Glömt bort helt

att blogga men så kan det vara ibland. Det har ju inte hänt så mycket så det är nog därför. Vardagarna rullar på i vanlig takt och man gör typ samma sak varje dag. Städar lite och tvättar och håller undan runt omkring sig.
Imorgon skall dottern komma hit en stund när hon har långrast så vi skall titta över lite saker.
 
Får se om jag har mer att plita ner imorgon men som sagt händelselöst just nu :)

Häärlig helg :)

I Fredags så kom både dottern och hennes kille hit och det var så mysigt..vi åt hemmagjord pizza och hade en spelkväll alla rockade och hade kul. Lördagen var planerad den med en köttgryta och Stiftelsen konsert kan de bli bättre?...Ne jag tror inte det så när vi kom hem på kvällen var vi nöjda och trötta så en film fick det bli. Sedan hopp i säng. Idag åkte de hem killen till sig och dottern till sin pappa så det blev väldigt tyst här hemma.
 
 

Gårdagen

ja sambon ligger sjuk så han har varit hemma...vi fick vårat spel igår Rockstar så det var vi ju tvungna att testa och jisses vilket band vi blev...vi döpte oss till Muminz det var jag gubben och dottern. Jag fick yla i mikrofonen och dottern höll i gitarren och gubben spela trummor. Sedan skulle vi skifta men den kombinationen funkade inte alls.
Idag har jag spelat gitarren och ja jag börjar så sakta lära mig men rätt kul är det iaf..
 
Mamma har varit här och fikat en stund:).
 

Lugn och skön Lördag

har spenderats i soffan framför travet som blev en riktig rysare idag då man satt med 6 rätt och hoppades att det 7 loppet skulle gå in med men tyvärr så gick det inte hela vägen. Några 6:or blev det men inget större klirr i kassan inte. Men det är bara att bita ihop och ta nya tag igen.
 
Var iväg och köpte lite godis innan travet med mamma och sedan hem och käkade lite mat.
 
Skön hemma Lördag och snart är det dags att krypa ner och sluta de blå för ikväll:)
 

Alla <3 dag var igår

och ja jag hade ju köpt lite smått och gott till min gubbe...stackarn han ligger sjuk nu helt däckad i en förkylning så han behövde muntras upp lite..Lite bubbel i flaska och lite godis och lite så att han har chans att bli rik imorgon.
Annars hände inte så mycket alls...dottern var här och stannade över natten vi bakade chokladbollar eller negerbollar som jag säger jag tycker inte det är något fel att kalla de för det. Vi spelade även lite tv spel riktigt kul var det jag spelar aldrig spel så jag hade lite problem att lära mig kontrollen men det gick hyffsat bra ändå.
Lite te och mys var det såklart på kvällen och hopp i säng runt 24 tiden.
Idag klev vi upp 10 käkade frukost och sedan drog vi iväg och handlade lite...dottern ville till Lagerhaus så dit gick vi hon köpte en stor rosa soptunna.
Sedan hem och fikade lite med mamma och sedan skulle dottern åka hem...
Sambon är sjuk idag med så han har haft soffläge hela dagen...Jag fixade biff stroganoff och det blev såå gott lite ris till och gurka. Enkelt fick det bli då jag inte hade lust att stå vi spisen hela kvällen.
 
Nu är det fix och trix inför travet som är imorgon igen man vill ju vinna lite men det ser svårt ut :(
 
 

Fettisdagen

ja semledagen som jag säger är det då idag och jo vi köpte faktiskt också semla idag för dottern vill ha det. Men nu till vad som hände innan fikan jo då var det ett besök på vårdcentralen där de tog blodtryck och ett sockerprov glucos något får väl svar imorgon på det kan jag tro. Efter det så bar det iväg in till stan och upp till Lagerhaus där dottern käpte lite smått och gott. Jo just det vi var inne på coop och köpte ett lite brev som hon skulle skicka till sin pojkvän ett alla hjärtanskuvert...
När vi shoppat färdigt så åkte vi förbi bagaren och köpte semlorna och sedan hem och fikade...hjälpte dottern att fixa till hennes lilla paket och sedan bestämde vi oss för att åka och posta det så så fick det bli. Jag köpte tröja med som jag skall ha på begravningen nästa vecka.
När vi gjort klart våra ärenden så kördes dottern till bussen och jag hem...
Väl hemma så skulle jag tvätta och ja det gjorde jag när plötsligt allt bara blev svart här hemma jag trodde strömmen gick men det var en propp...fick lite småpanik då det verkligen var svart inne...Men hur som helst jag kravlade mig upp på en stol och vips så kom lyset tillbaka igen så nu sitter jag här och känner mig nöjd.
En mysig dag med nära och kära kan det bli bättre?.
 
 
 
 

Thai

Idag hade vi bestämt att vi skulle åka och äta Thaimat och så fick det bli...vi var där vid 11 tiden och det strömmade in folk hela tiden. Ett populärt ställe att luncha på tydligen. Det kan jag ju förstå för ojoj så gott det var...mätta och goa åkte vi hem efter att jag och dottern kikat in lite på Indiska och Willys.
Sambon åkte och jobba och jag och dottern skrev ett brev som vi gick och postade innan hon åkte hem.
Nu sitter man här ensam då både dottern och sambon är borta...men det går bra det med...Lite Ullared och data blir det...
 
Ha en skön kväll!

Vart tog helgen vägen?

