Bra Tidning

Aftonbladet AB
Jag tycker aftonbladet är bra och jag läser den via datorn och då blir man uppdaterad om vad som hänt runt om i världen. Så jag ger Aftonbladet tummen upp en bra tidning och en bra sida som man kan läsa via nätet.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Hemmakväll

Hemmakväll är det här hos oss...skönt och lugnt. Spelade på DD i dag igen och attans att man inte vågar satsa lite större summor men en vinst blev det iaf och jag är glad för det lilla.
Idag kom min väska så nu slipper jag ha min stora klumpmobil i fickan det känns skönt.. och att ha något att lägga plånboken i är med bra för jag är lite farlig när jag är ute och handlar när jag ska titta på något så lägger jag ifrån mig plånboken och minnet är ju inte det bästa men tur att jag inte tappat bort den än iaf. Men nu kan jag ha den i min lilla väska det blir bra det.

Imorgon ska vi åka och handla lite för nu har vi eko i kylen haha...så då är det bäst att fylla på.
Annars vet jag inte vad vi ska göra vi har inga planer änsålänge.

På Onsdag börjar sambon jobba igen så då återgår allt till det normala igen här hemma...Men det har varit skönt att ha honom hemma:).

Firar ni idag?

Här firar vi inte något...vi har haft en helt vanlig dag..Sambon har varit hos en vän och jag har varit och solat. Hämtade dottern vid bussen och hon stannade här och åt lite mat innan hon for vidare hem till pappan. Kvällen här kommer att bli väldigt lugn tv och data och slappa...

Så ha en skön kväll alla!

Hyffsat bra men tråkigt med all reklam...om man inte vill betala

Spotify AB
Jag lyssnar på Spotify men har det som gratis alltså jag betalar inte för det och då blir det jobbiga reklamen som kommer titt som tätt..ganska tjatigt. Visst jag kan skaffa så att jag betalar en liten peng för det men sålänge man inte behöver betala så tycker jag det är bra då jag inte är inne så mycket och lyssnar på musik men reklamen kunde skippas...japp så tycker jag.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Så tycker jag

Tele2 Sverige AB
Flera ggr har jag blivit uppringd och de har velat att jag ska byta till något annat abonnemang men det har visat sig bli dyrare än det jag redan hade och det tycker jag borde kollas upp innan men ringer och tjatar...och det är inte bara en gång detta har hänt utan flera ggr...men förutom det så fungerar allt bra och jag har bra täckning nästan överallt. Så lite plus blir det väl men kolla upp vad kunden har innan du slår en pling...:)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Heldag ute

Idag har jag och sambon haft en heldag ute..vi tog T-birden och åkte ut till en av sambons vänner och där mekade dom med bilen det tog flera timmar och det hade vi inte räknat med när vi åkte men det var skönt ute. Vi åkte och hämtade en pizza och sedan fortsatte de med bilen. Jag hade med mig kameran så jag gick omkring och fotade lite. Första gången jag använde kameran så jag har en hel del att träna på men kul var det.

Jag är fortfarande lite yr i knoppen det känner jag av lite då och då men doktorn sa att man inte skulle ligga utan utsätta sig för yrseln så det har jag verkligen gjort.

NU ligger vi här och bara slappar efter såå mycket frisk luft...men som sagt skönt var det.

Himmlen i går kväll den var så fin:





Bilder jag tog idag:



Fortfarande yr

känner fortfarande av yrseln men bättre än igår är det men visst snurrar det till ibland. Kvällen här har varit lugn vi grillade förut idag riktigt gott var det..först gången iår och fler lär det ju bli. Spelade V75 men det gick inget vidare..fick iaf en liten vinst den får man ju vara glad för.
Men skulle vilja vinna en stor summa någongång det skulle vara kul.

Sitter här nu och tittar på sambon som spelar tv spel..blir npg ingen sen kväll idag är redan tröttis.

Natti Natt!

