det är så enkelt och smidigt att beställa online tycker jag och prova den hemma i lugn och ro. Det fanns många som jag skulle kunna tänka mig och priserna varierar för mig är det viktiga att den sitter bra och att jag trivs med den sedan får priset bli det det blir.
 
Så här kommer de jag funderar på nu ska jag bara välja ut en och det kommer att bli svårt först har vi en svart som jag tycker är riktigt snygg och här kommer den:
 
 
Sen den här randiga som jag tyckte va ricktigt läcker...
 
 
 
Sen den tredje har vi här visst är de snygga allihopa det blir ett svårt val detta:)
 
 
Ja där hade ni ett urval av de jag tyckte om om ni vill kika mer så är det bara att klicka på länken så kommer ni in på Bubblerooms hemsida där det är mycket enkelt att beställa du behöver bara registrera dig så att du får ett konto.

Paket paket paket...

Ja nu ligger de där och väntar:)
 

1 vecka kvar

Ja nu är det bara 1 vecka kvar till Julafton och snön den försvinner mer och mer...så tråkigt hade hoppats på en vit och fin jul men det ser ganska dyster ut på den fronten just nu.
Idag har jag varit med dottern i skolan och hjälp henne med lite arbeten...efter det så åkte jag till Ö&B och handlade lite..
Nu sitter jag här och tar det lugnt och det känns väldigt skönt. Imorgon laddar jag för att åka och handla julmat stånk pust och stön hoppas det inte är massa folk som har haft samma tanke som mig.
Har 2 julklappar kvar att köpa men de är lätta bara att kliva in hämta och betala...sen är det klart...så skönt.
Då är det bara hemarbetet kvar steka lite köttbullar mm....sen lite städning...Sen julslappa och mysa med familjen:)

Heppo

Skor skor jag älskar skor och här på Heppo finns det ett stort utbud av snygga skor till alla tillfällen.online skor Det är så lätt och smidigt att köpa sina skor online och både framt och retur är gratis så man kan prova sina skor hemma i lugn och ro och det känns ännu bättre. För vem har det inte hänt att man provat skor i stress i butik och sedan kommit hem och det har inte känts alls bra antingen har de varit förstora eller för små och klämt i tårna. Här på Heppo finns det finskor och vardagsskor och ja skor för alla väderlekar och tillställningar.
Jag skall visa några av mina favoriter här för er tänkte jag så häng med:
 
Först ett par högklackade skor som är riktigt snygga till klänning och passar vid festligatillfällen:
 
 
Sen dessa stövletter som man kan ha till jeans mm grymt snygga:
 
 
Sen ett par vanliga vardagsskor som jag gillar:
 
Det var ett litet smakutbud av det som finns på Heppo så det är verkligen värt att kika in här...Ha en mysig Jul allihopa!

Mysigt mysigt

Har haft en bra dag idag förutom de där jäkla hästarna då..de vill inte alls som jag...men förövrigt har det varit en skön dag...slagit in paket och sambon gjprde en smaskig fläskfilegryta som vi nyss avnjöt här så nu ligger man utslagen på soffan mätt och go...
 

Så mysigt så mysigt

har haft en skön hemmadag och hemmakväll...förutom en snabbis på Coop då och handlade lite. Dottern har varit här och mamma. På kvällen nu har det bara slappats men det har varit en sådan där skön go kväll med bad och fötterna uppslängda på soffan lite tv tittande och lite små prat...
Klockan springer på och snart är det dags för att hopp i sängen...

Brr kallt kallt

det bet tag i snoken ute idag fast det inte var lika kallt som igår -14 är det här idag...igår hade vi -19..
Var och handlade förut och ja folk är redan stirriga och stressade...
Jo just det igår fick vi äntligen iordning på den nya soffan så nu står den på plats..skönt skönt..
 
 
 

Lucia...