Ja det undrar jag just nu den sprang på i en hejdundrande fart och inte fick jag speciellt mycket gjort. Fredagen handlades det på och vi åt tacogratäng...myspys kväll hemma. Lördagen var ju travet och ja gubben hade lite tur denna helgen och fick in en slant .Sedan fick vi göra en utryckning till mamma då hon inte fick igång sin tv. Dagen idag har ägnats åt hårblekning och middag hemma hos svärmor. Nu blir det hemma mys och lugn och ro.
Helgen poffa förbi snabbt.

Snö i massor

Fick vi här och jag tycker det är ganska mysigt faktiskt...fast våren är ju skönare men den kommer snart hoppas jag. Så vad har hänt idag då?..Inte så mkt faktiskt dottern har varit här så vi har haft en mysig dag med lite musik och prat. Mat och te och ja allt som vi brukar göra då såklart. Snabeldraken fick ut och rastas med så nu är det fritt från dammråttor.
 
Ligger nu i sängen och snart blir det till att sussa....

Snökaos

Idag har det handlats lite och lagats mat i vanlig ordning...sambon kom hem och frågade om han skulle köpa en spis med fler plattor på..då jag hade kastruller överallt.. Maten avnjöts och sedan blev det en kopp te...lite målning till dotterns skolarbete sambon hjälpte henne då jag inte kan dra ett rakt streck med linjal ens.
På kvällen så gick jag och dottern bort till coop för jag hade glömt att handla lite och det var då det började att snöa här...lite busig snöyra och den håller på fortfarande så imorgon lär det vara en bra hög på marken.
 
Önskar alla en skön natt....
 
 

On my way

ut i det gråa trista vädret..lite snöflingor yrar runt..men inget hamnar på marken. Det är plusgrader så inte speciellt kallt. Vart är jag då på väg?. Jo till Dollarstore för att köpa färg som dottern och sambon ska måla med senare idag och block till mig. Sedan måste jag in i någon livsmedelsbutik och handla lite...så det är vad jag skall göra.
Inte intressant? Eller hur....men ett måste ibland och ja mitt liv är inte speciellt intressant och händelserikt.
 
Så see u....

Doktorn snälla doktorn

Imorse klev jag upp runt 8,30 för att fixa mig iordning inför läkarbesöket på hjärtmottagningen. Var där lite tidigt så fick vänta en halvtimma. Sedan ropades jag in och de tog Ekg och blodtryck mitt blodtryck var inte helt okej 160/100 var det så nu får jag börja gå till vårdcentralen på kontroller. Men läkaren jag träffade var faktiskt helt okej vi diskuterade om den där TUM-EKG som jag hade hade hemma innan jul och det visar ju att jag har en del rusningar mm. Så nu skall jag få en bandspelare på mig framöver när man blr kallad dit men det lär väl ta ett tag som allt annat inom sjukvården gör. Helt sjukt att de inte kan komma fram till något...en ablation diskuterades igen men inte bokad.
Väl hemma så klippte jag min mamma och vi fikade lite smörgås mm...vi hämtade upp dottern från skolan med på vägen hem.
Snart är det dax att börja med maten och ja det är väl det som kommer att hända idag.
 
Räknade våra myntburkar vi har här hemma och det är några tusenlappar det blir en fin semesterkassa det..
 
 

Kväll i lugnets tecken...

Har haft en toppen helg verkligen och ser verkligen fram emot veckan trots att inget speciellt kommer att hända. För veckorna ser likadana ut hela tiden då man är sjukskriven och inte kan göra så mycket. Vissa dagar är man ju helt nere och vissa dagar är lite bättre. Det som håller mig uppe just nu som jag har fått som en ny hobby är hästarna det är faktiskt riktigt kul trots att man inte vinner så mycket som man önskade att man gjorde.
Dottern är min ljusglimt med hon gör mig glad och hon kommer hit i veckan och det ska mysigt...
 
Tagit ett bad nyss och gubben fixade maten idag kycklinwok riktigt gott...Snart är det kvällis igen och sovatajm.
 
 
 

Va säger du om

att åka till Karlstad idag?..Så sa sambon när han kom in och väckte mig i går morse..Så upp och fixade till mig och sedan iväg och ja vi hittade inte direkt så det blev lite trassel innan vi kom fram men nu vet vi vart det ligger.
Väl där så käkade vi för vi hann inte det när vi åkte så en dyr hamburgare blev det på plats... Sedan började de 3 loppen bra och sedan gick det utför totalt så nya friska tag igen...
 
Nu skall vi strax ge oss iväg ner till Ö&B och kika...det är väl det som händer här idag...det är ju Söndag och vilodag eller hur?.
 
Och solen var frånvarande i det alltid så soliga Karlstad så det var riktigt kallt....
 
 
 
 
 
 

Fredagen snart över

och dagen har varit mysig...sambon åkte och besiktigade mammas bil och den gick ju såklart igenom..Dottern kom hit på morgonen..Vi åkte iväg och handlade lite mm och på vägen hem köpte vi med thaimat som jag bjussade på såklart. Mysig stund vid matbordet och efter det lite kaffe till dom som dricker det;).
Dottern åkte med sin pappa hem efter jobbet och sambon åkte iväg och hjälpte en vän en stund. På vägen hem hämtade han ut våran lampa som kom idag så den ska nu komma upp imorgon förhoppningsvis.
Ett skönt bad har det blivit och lite gott att tugga på....så en mysig dag var det.
Lite hästar har jag kollat ut och ja hur det går får vi se imorgon.
 
 

RSS 2.0