Gott Nytt År!

Vill önska alla ett Gott Nytt År och hoppas ni får en underbar kväll...Har ni några nyårslöften?

Mitt nyårslöfte är att äta nyttigare och minska i vikt och det ska jag väl kunna hålla det ska väl inte vara så svårt.

Ikväll ska vi iväg till några bekanta och fira in det nya året..Har ni några speciella planer?




Tjäna lite extra pengar du med..det fungerar Klicka på bannern=)

Tjäna pengar på att visa annonser från ADsettings.com

Vi erbjuder våra publishers att tjäna pengar på att visa annonser om ADsettings.com. Just nu erbjuder vi hela 70 kr per godkänt lead.

Eftersom att ADsettings.com.se är ett nytt affiliate system på marknaden är möjligheterna att generera många lead väldigt goda.


Fredag 30/12 dagen före nyårsafton

Ja då var det nyår snart då och 2012 hur lång tid kommer det ta innan jag fattat att det är nytt år när man ska skriva papper?. Jag brukar skriva fel ett bra tag:).

I dag har vi lite småpyssel att fixa...tända lite gravljus och lite annat smått och gott att göra. Vi ska inte fira Nyår hemma så någon mat behöver vi inte handla...känns skönt spara lite i plånboken haha...nä skoja bara.

Jag har köpt mig en mega flaska med Pommac som vi ska skåla in det nya året med...jag dricker ju inte alkohol just nu väntar ju på en ablation och hjärtat behöver inte bråka mer än det redan gör.

Jag har inte ens varit på mellandagsrean i år...det räckte med att jag tittade ut genom köksfönstret och såg alla hysteriska folk i bilar som köade upp till köpcentrat. Jag hatar att trängas i butiker så jag stannade hemma istället.

Sen så ska jag ju börja ett nyttigare liv efetr nyår så kanske några kilon trillar av då skulle ju kanske kläderna ändå bli förstora så jag väntar med klädköp istället.

Jag får fortfarande inget betalt för att jag bloggar här och på My showroom...men jag hoppas av hela mitt hjärta att ni klickar på mina länkar och sponsrade ord...känns trist att bli straffad för fusk när man vet att man inte gjort något.

Det jag tjänar på att blogga skulle jag ju skänka till en fond och just nu kan jag säga att det finns inget att skänka då dom frös mina pengar SÅ KLICKA vetja jag vet att man inte får sktiva ut det men jag är så besviken.


Just det jag jag har ju en banner där det står ADsettings registrera din blogg där med och tjäna lite extra det fungerar det vet jag.


Det enda jag fyndat är 2 stycken lycktor och det var nere på Ö&B igår dom ska pryda mitt köksfönster sedan när stjärnor och stakar är borta.

Ha en skön dag alla jag tittar in senare igen....Kram Hej!


Tjäna lite extra pengar du med..det fungerar Klicka på bannern=)


Godmorgon.....

Skriver godmorgon nu trots att jag varit vaken sedan 6.30...hade ställt kl på 7 men vakna innan. Hade tid på vårdcentralen vid 8 och halv nio var jag klar. Åkte i väg till coop och handlade lite och va skönt det var det var nästan folktomt...då trivs jag=).

Kom hem käkade fukost risgrynsgröt med massa kanel mums mums.

Nu måste jag ta reda på va som hänt runt omkring medans jag varit borta...nyfiken som jag är.
Kommentera lite bloggar och läsa lite mail..en kopp te och en pläd på benen...myspys.

Hoppas ni klickar på mina länkar?...sur fortfarande för att ha blivit anklagad för fusk..får faen ingenting nu ju...står helt stilla ca 50 öre per dygn det känns ju som wooohoooo happy feeelings lixom.

Fick lite smink i julklapp som jag fotat bilden blev inte så bra men det syns nog vad det är för färger:).


60-års kalas

Har varit iväg på 60-års kalas jag åkte hem före sambon då jag ska upp tidigt imorgon...ska vara på vårdcentralen vid 8 så kände att festa hela natten lång inte var bra för mig.
Iof drack jag bara dricka...och mumsade god smörgåstårta.

Sitter nu här och pillar med datorn och ska svara på lite blogginlägg...

Är fortfarande sur över att mina pengar jag tjänat på MS bara poffa bort p ga av att jag blev anklagad för fusk..nu blir det inte många kr per dag...surt sa räven som bet i det sura äpplet.


