Regn regn

Så har denna dagen varit just när man skulle ge sig ut så var himlen tvungen att öppna sig så man fick göra sina ärenden på språng. Köpte med lite mackor hem som vi festade loss på satt riktigt fint kan jag lova har ju inte ätit så mycket fast förda det senaste.
 
Vi har matfestival i stan denna helgen och det slår aldrig fel att det regnar just den helgen så vi får se om vi knallar dit och kikar en stund senare.
 
 

Fyllde i tatueringen

idag har jag varit och fyllt i tatueringen och en ny planerats kul kul. När jag kom hem så ringde jag mamma och efter någon timme så kom hon hit..dottern kom med så nu har det blekts hår och klipps så nu är vi fina igen.
 
 

Tesällskap

I 2 hela dagar nu så har jag haft tesällskap dottern har haft kompisar här och det har varit trevligt :)
Nu återgår allt till det normala och dottern åker hem till sin pappa igen vad ska jag göra då? Blir ju tyst och tomt här hemma ju.
Jag kämpar på fortfarande med min flytande kost men har faktiskt haft 2 gotta mig dagar i helgen då vi åt thai och annat gott men nu är det slut med det och det är nutrilett som gäller igen.
Förutom på Lördag då för då är vi bortbjudna på kalas så då blir det riktig mat igen.
I söndags var vi iväg en sväng till Lidköping där sambon köpte sig en cykel med motor och jag fick 2 muminmuggar han är för söt <3.
Min samling börjar bli riktigt stor och jag är nöjd och glad haha.
 
 

Härliga Fredag

ja då var det Fredag igen och idag tog jag mig en sovmorgon..Igår var det mycket åkande då vi först skulle lämna dottern på skolan och sedan hämta så det blev en rörig dag :)
Sitter och gluttar trav och lopparkiv och musik lyssnas det på...lugnt stilla och skönt. Om en liten stund kommer sambon hem och vad vi ska hitta på det vet jag inte än.
 
Imorgon ska jag få gotta mig med god mat och jisses vad jag ser fram emot det efter veckor med flytande kost så ska det bli underbart...Mums men sedan återgår allt till det vanliga igen och de sista kilona ska bort :)
 
Skolan som dottern har börjat på :
 
 

Det går trögt

med viktnedgången men jag ger inte upp...den verkar stannat till lite trots att jag inte ändrat något i matväg utan kör nutriletten som innan. Men bara att kämpa på skam den som ger sig ju ;).
Imorse körde vi Jennifer till skolan i Tidaholm och sedan efter det så hjälpte jag mamma med att betala sina räkningar. Just nu kör jag en maskin med tvätt och ja det händer inte mycket allt går segt idag...trött som jag vet inte vad blev ju väckt imorse av grannen som körde någon typ av maskin redan kl:6 hur smart är det?. Lite väl tidigt för oväsen :(
 
 

Öppen och ärlig

Personligt ja det kanske detta är men det är mina känslor och mina tankar..Har ofta funderat på att det är skillnad på de som har mindre bröst och för oss som har större för ska man köpa underkläder så är alltid våra mycket DYRARE och varför skall det behöva vara så?. Sen när man kliver in på t ex H&M och Cubus t ex så finns det nästan aldrig mer än upp till C-kupa så det är bara att vända och gå därifrån. Ska vi som inte kan ha små strolekar alltid behöva köpa lite tant stuk på våra underkläder + betala mycket mer?. SÅ har det verkat nu ett tag när jag letat bh-ar jag blir alltid lika besviken varenda gång. Varför jag tar upp detta nu är att jag blev så glad idag får bikinin jag beställt kom och när jag fick upp den så såg ja ju med en gång att kuporna inte skulle passa och ändå är detta en stor storlek alltså L.
Så just nu sitter jag här småsur och besviken när jag egentligen skulle ha kunnat vara glad.
 
Jag har fått köpa mina bhar via postorder för jag vägrar att ha tantbh när jag inte är tant :(
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On my way

till vårdcentralen skall vara där kl:14 och ja vad det handlar om kan jag inte skriva här då det är lite för personligt och privat. Håller på att fixa till mig lite och är trött som en gnu idag.
Ska handla lite oxå för sambon behöver ju ha lite att tugga på själv går jag ju på min flytande kost:).
 
 
 
 

Går in på 3dje veckan

med nutrilett och bars har inte enbart druckit detta utan haft en dag på helgen då jag får unna mig något gott och ja jag tycker allt att det rullar på bra och jag vill inte stress banta utan tar det sakta och försiktigt. 4 kg har jag minskat hittils och jag har ca 10 kg kvar innan jag känner att jag är där jag vill vara. Jag hakar inte upp mig på vågen och väger mig inte varje dag och det känns bäst så här för mig.
 
I går (alltså Lördag) var vi på kalas hos min bror hans sambo har fyllt 40 så vi bjöds på smörgåstårta och glasstårta och jag tog små bitar för vill inte vräka i mig utan hålla det under kontroll.
 
