Helg oh sköna helg

Fredag och det är så skönt denna helgen ska vi bara vara hemma och njuta och det ska bli så mysigt. Var i väg och handlade lite så jag kan baka lite bullar nästa vecka. Så hur går det med viktnedgången då?, Måste säga att jag är riktigt nöjd med denna veckas resultat 2 kg ner och det känns som det är en bra takt.
Jag äter fortfarande bandat pulver och nyttig mat och jag verkar ha hittat ett sätt som passar mig bra.
 
 
 

Sponsrat inlägg Fakturan.se

www.fakturan.nu
 
Ramlade av en slump in på denna sidan för ett tag sedan och blev redan då lite nyfiken på hur detta fungerade för jag minns själv hur mycket pyssel det är med att skriva fakturor och skicka dessa till de kunder som man hade. Måste säga att detta verkar vara ett riktigt smidigt sätt att sköta allt via datorn enklare än så här kan det ju inte bli.
På fakturan.nu kan man antingen välja att använda tjänsten gratis men då får man bara skicka 3 fakturor i månaden vilket är lite om man har ett större företag. Så skulle jag använda mig av detta så skulle jag välja Guldnivån som betyder att man får skicka obegränsat och det skulle endast kosta 99 kr i månaden inga stora pengar där inte. Det finns alltså 3 olika nivåer Gratis,Silver och Guld.
Man kan välja att skicka fakturan till kundens e-post eller som ett brev enkelt med några knapptyck.
Du kan också ha ditt kundregister och hålla koll via denna toppen sida och massa andra bra saker.
Du registerar dig enkelt och håller alla kontakter här med kunder lätt bra och enkelt. Sidan är uppbyggd på ett enkelt och bra sätt så att alla lätt kan förstå det gillar jag för alla är inte hjärnkirurger som fattar allt. Den kan alltså användas av alla.
Har du/ni ett företag så tycker jag att ni ska kika in här och läsa om vad sidan har att erbjuda för ju mindre pappersarbete man har desto bättre.

Lill Lördag

ja Onsdag idag då och när jag vägde mig så blev jag iaf lite glad för 1 kg är borta sedan i Måndags så det får man ju vara nöjd med. Har beställt tabletter som ska öka förbränningen ska bli kul att testa och se vad som händer. Vill ju nå mitt mål snart men det tar ju lite tid något som jag inte trott från början men min kropp är envis och vill inte lämna ifrån sig några kilon alls trots en sträng diet men skam den som ger sig jag kämpar iaf på envis som jag är. Det är nog tur att man är det för många hade nog gett upp för längesedan men jag har alltid varit envis.
Har precis tagit mig en shake och en kopp te när sambon kommer hem så blir det middag och den består idag av fisk och en massa grönsaker för mig. Men sambon ska få lite annat gott till sin fisk iaf för han behöver då inte gå ner i vikt utan snarare lägga på sig 10-15 kg istället. Tänk så orättvist det ändå kan vara han kan stoppa i sig vad han vill och det märks inte ens jag kan inte ens titta åt en kaka utan att gå upp 1 kg istället. Blää...
 
Har bestämt att när jag når mitt mål ska jag belöna mig med dessa :D
 
 

På jakt

efter en ny stjärna till fönstret och det köpte jag en idag sedan blev det lite morotslådor och leverlådor och annat gott som vi ska ha på julbordet.
Tvättat lite och pyntat i fönstren i morgon ska jag lägga på lite dukar och städa lite och sedan får det vara klart till 1 advent..Då ska den firas in med glögg och pepparkakor.
 

Blev lite shopping på nätet

Var ju inte alls meningen att det skulle shoppas just nu när julen snart kommer men nu råkade det bli så..och sen blev det ju även lite shopping på dollar store och Ö&b måste ha en köpdemon i mig just nu får så här sugen på att handla var det längesedan jag var haha..
 
 
 

Julklappstips

tänkte dela med mig av lite julklappstips nu när julafton sakta närmar sig. Lika svårt är det varje år att hitta julklappar till sambo, barn och föräldrar och det vet vi ju alla. Sen hänger mycket på hur mycket man har i plånboken och kan shoppa för vissa vill ge dyra klappar och andra hålla sig inom en rimlig kostnad och jag tänkte ge lite förslag i både och jag själv handlar många julklappar för en mindre summa då får var och en mer att öppna och man ser glädjen när julklappshögen är stor under granen.
 