Så mörk är natten i midvintertid.
Men se, då nalkas Lucia.
Hon kommer, den goda, med ljuset hit.
Hon kommer med hälsning om julefrid.
Hon kommer med ljus i sin krona.
 
Ha en härlig Lucia alla.....
 

Sitter och kollar trav

puust nu blir det svettigt för jag har en massa spikar i rad...så det blir väl som vanligt att man trillar ur och blir arg...
Men spelar man inte så vinner man ju inte heller...
 
Ligger i sängen och tittar...ja ikväll blev det tidigt men de e skönt de me...
 
Så säger natti natt redan nu här :)

Blomkålsgratäng

Ja det blev det till middag här idag och jösses va gott det var..enkelt att göra med var det.Vi var bara 2 som åt jag och sambon och ni kan ju se hur mycket det blev kvar...
Ska lägga in receptet här med ifall det är någon annan som vill testa detta...det rekommenderas verkligen om man nu gillar blomkål och spenat och fetaost...
 
Ingredienser:
500 gr frysta blomkålsbuketter
100 gr fryst bladspenat
150 gr fetaost
4 ägg
1,5 dl creme fraiche
2,5 dl vispgrädde
½ tsk salt
svartpeppar

Gör så här
Tina blomkål och spenat.

Lägg hälften av blomkålen i en ungsform. Fördela spenaten och skivad fetaost över. Strö över svartpeppar. Lägg sedan i resten av blomkålen.

Vispa äggen och häll i grädde, creme fraiche och salt. Häll i formen. Grädda i 200 grader ca 30 minuter.
 
Man kan t ex äta kassel eller annat kött till eller som vi köttbullar :)
 
 


Videoinlägg- Bredbandsbolaget



Läs mer om Kennylender
Har ni sett Bredbandsbolagets julkalender med Kenny?. Jag tycker det är en mysig videosnutt med julkänsla och tips på bra julklappar. Det är kul att kika in alla reklamfilmer som finns och i denna film är det 24 lyckor som skall öppnas och ett julklappstips varje dag och här får ni höra att ni skall besöka Facebook och där kan man vinna något.
Så kika in och titta på reklamen och ha en mysig och trevlig jul nu. Snart står julen framför dörren och det många ser som en stressig dag ser jag som en underbar mysig dag/kväll då man umgås med nära och kära med god mat lite julklappsutdelning och godis.

Snart är det Lucia

jisses va tiden går...snart är det Julafton och då blir det mysigt...min bror med plastdotter kommer och min lilla mamma och så kommer väl dottern hit med...ser fram emot dagen...och maten..trots att jag vet att man kommer må dåligt efter då man ligger helt utslagen och mätt haha...
 
Idag har jag varit iväg en sväng med mamma och dotter vi handlade lite mm...fy faen vad jag hatar Netto de skickar ut reklamblad men har de det som finns i bladet?..NEJ så är det varje gång...Skäms på er!
på kvällen har det slappats här och badats...snart är det dags att krypa under täcket och sussa en stund.
 
 
 

Idag så blev det

ett besök på vårdcentralen med dottern...nästan 2 timmar tog det...alltid försenade och lång väntan. En stund efter det så blev det lite matlagning som avnjöts när sambon kom hem. Efter det så blev det picasso ritning här hemma dottern fick igång både mig och gubben och det tecknades så det rök om det.
Nyss blev det ett bad och det var såå skönt låg en timma och plaskade. Nu har jag krypit ner i sängen och det är inte fel det heller...
Så jag önskar alla en god natt...
 

2:a advent idag då

nu närmar sig Lucia och Julen snabbt...idag har jag och sambon haft en lite pysslig dag...han har tvättat och jag diskat och plockat in lite tvätt..Dottern kom hit en snabbis och jag fotade henne lite...Vi köpte pizza för vi var lata.
Men en skön Söndag har det varit..Nu ligger man i sängen och ja sova blir väl inte riktigt än.
Igår kväll klickade jag hem en tröja till mig..blev lite sugen på den och jag behöver tröjor har knappt inga.
 