Inte nog med

att jag går och väntar på operation...igår när jag vaknade så snurrade hela rummet och det stannade inte...jag försökte gå upp några gånger men fick lägga mig ner igen..så efter någon timme så fick jag ringa sjukvårdsupplysningen och de ville först skicka en ambulans men jag sa att sambon kör mig till akuten. När jag kom dit fick jag gå igenom massa prover och ekg mm och sen kom läkaren in i rummet och började undersöka mig. Och jag hade tydligen fått virus på balans nerven det var det som orsakade så att hela rummen snurra. Så jag skulle försöka utsätta mig för att vara uppe och inte lägga mig ner och kan säga att det var inte enkelt. Att sitta vid datorn var inte enkelt det heller för det var svårt att fokusera och kunna se ordentligt. Men idag känns det lite bättre visst är jag yr men jag kan iaf gå utan att se ut som om jag vore onykter. Men det höll på att gå illa när vi skulle åka iväg och lämna dottern vid bussen idag. Jag skulle nerför trappan och där fick jag ett yrsel anfall så höll på att trilla ner.
Som tur var hade jag ett stadigt tag i trappräcket.

Men envis som jag är så åkte jag och solade och nu sitter jag här och vilar lite har tagit hand om disken men allt går sakta och det får det göra det finns ingen panik med någonting för allt finns ju kvar.

Ha en skön Lördag!

Om Ellos

Ellos AB
Jag har bara positiv erfarenhet ifrån Ellos det finns bra erbjudanden och ett stort utbud av kläder och heminredning mm. Har aldrig råkat ut för något krångel när jag handlat därifrån. Däremot så tycker jag porto fraktkostnaden kan bli lite dyr. Det är den enda nackdelen annars bara tummen upp för Ellos.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

H&M

H & M Hennes & Mauritz Sverige AB
H&M har bra utbud när det gäller kläder och mycket att välja mellan..både till dam, herr och barn. Gillar deras butik och deras trevliga personal.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

RockaDolly

RockaDolly HB
En butik med snygga kläder och alltid trevlig personal. Gillas mycket:)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Idag så har jag

varit på Ö&B och köpt på mig ett lager med hårfärg så nu har jag ett tag framöver och i helgen ska jag färga mitt löshår som jag köpte så det får samma färg som håret jag har.
Sedan åkte vi och hämtade ut ett paket en kjol till dottern och jag lämnade in ett paket.

Regnar gör det idag med det har inte varit en enda regnfri dag än..nu vill ja ha sol.

Ensam hemma ikväll med då sambon jobbar sin sista kväll för denna veckan sedan är han långledig börjar på Onsdag igen hoppas det kan bli lite finare väder så man kan ge sig ut lte och kika.

En kopp te lite vindruvor och data ja det är vad det blir här nu...så ha en skön kväll alla:)

Dagen idag

har varit lugn...dottern kom hit ganska tidigt efter 11 någongång och vi käkade lite innan sambon skulle iväg till jobbet. Min mamma kom hit en stund hon fyller år idag men vi skall till henne på Fredag...Vi körde dottern till bussen och sedan åkte jag och solade lite.

Tvättade lite och diskade och sen har det blivit en massa data bara...som vanligt:).

Ganska tråkiga dagar men snart ska man väl komma ut lite och fotografera det ska bli kul så man kan visa upp lite bilder...Just nu fotograferar jag ingenting det regnar ju varenda eviga dag och är grått och trist så då känns det inte så kul att ge sig ut med kameran.

Nä nu får det bli lite tv tittande här en stund...Ha det så gott!

Ja vann

herregud vad glad man kan bli åt en liten vinst men en vinst är alltid en vinst och det blev det på dd idag..inte mycket men jag blev glad.

Jag brukar aldrig vinna något så inte konstigt att man reagerar det räcker iaf till en fika + lite till haha=)

Kram!

Jösses vad dagen och kvällen sprang på

Började dagen med att hämta upp dottern från skolan vid 10 tiden..sen hem och fixa lite ..käkade lte mat och diskade och sedan var det dags för sambon att åka och jobba och dottern åkte med honom till bussen för hon skulle hem till sin pappa.

Jag fick samtal om att en ville köpa ett hundhalsband som jag har ute på blocket så fick väga och kolla frakt och snacka om att killen var snabb han har redan hunnit betala in..så imorgon måste jag skicka iväg paketet.

Sen pratade jag med mamma en stund och vips så var det kväll...fick inget vettigt gjort alls idag men så kan det vara.

Nu sitter jag här med en kpåå te och slappar precis som jag inte gjort det innan men jag kör vidare på det en stund till. Det finns ju en dag imorgon oxå då kan jag städa lite.