Så vad kan man köpa till pappa/sambo/kille? Älskar de choklad så är detta en bra julklapp chokladfontän.
Skjortor, presentkort på kläder, chokladask och lotter det är ju en billig julklapp som de flesta har råd med.
Slipsar kanske? Rakvatten ja det finns massor kanske en pyjamas eller en skön morgonrock?.
 
 
 
Och vad kan man köpa till mamma/flickvän/fru? Parfymer för vem vill inte lukta gott?.
Andra tips är presentkort på kläder, spa presentkort, chokladask, lotter ja låt fantasin flöda tror nog allt uppskattas en dag som denna.
 
 
 
Lite av det jag visar här nu kan man hitta på sidan http://minajulklappstips.com/
 
Julen ska vara en mysig tid där man umgås med sina nära och kära äter lite gott och umgås så stressa inte utan ta dig tid att tänka på dig själv allt hinns med detta är något jag själv tagit fasta på förr så stressade man halv ihjäl sig innan jul och på självaste julafton så var man så trött så man bara ville gå och lägga sig istället för att njuta tillsammans med familjen.
 
God Jul!

Söndagstripp till falbygdens ost

Ja Söndag idag då och vi bestämde redan i Fredags att vi skulle åka en tur till falbygdens ost idag så då blev det ju så..Ett så mysigt ställe att gå runt och kika på ostar och kex och ja en massa tomtar och annat kul. Såklart så blev det ju lite som hamnade korgen och det kommer det en bild på snart (dock lite otydliga bilder då min mobil inte har den bästa kameran )
Resten av dagen har det inte hänt mycket alls sambon åkte och köpte lite mat jag valde en sallad då jag håller mig på den nyttiga linjen iof kanske inte inom mina kcal jag får äta per dag utan där stack det nog iväg lite men LITE måste man ju få unna sig eller hur?.
 
Jo just det ja hittade ju en kossa där och den fick ju såklart också hamna i min korg :)
 
 

Torsdag och ett besök på stan

 
Idag har det blivit en sväng till stan det var invigning av stad i ljus inte mycket att hänga i granen men har varit där iaf..lite uppträdande med eld och några som sjöng nere på stan. Kallt som sjuttan är det ute och slaskigt inte speciellt mysigt att gå runt då..
Nyss blev det en liten prommis med dottern.
 
 

Mitt i veckan dagen

Då är det Onsdag och den är snart till ända och vad har hänt idag då?. Inte så mycket blekt håret på dottern och lite annat småfix här hemma. Tränat lite såklart då men nu har jag hoppat i nattlinne och krupit ner i soffan med en kopp te och här ska jag sitta och njuta nu.
Äter min nyttiga mat och ja det funkar ju bra ska väga mig på Fredag och se om något har hänt.
 
 
 

Fattar inte varför jag är så trött?

Har kommit in i en period där jag skulle kunna sova bort hela dagarna och ja jag gör ju nästan det med idag kom sambon in vid 11,30 och frågade om jag inte hade tänkt kliva upp snart..Är trött precis hela tiden skumt värre för jag brukar inte vara såhär. Får nog ta och kolla upp detta snart.
Så vad har jag pysslat med då jag varit vaken?. Jo jag har tvättat och varit iväg och hämtat ut paket och handlat lite. Nyss fixade jag till en lasagnette till sambon så han har lite gott att smaska på medans jag håller mig till mina grönsaker ;), Går faktiskt bra med att äta nyttigt men det som INTE går bra är nedgången av vikten på vågen den envisas med att hålla mitt humör nere.
Ska nu ta en kopp te och sätta mig i soffan med mitt trötta susande huvud och mina ögon som är fyllda med grus (känns det som iaf).
 
 

Söndag = Slappdag

Sov länge idag så sambon undrade nog om jag levde eller inte för han kom in vid 12 tiden och skakade på mig. Så var nog lite trött har nu hunnit med att göra nötfärsbiffar och kokat lite grönsaker som vi nu avnjutit. Känner att det är lite slappt idag och får ingen riktig fart alls men det kan vara skönt det med har ju inget viktigt att göra idag så då får det lov att vara såhär. Har haft en skön helg och skrattat mycket och det är det bästa jag vet att få ha trevligt och umgås med människor visst är det underbart?.
 