Bellbox- Styling

Ja här tänkte jag dela med mig av lite hårproduktersom jag tycker är bra. Idag så är det så poppis med spretiga och fluffiga frisyrer och då vill det till att man har rätt produkter för sin styling. Många gånger så är det så att när man kommer ifrån frisören så ligger håret perfekt och sedan när man skall fixa frisyren själv så blir det pannkaka av allt. Här handlar det om att ha rätt produkt till håret och då kan man skapa den frisyren man vill med b la hårfön eller annat redskap kanske bara kam eller borste eller fingrar.
Jag själv har platt hår och jag vill ha volym och då behöver jag ha något som lyfter rötterna och sedan behöver jag ett bra spray som gör så att håret håller sig på plats.
Så jag kommer visa de produkter som jag använder här jag tycker att de är superbra och de håller verkligen frisyren hela dagen så som man vill att det ska göra.
 
Så mina tips och produkter är dessa sedan är det klart att det varierar från olika hårtyper såklart men dessa håller jag om varmt och är min trygghet för en bra frisyr.
 
 
 
 

Snart är de jul igen...

haha japp så är det..Idag har jag inte fått mycket alls gjort har tvättat och vattnat blommor och småfixat lite. Just nu sitter jag och tittar på trav och ja jag är med i de 4 loppen som gått men nu lär det väl gå åt pipan kan jag väl tro så som det brukar.
Lite mat ska vi äta här snart och det är samma som igår det blev så mycket över så vi kör en repris på det idag alltås Tacogratäng och sallad.
Löste ut paket idag så nu blir jag och dottern fina under till jul...
 

Bubbleroom - Vinterjackor

Från att ha regnat och regnat så small det till och blev kallt och det kom en massa snö och blev kaos ute på vägarna.Då först blev man påmind om att det verkligen ÄR vinter nu. Så då kom tankarna på att man ville köpa sig en skön vinterjacka och då började man söka runt på nätet för det är så smidigt att beställa hem då slipper man jaga runt i affärer. Här på Bubbleroom finns en massa snygga Vinterjackor och det finns i de flesta olika material och priser. Jag satte mig och kollade och jag skall visa några som jag gillade helst skulle man ju vilja köpa flera stycken men det tillåter inte ekonomin nu så här före jul. Men kanske man kan önska sig en jacka av tomten?. Jag är mest ute efter en jacka som håller mig varm för det tycker jag är det viktigaste så att man inte fryser men visst lite snygg måste den ju vara med eller hur?.
 
 
Så här kommer det några som jag gillar:
 

Närmar sig jul

jösses vad det går undan nu...snart är julafton här och ja ser verkligen fram emot den..vi ska fira den hemma och det kommer lite folk hit och äter...så skönt att inte behöva åka iväg allt blir så stressigt då...julklapparna är redan inhandlade så det jag har kvar att göra är att julpynta och steka lite köttbullar...resten köper vi varför stå och göra en massa när det kostar typ samma att köpa färdigt?.
 
Vet inte varför jag började skriva om detta nu?...men kanske för att jag satt och tänkte på det...så skönt att bara få skriva ner det man tänker på och nu har jag fått gjort det med..
 
Skulle behöva komma på lite bra att blogga om men just nu är det lite torka och det händer inte så mycket..tråkigt nog men så är det.

Sockar sockar

ja det hämtade jag idag...beställda från New Body..färgglada och fina fötter kommer jag få nu..
Så vad har jag pysslat med idag då?..Ja inte så jättemycket men har pillat med lite saker och lagt ut på en löp byt och sälj sida..plockat in lite tvätt och ätit en god tacogratäng och sallad..
Nu blir det tv och data för resten av kvällen myspys i alla stugor...ha det gött!
 