Ne ha en skön kväll alla!

Solade idag

Så sköönt det var uj uj vad jag saknat det..så skönt att krypa ner och lyssna på musik och bara slappna av. Så det får bli en gång till denna veckan tänkte att det skulle bli 2 ggr i veckan tills man fått upp lite färg. Det kändes så skönt efteråt när man var klar.

Dottern var här en stund efter skolan och nu har hon åkt på kalas...sambon jobbar kväll så det blir väldigt tyst här hemma så det får bli lite musik och en kopp te..Japp så får det bli:)

Ja hua

Så nedrans ont i magen idag men det är väl för att det man har varje månad ska komma..men blää vad jobbigt det är. Men har ändå fått lite saker gjorda..maskinen tvättar för fullt och jag har bytt i sängarna och lite annat småfix så nu slänger jag mig i soffan och tycker synd om mig själv en stund.

Efter skolan idag kommer dottern hit en stund alltid lika mysigt...sen ska hon iväg på kalas senare i eftermiddag.

Jag kikar väl in här igen och ser om jag kanske har något roligare att blogga om men just nu orkar jag inte tänka:(.

Härlig Söndag

Vaknade redan 8,30 och kunde inte somna om men vad gör väl det jag var pigg. Dottern kom vid 10 tiden och vi hade bestämt att baka så det gjorde vi såklart. Sen gick vi iväg till Coop för hon behövde ha presentpapper. Hem igen och sedan var det dags att åka till sambons mamma och äta middag.

ojoj så mätta vi var när vi äkte därifrån...tog vägen förbi Coop igen haha och handlade lite och nu sitter jag här och är slapp och slö mätt och belåten.

Stackars sambon är iväg och hjälper en vän med att bära betongplattor i ösregnet avundas honom inte alls han kommer va bra trött och frusen när han kommer hem sedan.

Kvällen här kommer att bli lugn ska hoppa i ett bad senare och ta mig en kopp te sedan får Söndagen avslutas med en film och sen blir det tidigt i säng ikväll det känner jag redan nu.

Hoppas ni haft en skön Söndag ni med?

Varit en mysig dag

Natten var dock inte så mysig då jag vaknade och hade världens magknip fick sitta vaken i över en timma innan det släppte lite...hela dagen har jag känt av magen men inte lika ont som på natten.

Vaknade vid 10 tiden och då ringde telefonen jag hade satt ut ett par skor på blocket och killen ville komma och kika..och han blev förälskad i skorna så annonsen hann inte ens vara inne 1 dygn. Skönt när det går så snabbt.

När jag vaknat till lite så gav vi oss iväg ut på en liten shopping tur..skulle köpa present till mamma och hittade en...vi var på Chilli och Encore och på Jysk. Sen hem och kollade på travet men det gick åt skogen som vanligt.

Sen käkade vi lite och nu sitter man här uppkrupen i soffan och har det mysigt.


Hoppas ni haft en härlig Lördag ni med?

Skön Fredag

Det har varit en lugn och mysig Fredag..Hade en av sambons vänner här och vi åt lite mat inget lyxigt utan stekte hamburgare med bröd och lite sallad och klyftpotatis och en massa gotteligott att fylla sin hamburgare med. Det behöver inte vara mer än så för gott var det iaf. Ibland kan vi lyxa till det lite extra just på Fredgar men detta dög minst lika bra.

Efter det så satte vi oss och lyssnade på musik och tjötade en stund..det blev ingen sen kväll utan lite efter 22 så var det tyst och stilla här och sambon kranade snabbt. Just nu ligger han och snarkar ljudligt bredvid mig.

Själv kan jag inte sova riktigt än men snart ska jag ge mig in i drömmarnas värld jag med...

Så Natti natt sussa så gott så ses vi imorgon igen.

Jo just det la bud på Tradera och vann en skjorta till dottern så hon kommer bli glad när den kommer.

Ja sa ju att jag inte skulle shoppa men det går väl lite sisådär med det..lite råkar det bli iaf svårt att låta bli men jag måste skärpa mig...

Vill du synas i sommar

Då är de här solglasögonen från Ray-Ban riktigt coola färggranna och stiliga skulle dra många blickar till sig och du skulle vara speciell.
Så visst är de snygga..kika på dessa och dröm dig bort om att du har de på dig när du glider runt på stan eller på stranden jag lovar du kommer få uppmärksamhet.