Här kommer en bild på min nya muminmugg min samling börjar bli riktigt stor så nu blir det till att köpa en ny hylla som jag kan börja fylla upp med mer fina muggar :)
 
 

Bonprix

http://bfy.nu/I5
Nu närmar sig julen med stormsteg och det är dags att handla julklapparna och ett ställe jag brukar handla i från är just Bonprix kläder till både kvinnor och män till riktigt bra priser. Klicka på länken och shoppa loss :)
 
Lite julklappstips ska ni få här :
 
 

Min födelsedag

Var det igår och hade bjudit upp mamma och sambons mamma och hennes sambo. Dottern var här på dagen men åkte hem på kvällen alltid lika mysigt att ha henne här. Men nu till kvällen vi fikade lite smörgåstårta och fikabröd och hade en toppen mysig kväll. Tog mig ett glas vin och det har inte jag gjort på många många år och det slank ner lätt.
Fuskade ju lite idag så ställa mig på vågen det vågar jag inte haha...
 
Fick en muminmugg och blommor och lite andelar till V75 :) Bild kommer på mugg senare :)

Dag 4 med blandad kost/pulver

Som jag skrivit om förut så testar jag denna varianten istället och klev på vågen i morse och -2 kg sedan i Måndags så jag hoppas detta kommer att fungera.
 
Frukost: Kvarg 100 g 65 kcal och 3,5 kolhydrater och en kopp te.
Lunch: Idag blev det en halv nutrilettbar 100 kcal och 9 kolhydrater.
Middag: Torsk, blomkål spenat och champinjoner och just att få tugga är så gott och detta innehöll sammanlagt 145 kcal och 5 kolhydrater.
Kväll: Hit har jag inte kommit än men det betyder att jag får äta 190 kcal till för att komma upp i 500 :)
 
 
 

Onsdag och dag tre med mitt nya test

Ja precis som rubriken lyder jag testar det här med att väga och räkna kalorier och vi får se hur detta går. Om man ser till de här snart 3 dagarna som gått så har jag gått ner 1,3 kg men det kan ju vara vätskan som man nu fått ur sig. Men det visar sig. På Fredag så blir det att äta smörgåstårta för då fyller jag år så då ska jag med få njuta.
Vad har jag ätit idag då?
 
Frukost: 100 g kvarg och det blir 65 kcal och 3,5 kolhydrater
 
Lunch: 100 g Keso och skinka 100 kcal och det blev 3 kolhydrater
 
Middag: Kyckling, spenat,champinjoner och blomkål 100g av varje och det blev 5,5 kolhydrater
 
Kväll: 1 nutrilett bar 60 g 200 kcal och 19 kolhydrater
 
Vad blir då summan av detta?
 
547 kcal och 31 kolhydrater. Hade tänkt hålla mig till ca 500 kcal per dag men det klev över lite idag :)
 
 

Nya friska tag igen

Idag började jag med mat blandat med shakes..ett jäkla räknande men jag fixade det. Frukosten bestod av shake eller frukost är synd att kalla det när jag vaknade 11.30 men iaf det var mitt första mål mat för dagen. Middagen idag blev kyckling, spenat och championjoner som jag stekte ihop och lite blomkål till detta och sammanlagt blev det en middag på 182 kcal.
Har nyss tagit mig ett bad och en shake och sammanlagt blev det 407 kcal och 39 kolhydrater kom inte riktigt upp i de 500 kcal jag hade tänkt men det får bli imorgon.