 

Bubbleroom- skor

Finns det någon som inte gillar skor?. Jag själv älskar att köpa snygga skor det är gott för själen och kroppen men kanske inte lika mysigt för plånboken. Men man måste unna sig lite lyx i vardagen eller hur. På bubbleroom finns massa snygga skor både festskor och annat och bra priser är det med och snabba leveranser. Jag skall visa lite av mina favoriter tänkte jag och hade jag haft råd så skulle jag ha köpt allihopa men nu får man drömma och fantiseran lite med och det är också en härlig känsla man kan sitta i lugn och ro och drömma sig bort och ja något par skall jag helt klart köpa men det får bli efter jul. Det finns så mycket att välja bland vinterskor, finskor stövletter gummistövlar ja skor för alla tillfällen och alla väder. Så här kommer då mina favoritskor titta och njut av alla fina.
 
Just de ja nu är det fri frakt...
 

Sov som en stock

somnade sent inatt och sov som en stock här imorse vaknade lite efter 11 och flög upp ur sängen ooops jaja inte för att jag hade något viktigt att göra men det känns som man sovit bort hela dagen.
Har ätit lite sen frukost för en stund sedan och tagit ett bad...hoppade faktiskt i min kodress varm och go den får va på nu när jag ändå bara går inne och strosar runt.
Har inga speciella planer för ikväll...vi skall göra Tacogratäng här senare och sedan blir det väl en film eller två.
 
 

Julklappstips

Nu närmar sig tiden med att köpa Julklappar och detta kan vara en stressig och jobbig tid för många och även kostsam många köper för dyra klappar. Julen ska inte vara jobbig utan man ska njuta av den här tiden på året och därför skall jag nu dela med mig av lite julklappstips som inte behöver kosta skjortan. Vi börjar med en julklapp till t ex man/sambo eller pojkvän eller varför inte pappa..en slips eller en skjorta detta behöver inte blir speciellt kostsamt. Till mamma maka/sambo flickvän så kanske en parfym eller varför inte en tröja eller ett par gosiga innetofflor. Till barnen är det väl så att leksaker står högt på listan eller kanske pulka eller skidor något att ha roligt med i snön. Så det finns massa man kan köpa och man behöver inte stirra sig blind det bästa är att skriva en lista på vad man skall köpa då är det bara att gå in i affären och köpa det man skall ha och inte behöva trängas och stressa. Så mina tips är: Skjorta/slips eller parfym till pappa kille sambo make. Tröja tofflor parfym till mamma flickvän maka sambo. Leksaker till barnen eller kanske pulka skidor spel. Varför inte ge bort en lott eller något annat en chokladask eller julblomma. Ja detta är mina tips ha nu en mysig jul allesammans.
Eller ge bort en gåva så som att få prova på något t ex köra racingbil, vinprovning, chokladprovning eller en natt på ett hotell.

Den här dagen

började med att jag klev upp vid 6 och åt frukost med dottern..när hon gått till skolan så la jag mig en stund och försökte sova men det gick inte alls...sover väldigt illa om kvällarna och har gjort det ett tag varför det är så det vet jag inte men man har väl lite sådana perioder ibland.
Hursom helst vid 10.45 åkte vi iväg till sjukhuset där jag skulle hämta tum-Ekg hon visade mig hur man skulle göra och ja det är väl egentligen inte så svårt men man måste vara stilla med händerna så det inte blir skakigt det blev det första som jag fick testa därborta...får koncentrera mig ordentligt och hålla still ca 20 sekunder och ja inte lätt men det måste gå. Sedan får jag skicka det och de kommer att läsa av 2 ggr varje dag och är det något som är fel eller om jag inte lyckas göra rätt så skulle de höra av sig.
 
Var hemma en stund och sedan kom dottern hit och ja sedan åkte vi på möte i skolan och jag måste bara säga att fy faen vilken värdelös skola det är inget man säger till om blir gjort och ingen hjälp får hon fast hon ber om det jag har nu ringt 2 ggr och klagat men ingen ändring verkar ske så snart får man väl ta i med hårdhandskarna och se om de kanske fattar.
Hon blir ju sönderstressad när allt står stilla och hon inte kommer framåt i skolan...tacka sjuttan för det att migränen kommer som ett brev på posten för henne då.
 