Glasögonen är från LensWay.se så kika in där och kolla in alla snygga glasögon. För du vill väl synas och dra blickar till dig?

Ray-Ban - RB2140-10853F Wayfarer Special Series 6 hos Mylovebasket

Fredag

Idag har allt gått sakta här men har fått lite fart nu...så nu går tvättmaskinen och dammsugaren har blivit rastad så nu har jag bara disken kvar. Sen är det Fredag här och ikväll kanske en kompis till sambon kommer upp hit en sväng vi får se hur det blir.

Annars händer det inte så mycket vädret är så trist just nu..snöat har det gjort men just nu är det uppehåll men det är så grått det gör mig så trött jag vill ha sol då känner man sig piggare så är det iaf för mig.

Jag önskar alla en härlig Fredag!

Känns som denna dagen varit riktigt lång

Kan bero på att jag klev upp tidigt och har hunnit med ganska mycket. Mamma kom hit och hämtade upp mig vi hämtade upp dottern vid skolan sedan till Barnmedicin träffade en bra läkare så nu har hon fått en ny migrän tablett och ett intyg till skolan. Så slipper de tjata om det.

Sen hem och kockade iordning en fläskfilegryta med ugnsbakade grönsaker och klyftpotatis och nyss diskade jag.

Så nu är jag värd en paus tycker jag så har slängt upp fötterna på bordet och slappar...

Köpte mig en handväska på Ebay nyss behöver verkligen en så så fick det bli:).


Behöver du uppdatera ditt SLIPS förråd

Kika då in här och titta:). Här kan du prenumerera och få en ny slips varje månad..
Kika in genom att trycka på bannern.




Vilken dag

Imorse var jag på vårdcentralen på min vanliga kontroll vi diskuterade en massa och han har skickat och bett hjärtmottagningen skynda på lite. När jag ändå var där så fick jag ta lite prover de ville kolla blodvärden mm och se så allt är bra.
Efter det så åkte jag och handlade lite...hann hem och efter en stund ringer dottern och vill komma hit för hon hade långrast så hon kom hit och vi tog en liten macka och pratade och kollade på en korsett till henne och den har jag köpt nu.

Sen åkte hon tillbaka till skolan och jag pratade med sjukhuset och tydligen hade hjärtläkaren skrivit till vårdcentralen att i maj juni skulle operationen ske men det vet man ju hur det blir med det. Blev ju lovad i dec och det är ju ett BRA tag sedan.

Nu sitter jag här och slappar och har det skönt....får bli en lugn kväll här framför tv och burken känner mig tröttis sov väldigt illa inatt och sedan upp tidigt.

Så ha en skön kväll och idag postade jag armbandet så det borde nog komma fram imorgon eller på Fredag:)

Har ni sett videon som Plånka har

Den här plånboken är verkligen MAGISK spana in detta http://www.plånka.se/sv/planbok.html

Annonsen finns på vänster sida i min blogg om ni vill köpa er en sådan här plånbok:)

Eller också klickar ni på bannern här under:


En liten lunchmacka

Käkade en riktigt god macka förut med smögenröra ägg och saltgurka..mums satt inte fel alls men kanske inte det nyttigaste men kunde inte motså när vi hade allt i kylen.

Snön fortsätter att komma lite då och då och himlen är grå och trist...fast solen vill bryta fram det ser man men den lyckas inte helt med det...så synd:(.


Lustigt väder

Ibland snöar det och ibland kikar solen fram..hmm lite svårt att bestämma sig hur det ska vara. Tur man inte ska ut utan kan smyga omkring inomhus i värmen och ha det skönt. I dag har jag inga speciella planer alls utan det blir en skön hemma dag.

Imorgon skall jag till vårdcentralen på morgonen så det blir till att ställa kl tidigt före tuppen haha...

Så får vi se hur det går där har lite frågor som jag skall ta upp får se om man kan få några vettiga svar.

Ha en skön dag alla!