Tidningskungen Damernas värld Sponsrat inlägg

 
Jag brukar läsa denna tidning och här kan man följa mycket av det som händer många kända människor. Tidningen är också fylld av mode och skönhetstips. Smink och allt man kan önska när man sitter med denna tidning så glömmer man tid och rum och man försvinner bort för en stund. Man kan läsa en hel del mysigt skvaller och ja man mår riktigt bra med denna tidning i handen. Varför inte ta med sig den när man kryper ner i ett bad passar utmärkt att ligga och läsa där samtidigt som man kan få massa bra tips om skönhet och kroppsvård. Vilka åldrar passar den här tidningen bäst till då jag skulle såga från 20 års åldern och upp till medelålderkvinnor där vi alla tycker om att vårda våra kroppar och ta hand om oss själva.
Klädtips är något man kan få i denna tidning med och många ggr hur man ska klä sig så att det passar formen man har på kroppen och sådana tips är guld värda.
Så vill man köpa eller prenumerera på denna tidning så klicka dig in på länken längst upp i detta inlägg och få den hem direkt i brevlådan enklare än så kan det inte bli varför inte ge den till någon i julklapp det kan du med göra lätt med lite knapptryckningar. 7 nummer för 289 kr och den som får denna tidning kommer att älska dig för alltid.
 
http://www.tidningskungen.se/kvinna/damernas-varld
 
 
 

Farsdag

är det idag och jag får tända ett ljus för honom här idag. Idag är det ingen bra dag alls det är den där tiden i månaden som man är sur arg och har ont i magen. Men tog mig iaf en promenad nyss till Coop för att handla lite. Såg då att där hade de lyckats med v75 igår synd bara att man inte hade köpt en andel..då hade man suttit här 90 tusen rikare och det hade ju inte varit fel. Meen det är bara att släppa det och försöka sätta storvinsten själv och det ska nog lyckas det med får vi hoppas. Man har ju iaf varit där och nosat några ggr.
Senare idag så blir det nog en liten tur till mamma på en fika om hon nu är hemma får kolla det sen.
 
Ha nu en toppen dag alla och fira alla pappor :)
 
 

Lördag

som är sååå grå trist och tråkig har inte gjort något vettigt alls idag och är inte på humör för att hitta på något heller. Trött och sliten idag trots att jag inte gjort något ansträngande alls..Så kan vissa dagar vara får hoppas på en ljusare dag imorgon och DÅ ska jag iaf ta mig ut genom dörren lite idag har jag inte fått någon frisk luft alls.
Kom precis upp ur en skönt bad så nu ska jag titta lite på tvn en stund och bara sitta här och tycka synd om mig själv haha...
Gnällig.se
 
 
 

Fredag och massa spring

Sov länge och det var så skönt..klev upp i lugn och ro och tog mig en kopp te. Bjöd upp mamma på fika och när hon kom hit så vaknade dottern till liv med. Vi tog en liten tripp så jag kunde lämna in ett paket och köpa andelar i en kiosk här och sedan hem igen. MEEN glömde köpa snus så hann bara slå ner rumpan en stund i soffan sedan traskade jag och dottern bort och handlade sprang samtidigt in och köpte lite öl till sambon. När vi kom hem så blev vi rastlösa igen så det blev en tripp till Elins och kolla i affärerna där och jisses vad mycket man hittade men jag handlade faktiskt inget idag utan väntar lite med det.
Har nu kollat på idol och följt dottern till bussen hon skulle åka till en vän och övernatta där och jag är ensam hemma då sambon är och ölar.
Lugnt och skönt här hemma och det blir nog inte så sent för mig för känner mig redan tröttis.
 
 

Hittade

en ny smak av naturdiet i dag som jag inte sett innan så den åkte snabbt ner i korgen..har nu testat den och den var riktigt god faktiskt vanilj o smultron var smaken den var verkligen uppfriskande. Har precis tagit mig ett bad och sitter nu här och avnjuter en kopp te så himla skönt. Mörkt är det och det regnar på ordentligt ute så det känns bra att man inte behöver ut mer utan nu blir det att tända upp lite värmeljus och dra pläden över benen och gosa ner sig ordentligt i soffan :)
 
 

Sov bort halva dagen

Idag tog jag mig en låång sovmorgon det var inte alls meningen men tydligen så var jag väldigt trött. 11 kom sambon in och skakade i mig och frågade om jag varit vaken hela natten men så var det inte haha...
Klev upp och skakade iordning min dos med pulver och den har jag avnjutit nu...en kopp te sitter jag med här och försöker att vakna till är slö idag men vaknar nog till om en stund :).
Har inga speciella planer idag förutom att fylla på lite i kylen så sambon har något att tugga på.
 