Kvällen här hemma har varit väldigt lugn kom precis upp ur ett bad jag frös så innan så nu är jag varm och go igen.
Har suttit här och funderat och nu måste jag ta tag i vikten fy faen va man mår dåligt när man inte trivs. Sedan 2 år tillbaka så har jag gått upp ca 9 kg ja det är det de kallar sambokilon men nu skall de bort men det svåra är bara att komma igång och hur man skall gå till väga...
 
 

Tankar

Sitter här och det närmar sig ny dag...i huvudet snurrar en massa tankar om lite allt möjligt...Kanske är det för att jag imorgon skall iväg och få dosan till tum-ekg jag vill ju så gärna att det ska bli klart har ju kämpat med detta i 3 år snart och man känner det som att man står stilla och trampar vatten... För sjukhuset tar ju inte tag i saker utan tiden den går ju bara...
Häromdagen fick jag reda på att en bekant till sambons mamma hade kommit in och fått göra en sådan ablation som jag gjort och han lyckades få bort sin skit med hjärtat och det är ju det som jag också vill.
För det går inte beskriva hur man mår när man har detta som jag har med hoppande och rusningar som kommer lite då och då...det sätter sig fast i psyket och det tär på en man kan inte vara glad för man orkar helt enkelt inte...
Vissa dagar är det värre och då vet man knappt vart man skall ta vägen man vill bara få bort det och man vill bli som förut och inte känna den oron hela tiden.
Jag hade hellre haft ett knä som gjort ont eller an arm men när det gäller ett så viktigt organ i kroppen som hjärtat då är det mycket tuffare...
Nu har klockan slagit över till en ny dag och ja det är väl dax att krypa ner för imorgon ringer klockan vid 6 ska upp och äta frukost med dottern innan hon ska till skolan.
Får hoppas det slutar att snöa för just nu ser det väldigt jobbigt ut ute...de har inte plogat alls här utanför och det har kommit ganska mycket snö...När man kollar ut så ser det jättemysigt ut men det är säkert inte lika roligt när man kliver ut i detta...
 
Tar en bild på dosan jag pratar om imorgon så ni får se hur den ser ut och sedan berättar jag mer om hur den fungerar när jag vet..just nu vet jag bara att man skall lägga tummarna på och sedan skicka iväg...
Bättre förklaring kommer som sagt...
 
NU önskar jag alla en god natt och sussa så gott dröm söta drömmar...
 

Jomen

NU har vi skrapat 5 triss lotter utav de 24 vi fick och 0 kr i vinst det är ju skrattretande...mer vinster jo jag tackar jag...nä triss det köper jag inte sorry..
Lite tv tittande kollar på Stalkers rätt intressant faktiskt...
När man tittar ut nu så är det riktigt mysigt med snön jag hoppas den får ligga kvar lite nu..
 

Baka baka liten kaka...

Idag så snöar det för fullt och ja det är rätt mysigt faktiskt...bara man tar det försiktigt så...
Har bakat här med mamma och dotter det blev lite lussekatter och pepparkakor...Nu har vi fikat lite här och slagit in lite paket..
NU blir det inte så mycket här utan en lugn mysikväll...
 

Kvällen...

har börjat gå mot sitt slut...kallt är det fortfarande både inne och ute...snön glimmar fint och ja man blir faktiskt lite glad av det...men man vill ju hålla sig inne..
Har inte gjort något vettigt alls idag och det har varit skönt det med...det är ju en dag imorgon oxå eller hur?.
Då kan man fixa och dona då istället.
Imorgon ska det ju som sagt bakas lite här och på Torsdag ska jag hämta Tum-Ekg...hur länge jag ska ha det det vet jag inte det får jag veta då...fast jag vet inte hur de ska få reda på vad felet är med den dosan då det inte registreras hela tiden men men...
 