Här njuder jag på en liten bild nyduschad och ruffsig och ifull gång med att fixa till mig.


Tjäna lite extra pengar du med

Tjäna pengar på att visa annonser från ADsettings.com

Vi erbjuder våra publishers att tjäna pengar på att visa annonser om ADsettings.com. Just nu erbjuder vi hela 70 kr per godkänt lead.

Eftersom att ADsettings.com.se är ett nytt affiliate system på marknaden är möjligheterna att generera många lead väldigt goda.


Ganska ny här

Jag är ganska ny här på Blogg.se och undrar vilka som läser min blogg?.
Skulle vilja lägga till er som länkar så att jag kan följa er.

I dag var vi så trötta på Julmat så det blev Mc Donalds som lagade våran middag....lika onyttigt som all flötig julmat man ätit men nu jäklar ska det bli nyttigare kost framöver..

Tänker inte gömma mig i vassen i sommar=(.

Hur verkar det här då...får man ersättning för klick mm?


Nyfiken och hoppas på svar.

Det kommer bli mer bloggande framöver när allt lygnat ner sig lite:D

Skön slappardag

Tog oss en skön sovmorgon här idag...behövdes efter 2 stressiga dagar. Hade ju lite mysigt folk här igår med och det blev en LITEN fest..med gammal go musik mycket skratt och prat..Älskar sådana kvällar avslappnat och allt flyter på i en härligt takt.

Nyss tog jag hand om MEGA disken från igår...nackdelen med matgäster men men det får man ta...vi har ingen diskmaskin..Eller jo MIG..jag diskar...men nu är det klart syns inte ett spår efter gårdagen.

Hade ni oxå besök av stormen Dagmar igår?...det hade vi på kvällen det brakade och knakade i fönstren men som tur är har vi ett berg runt som skyddar oss lite.

I dag ska vi bara ha en lugn hemmadag...ska bli skönt..äta lite rester så det blir slut då den där jäkla julmaten är så less på den nu...sista blir idag sen får det allt räcka för i år.

Önskar alla en härlig dag och hoppas ni inte har allt för mycket storm hos Er...läste att det varit både olyckor och massa strömavbrott...vi är skonade här hos oss.




Så mysig dag/kväll

Min bror och co kom hit på middag idag igen vid 15..så åt så man höll på att spricka..sen blev dom kvar på lite drickbart glögg och pepparkakor med ädelost + lite strakare dryck haha.
Blev att vi lyssnade på gammal go skön musik prat och skratt och ja en helt underbar kväll. Så nu vid 24 så gick folket och vi kröp ner...sååå skönt.

Imorgon blir det till att ta tag i en mega disk men det är det värt...så mysigt med folk runt omkring sig.


Hoppas ni läser och klickar runt på min sida...kul med kommentarer mm.

Ha en God Fortsättning!





Jag är fortfarande jäkligt besviken över vad som hänt på Myshowroom där alla mina pengar försvann pga att dom anklagat mig för fusk. Att jag klickat på alla länkar och ord själv...så jag hoppas ni hjälper mig genom att klicka...det jag tjänar här på bloggandet ska gå till välgörenhet.



Mina Muminfigurer

Tänkte jag skulle visa upp mina muminfigurer är så stolt över dessa...älskar verkligen mumin saker...då menar jag typ muggar och porslinssaker.

Fick även ett par vantar med för jag klagar alltid på att jag fryser om händerna...så det blev många fina klappar av "TOMTEN"

Nu håller jag på med mat igen och snart kommer bror hit och äter med oss...glöggen står på uppvärmning i glögg tunnan så snart sitter vi här mätta och myser igen.

Kram på Er alla..

Och ni som läser klicka gärna på mina länkar jag har fått mina pengar frusna p ga av fusk och jag har du FAN inte fuskat:(.

Någon mer som råkat ut för det här????







Härlig Julfton

I går hade vi en mysig eftermiddag/kväll hemma hos oss...det var Jag sabon min dotter, min mamma och bror och hans 2 styvbarn + den äldstas kille..samt en vän till sambon här. Vi åt och hade det mysigt blev givetvis proppmätta.. Satte oss i soffan för prat och lite kaffe och glögg..mycket gamla minnen snack kom upp så hysteriska skrattanfall blev det flera stycken.

Det är konstigt att hur mätt man än är så slinker det alltid ner lite godis...så vi tämde nästan fatet haha...