Idag är det 4år sedan jag och <3 blev ett par men vi ska inte fira det just idag då jag inte får äta något gott just nu vi tar det nästa helg istället.
 
 

Hår

http://back.famebloggers.com/bloggerfy/ad/linkedin/click?profile=3668053&url=http%3A%2F%2Frapunzelofsweden.se
 
Klicka på länken ovan så kommer ni in på Rapunzels sida.
 
 
 
När man har kort och tunt hår som jag så är det tur att löshår finns och detta är ett toppenställe att handla just hår på :)
 
 
 

Nelly

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor
 
 Klicka på länken ovan
 
 
 
 
Nelly sidan med såå snygga kläder..Här kommer ett urval titta och njut och klicka på länken och shoppa loss det är ju snart jul..Varför inte köpa julklappar till sig själv?? :)
 
 
En snygg klänning till julafton:
 
 
Snygga jeans :
 
 
Innemysis när det är kallt och ruggigt ute:
 
 

Sponsrat inlägg

 
Jag tänkte skriva lite om just ACO´s produkter. Jag använder ofta dessa produkter då jag tycker att de gör huden len och mjuk. Nu när det blir kyligt ute så brukar huden i ansiktet bli lite fnasig så jag får smörja några ggr per dag. Jag använder både dagcreme och nattcreme och huden blir som en bebisrumpa lika len och mjuk. Den känns lite kladdig ibörjan när man precis smörjt in den men sjunker snabbt in och man känner riktigt hur den verkar direkt. Jag brukar använda den som har en svag parfymdoft och den luktar fräscht och inte starkt alls. Aco köper jag på apoteket och den är absolut värd varenda krona verkligen värd sin vikt i guld. Det finns många olika att välja bland även en oparfymerad om man nu inte tål parfym. Jag skulle inte klara denna årstid utan denna creme. I och för sig använder jag hudcreme året om men det blir mer på hösten och vintern.
 
 

Nu har vi jul

här i vårt hus...eller ja jag har suttit och slagit in en hög med julklappar och kom på att jag är klar :O
Så vad ska jag göra nu då? Kanske blir det några till för det är ju lååångt till julafton än ju haha...
Idag har dottern varit här och mamma vi fikade och sedan körde vi in dottern till stan där hon skulle möta upp en vän och käka sushi...jag uträttade lite ärenden och nu så har kvällen snart gått..
Har ätit pulver idag och det går riktigt bra...

Har en kamp

mot vågen jag ger mig inte förrän den står på det jag vill men just nu verkar den banne mig motarbeta mig ordentligt. Men jag ska nog överlista den mohaha...
Kvällen har ägnats åt tvätt så nu är snart tvättkorgen tom för denna ggn men den fylls på snabbt igen...
Lite travspel har det också varit men vann dock inte så mycket...men det tar jag igen till helgen.
På Torsdag är det 4 år sedan jag pussade grodan som blev min prins men vi skall inte fira just den dagen eftersom jag går på pulver utan vi sparar det till en annan helg och då blir det ett besök på något matställe med indiskmat omnonom..
Nu ska jag hänga upp den sista tvätten sedan blir det en kopp te och mys i soffan...
 
en liiiten sneakpeak hela utstyrseln kommer på Torsdag...
 
 

Då har man dragit igång igen

med pulver och det går riktigt bra..andra dagen idag och jag känner mig hyffsat pigg. Har precis varit ute på en promenad och sprang in och handlade lite samtidigt.
En lök och potatissoppa har jag precis avnjutit nu :)
 
 

En helg med massa godis och mat

Ja det har denna helg bestått av då vi har haft kalas för min dotter som nu är 18 år..Banta har inte funnits i mitt huvud alls utan jag har ätit som alla andra och säkert gått upp något/några kilon MEN imorgon kör jag igång med mitt pulver igen och nu ska kilona bort så är det bara.
I Fredags var jag med dottern och lyssnade på lite musik ganska tung sådan och hög så hörde inget resten av den kvällen men mysigt var det iaf.
Idag har jag slappat hela dagen kände att jag behövde det så imorgon är det nya friska tag och jag skall upp på promenadbandet igen.

RSS 2.0