Fy sjuttan va kallt...

Idag är det riktigt kallt om snoken...-10 men det känns kallare då det blåser lite med. Var iväg och handlade till lussebaket imorgon..in fort och nu går jag inte ut mer idag...men det är verkligen ingen värme inne heller det drar kallt:(. De är dåliga med värmen här...snålisar..de vill att man ska frysa.
Tur man har filtar att vira in sig i...får väl tända upp lite värmeljus sen då brukar det bli bättre.
 

Bellbox

hårgele
Att fixa iordning sitt hår är inte alltid så enkelt man behöver ha bra produkter att styla och forma sitt hår med och här på Bellbox kan du hitta ett stort utbud av hårprodukter. Jag själv använder många härifrån och jag skall visa vilka lite längre ner när jag skrivit färdigt. Att få till just den frisyren som man själv vill kan kräva olika produkter det beror på hur man vill styla är det mycket volym man vill ha?. Eller vill du ställa ditt hår upp om du t ex har kort hår ja eller vill du bara ha en vanlig frisyr som håller sig på plats?. Det finns produkter för alla typer av stilar och det finns produkter som är bra för ditt hår. Jag resonerar så här jag betalar hellre en dyrare peng för en produkt som är bra och som skyddar håret med vitaminer mm. De produkter jag använder är dryga och räcker länge + att de har en bra doft det är viktigt för mig + att de formar håret som jag vill då. De märken jag brukar använda mig av är Schwartzkopf, Matrix Biolage, TIGI Bed Head. Hur skall man då göra för att beställa härifrån då?. Jo man får skapa sig ett konto och sedan är det bara att ge sig ut på upptäcksfärd genom produkterna. Lätt och smidigt är det och du får paketet att hämta ut på närmaste utlämningsställe. Nu ska jag visa vilka produkter jag brukar köpa och använda till mitt hår:
 
 

Rejta!

Fitnessguru Sweden AB
 
Snabba leveranser och bra kundkontakt så bara toppen tycker jag rekommenderas.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Sats Huddinge
 
Bra gym med bra maskiner fräscht och trevligt så rekommenderas absolut.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Huddingehallen
 
Ett bra ställe kanske inte så stort men ändå finns det man behöver så jättebra.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Asian Cooking Take Away
 
Riktigt god mat och bra portioner mysigt ställe med bra och trevlig personal.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Teknikproffset Göteborg HB
 
Riktigt snabba leveranser det uppskattas verkligen bra kundtjänst så toppen.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
DjurMagazinet
 
Mycket bra sortiment och en trevlig butik bra personal och hyffsat bra priser med.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Godishuset I Motala
 
Stort och bra sortiment bra butik fräscht och fint och bra och trevlig personal. perfekt för en godisråtta som mig.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Nettan Törners Livskvalité i Motala
 
Underbart härligt ställe mysig miljö fräscht och fint toppen bra folk så rekommenderas.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Montmartre
 
Mycket god mat och mycket mysig miljö bra priser och bra och trevlig personal.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Frövi Bibliotek
 
Mycket mysigt ställe med mycket bra personal lugnt tyst och stilla som de ska vara
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Hatstore
 
Mycket bra utbud och hjälpsamma och trevliga snabba leveranser så rekommenderas.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Multi Challenge
 
Trevligt och roligt ställe lite renovering och småfix kanske skulle behövas men de va ändå riktigt roligt här.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
DAFFY'S Junk food house
 
God mat och ett mysigt ställe bra och trevlig personal så rekommenderas absolut.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Eastern Palace
 
Mycket mysigt ställe med god mat Buffén är suverän så rekommenderas absolut.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Hästshopen Sverige AB
 
Mycket mysig butik med ett stort och bra utbud bra priser och jätte trevlig hjälpsam personal.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Lilla Siam
 
God mat och ett riktigt mysigt ställe buffé är god så ja helt okej faktiskt.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Gina Tricot
 