Så idag Söndag fortsatte jag med mina nutrilett drinkar och så kommer det att bli hela denna veckan.
 
 
 

Snart slut på denna vecka med

och huj vad det går och redan mitten av augusti fattar ni hur snabbt det går eller? Tycker inte det var längesedan dottern slutade skolan och nu är det snart höst..skrämmande takt går det i. Idag har jag bara varit iväg en kortis och handlat lite och kvällen har spenderats framför datorn och det har varit så skönt..en kopp te ska det iaf bli nu och ja och sedan är det sängen som väntar.
 
Dessa köpte jag till dottern idag så hoppas hon blir glad :)
 
 

Nytt i garderoben

börjar kännas som höst redan gillar det inte..vill ha sol och värme ett bra tag till ju.. Bjöd hit mamma på en fika och när hon skulle åka så blev jag lite shopping sugen så vi åkte iväg till Elins och kikade lite..Jag köpte 2 linnen och en stickad tröja...
 
Inte de bästa bilderna men så får det bli :)
 
 

Helgen är över för denna gång

och den har varit riktigt härlig..I fredags var vi i sambons mammas sommarstuga och precis i närheten så spelade Gyllene Tider så musik och go mat på samma gång kan det bli bättre?. Det var en lång härlig kväll och det blev väldigt sent och lite kyligt på natten.
Lördagen spenderades med trav som alltid och ja jag åkte i sista loppet och det börjar bli en ful ovana det med men fick in en liten slant ändå...så nu är det nya friska till Onsdag då det är en extra omgång med V75 såå på´t igen bara.
Idag Söndag har varit en grå regning dag med åska gillar det inte men nu börjar det äntligen klarna upp..har varit inne precis hela dagen men vad gör väl det?.
 
 

Dag-4

och ja det rullar på rätt bra man är inte lika hungrig som innan men visst blir man sugen på något gott att tugga på..känns lite jobbigt att stå och laga mat till gubben och se han sätta sig och äta medans jag tar mig ett glas nutrilett.
Men imorgon ska jag faktiskt njuta av vanlig mat då vi ska grilla och lyssna på Gyllene Tider...kommer ju kännas konstigt att inte blanda sig en Nutrilett ju haha....
 
Har varit iväg och handlat lite idag och skall lägga kyckling i marinad ikväll...sedan så ska det fixas en sallad men det gör jag imorgon har ju hela dagen på mig :)
 
Försöker plugga lite trav men är alldeles för ofukuserad för det...kanske blir bättre om en stund känner att man är lite tröttare på dagarna nu än man brukar vara men det är väl för att man inte äter som man ska.
 
Så tjillivippen på Er!
 
 
 
 

Dag 3

och det fungerar riktigt bra faktiskt och idag visade vågen -1 kg och då kan man ju inte annat än att bli glad.
För en liten stund sedan ringde det på dörren och det var postgubben som hade ett paket till mig..jäklar så snabba de var att skicka underkläderna jag beställde. 2 par trosor och en bh från evasunderkläder och vilket klipp jag gjorde bh kostade 449 kr i ordinarie pris och jag gav 99 kr och trosorna kostade 249 kr innan och för de gav jag 49 kr styck.
Så nöjd och glad sitter jag här nu och sörplar på en glas nutrilett och lyssnar på musik...
 
 

Dag 2 med nutrilett

ja då var 2:a dagen avklarad och idag har jag varit lite hungrig men stillat hungern med vatten och te. Men jösses vad man kissar bor ju mer eller mindre på toan vart kommer allt det ifrån?..Så mycket dricker ja ju inte men det kanske blir så av nutriletten vad vet jag.
 
Idag har jag bakat kolakakor och dottern och hennes kille var här och pratade lite..alltid lika mysigt..Hade mamma här en stund på dagen med på en fika.
 
 
 

Åter till vardagen

då gubben började jobba idag...men jag har haft att göra ändå hämtade dottern vid bussen 9,40 och sedan handlade lite och hem och färgade håret på henne. Plockat ner tvätt lagat mat och ja det finns verkligen att göra hela tiden om man vill det.
Idag har jag kört en heldag med nutrilett och det fungerar faktiskt riktigt bra..visst är man lite hungrig ibland men inget som är jätte jobbigt.

Bakat lite ikväll

var lite rastlös så bakade tekakor det märks att man är rastlösare nu under sommaren än på vintertid..iaf jag jag vill hitta på saker att göra och inte sitta hemma.
Vi åkte iväg en sväng och kollade efter kantareller men inte en enda såg vi så vi får försöka en annan dag.
 
 

Blixtar och dunder

Igår var vi iväg till Brevik och solade och badade toppen väder var det och ja vi brände oss både jag och sambon.
Idag är det mulet regn och åska och det är riktigt skönt det behövs verkligen..
Så vad har jag gjort idag då?. Inte ett dugg faktiskt och det har varit så skönt kollat trav och ätit Thaimat mysigt värre.
 
 

RSS 2.0