Vid 21.30 avslutade vi med att dom gick hem till sig..för min brors barn hade inte öppnat sina julklappar hemma så klart dom måste hinna med sin julklappsutdelning med.

Här blev det lugnt tyst och stilla och jag satte mig vid datorn en stund och sambon provade sin nya spel han fick till ps3 Driver. Den ena av julklapparna...dom andra är ju inte spel;).

Nyss började vi våran morgon med skinkmacka med senap...mums...så juldagen ska vara..

Min bror kommer hit idag igen..och äter med oss...så det ska bli mysigt.

Jag hoppas alla hade en underbar JUlafton igår och att alla fick något av det Ni önskade Er.

Jo just det jag jag samlar ju på Mumin..som nog dom allra flesta vet och av min gulliga sambo fick jag hela mumin familjen i keramik..Figurer som jag kan pryda min hylla med...och JAG vet att dom var inte gratis..det är samlar värde i dom sakerna och då känns det extra kul att ha det som hobby att samla på något jag älskar och tycker om.

God Fortsättning!

Min brors ena pojk /styvbarn.hans andra+ hennes pojkväm

Dottern provar kjolen hon fick i julklapp:


Nu så har vi

Nu så här vi varit hos sambons mamma och ätit julfrukost....vi var där kl 10 och hon hade dukat upp värsta frukostbordet med allt från risgrönsgröt till skinka finska piroger + massa annat...så mysigt så.

Vi fick julklappar med sambon fick ett penga träd och fiskedrag....jag fick en Salad chef + 2 Mumin muggar ja jag samlar på Mumin muggar sen fick vi en champagneflaska med. Har tvärr inte hunnit plåta muggarna men det kommer senare.



Hemma nu har vi förberett all god julmat och gästerna kommer vid 16...ska bli mysigt.


God Jul

Midvinternattens köld är hård,
stjärnorna gnistra och glimma.
Alla sova i enslig gård
djupt under midnattstimma.
Månen vandrar sin tysta ban,
snön lyser vit på fur och gran,
snön lyser vit på taken.
Endast tomten är ” NAKEN”.


Önskade att det lös vitt på taken här med med inte en gnutta snö finns det här.
Vill att det ska knastra under skorna .
God Jul!

Dan före dan

Sitter nu här nöjda och har det mysigt...massor av värmeljus tända. Har tagit mig ett härligt varmt och skönt bad.

Skinkan är griljerad och klar och vi har städat. Nu får julafton komma..längtar så till imorgon.

Först ska vi till sambons mamma på julfrukost sedan hem och fixa iordning för eftermiddagen då familjen kommer hit. Vi ska äta gött och ha det mysigt.

Ha en skön kväll alla!


Dottern och jag gjorde lite söta julgranskarameller igår...vita med små söta hjärtan=).


En dag som är både sorglig och mysig

Jag har en blogg inne på myshowroom som jag startade för ca 2 månader sedan. Jag startade bloggen mest för att jag tycker om att skriva om min vardag mm.

Det jag tjänade på den bloggen skulle jag skänka hälften av till välgörenhet så allt var i välmening.

Nu har dom fryst mina pengar och påstår att jag utfört bedrägeri på klickandet.

Det jag ville var att folk skulle komma in på min sida och läsa och klicka på mina annonsord plus mina splinx länkar så att jag kunde få skänka pengar.

Så detta är både en mysig och sorglig dag för mig för klart man blir ledsen?

Började blogga här på blogg.se för jag vill prova på den här bloggen med.



Har varit på min pappas grav + några andra gravar och tänt ljus. Skänker en extra tanke till min pappa trots att det var 30 år sedan du drogs ifrån mig och min familj så finns du fortfarande ofta i mina tankar. Jag saknar dig massor.



Söta apelsiner med Nejlikor

Dottern och hennes vän gjorde varsin apelsin med nejlikor i går och visst blev dom söta=).

Jag är ny här på bloggen och hoppas att ni kommer all följa mig...


Kram!


NU är han på väg till mig i full fart...

Nu är han snart här...kör som en galning för att hinna fram..Hoppas han har många paket till mig=)

Önskar alla en härlig Jul med mycket god mat och trevlig gemenskap:)



Nu är det snart Jul

Dan före dan...och jag känner ett skönt lugn då jag är klar med allt...lite städning här hemma imorgon bara för vi får gäster på Julafton.

Har inte varit särskilt flitig härinne men ska bli bättre med det=)

Önskar alla en God Jul!


RSS 2.0