Mycket fina kläder dock kan jag tycka att storlekarna är lite små men annars helt okej bra priser mm.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Malmö Aviation
 
Man fick mycket bra hjälp så det får de tummen upp för så rekommenderas absolut.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Junkyard.se
 
Snygga kläder och snabba leveranser bra kundtjänst så bara toppen toppen.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
NordicFeel
 
Bra priser och ett bra utbud snabba leveranser och bra och trevlig kundtjänst.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Lars & Johanna
 
Så himla fina kläder och ett bra och stort utbud trevlig och go personal så rekommenderas.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Café Mingel & Bar
 
Mycket mysigt och trevligt ställe fin miljö och bra och trevlig personal så tummen upp.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Klädpiraten
 
Stort och bra utbud av kläder och bra priser hjälpsam och trevlig personal.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Konditori Madame AB
 
MMmm så underbart god fika har ni inte varit här så gå dit toppenbra. Mums säger jag bara.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Länsförsäkringar Stockholm
 
Mycket bra kundbemötande och det är jätte viktigt. De berättade och tog sig tid mycket bra.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
2gether Store
 
Mycket snygga kläder till killar ett bra utbud och ja bra personal med så rekommenderas.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
City Bird Gävle
 
Mycket bra skor till bra priser bra miljö fräscht och fint och bra och trevlig personal.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
24h Everytime Fitness
 
Mycket bra gym och bra maskiner bra att man kan träna när man vill så inget att klaga på här inte.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Zara Sverige AB
 
Super snygga kläder både till kille och tjej bra butik så rekommenderas absolut.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
BilTrean I Uppsala AB
 
Mycket kunnig och duktig personal man får bra hjälp så rekommenderas absolut.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Banes Kebab
 
Mycket god mat och bra priser mysig miljö och bra personal. Rekommenderas absolut.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Pizzeria Juventus
 
Mycket god mat och ett trevlig ställe bra priser och man fick maten snabbt.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Stars and Stripes Grill & Sportsbar
 
Helt okej mat och bra personal lite lång tid innan man fick maten men annars okej.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Restaurang Peking, Nya
 
Medel får de av mig lite tråkig mat servicen var bra annars och miljön men de borde se över maten för den är viktigast när man är ute och äter.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Kallt om nosen idag

Men det är väldigt fint ute när det ligger lite snö...det blir ljusare och stakarna och stjärnorna i fönstren lyser så fint.
Kvällen har varit väldigt lugn tog mig nyss en kopp te...lite ont i halsen idag...
 
NU ska jag titta lite på burken...samtidigt som jag surfar runt...
 

Ont i halsen o snorig

inget kul alls...ska ta mig en kopp te med honung här och sedan ta hand om tvätten när den är klar..så mycket mer kommer nog inte att hända här idag...så trött...så tar mig en vilodag.
 
 

1:a Advent

Det blev en härlig dag..sov länge gick upp och gjorde mig iordning sedan åkte jag och gubben in till stan en sväng vi gick in i massa butiker och kikade...så mycket fint det finns. Jag provade en pälsmössa den vill jag ha men köpte den inte idag..kanske tomten ger den till mig? man vet ju aldrig haha...ne men får ta och köpa den nästa gång man får pengar.
När vi kom hem så lagade sambon mat i lergryta så det fick puttra i 2 timmar...smaskigt blev det.
På kvällen nu så har vi tittat på film och badat och bara haft det skönt och vi har ju självklart tänt det första ljuset i staken. Glömde och fota...
 
Nu så är det snart natti natt för mig här jag har redan krupit ner...

Gårdagen...

Igår åkte vi iväg och shoppade lite och jag köpte lite smått och gott på rusta...Körde dottern till bussen och sedan hem och tog det lugnt...en skön Fredag med andra ord...Jag och dottern plåtade oss ute lite och det ska ni få se här...lite vinterbilder med lite snö på marken...
 

RSS 2.0