Idag såå

skulle jag med dottern på möte i stan så innan så kom hon och hennes kille hit och de var hungriga såklart. Jag hade bestämt att göra fisk och grönsaker bara idag men det skulle ju inte räcka till alla...så vad gör man då jo man rotar fram köttfärs ur frysen gör en köttfärsås och kokar spagetti gör iordning en sallad och slänger samtidigt ihop fisken och kör in den i ugnen så det fick bli 2 rätter här idag...så kan det bli ibland och tur är att det inte blir så varje dag för det blev lite körigt i köket ett tag haha.

Men nu så har vi varit på mötet och fått reda på hur det går till att fixa till en spelning för några grupper och vad som behöver göras och ordnas...så nu är det bara för dottern att köra igång och fixa till det...vi planerade in ett preliminärt datum den 2 Juni och då ska 3 grupper komma och spela och min dotter är arrangör.

Blir väl att jag får hjälpa henne med lite smått och gott men sådant är bara kul:).

Ha en skön dag!

Nu har jag dragit en vinnare av Armbandet

och det blev Annica Ljungberg så nu behöver jag bara ha namn och adress så jag kan posta det.

Grattis!!



Säljer ett par Ed Hardy skor i strl.43

Ja som rubriken lyder köpte fel strl..passar nog även en som har 42 skulle jag tro... Är någon intresserad så kommentera så ska vi komma överrens om pris och frakt mm. Har satt 350 kr men som sagt pris kan diskuteras=)

Helt nya i kartong:


Snart slut på Söndagen...

Denna dagen har varit lång tycker jag...ändå har vi gjort lite små saker idag..men kvällen hemma har känts som att den aldrig tagit slut men nu är det snart dax att krama kudden.

Köpte mig en ny digitalkamera häromdagen för den gamla var helt kass...så nu beställde jag precis ett minneskort så det dyker väl upp om några dagar sedan skall det plåtas=).

Jag är dålig på att ta bilder men det beror på att jag inte haft någon bra kamera men nu skall den få följa med ut på äventyr:).

Ha en skön fortsatt kväll....Kramelikramen till er alla!

Varit ute och åkt en sväng

Solen kommer fram lite då och då men det är riktigt skönt i luften..så vi tog ut storebilen T-birden och tog oss en runda. Åkte ner till min mamma och hjälpte henne få upp lite tavlor på väggen.

Nu sitter vi här jag vid datorn och sambon spelar ps3...en lagom slapp Söndag:).

Hoppas ni haft det skönt i dag ni med?

Ja Söndag idag då...

Solen skiner men det är lite molnigt men den finns där iaf..det är ju härligt. Sov ganska länge idag och de va inte fel det:).

Imorgon är Utlottningen som jag har klar så har ni missat den så har ni idag på er att kommentera att ni vill vara med. Gör det helst där det står om Utlottningen det blir enklast så för mig!

Hmmm

Haft världens tristaste Lördag..tvättat slappat suttit vid datorn och inte gjort något roligt alls...blää ibland kan det verkligen vara tråkigt.
Får hoppas på en rolig Söndag istället då...men tvivlar på att den kommer att bli bättre.

Får rycka upp mig lite för detta går ju inte men har en inre oro och går här och väntar på att få en tid till sjukhuset men det verkar dröja. Skulle fått gjort detta för längesedan men än har ingenting hänt.

På Måndag har jag iaf bestämt att ringa och se om solariumet finns kvar på området där jag bor...sen skall jag med dotter på ett möte så den dagen har jag lite planerat det känns skönt.

På Onsdag skall jag till väg för Ekg tagning igen dit går jag var 14 dag...för kontroll.
På Torsdag skall dottern till barnmedicin så denna vecka är det fullt upp och jag hoppas på bättre väder så jag kan plåta med min nya digitalkamera som jag köpt. Har inte använt den än.

Ja hmm deppigt inlägg men så kan det va...man kan inte alltid vara på topp det går inte.

Sov så gott nu Natti natt!

Väldans rolig Lördag

Ja det kan man verkligen säga att jag har...jo vad gör jag då..tvättar och tvättar och ja sitter och glor på datan och hittar inget kul alls. Blää i bland är vissa dagar bara för trista.

Försöjer hitta pånågot men vad?...hmm ja det är inte kul att hitta på något själv precis så då får det bli att man sitter här och gluttar istället.

Vill göra så mycket med mig själv en stor förändring men måste bara hitta viljan först. Jag vill som sagt gå ner 9 kg och då måste man bestämma sig att nu jädrar annars funkar det inte och jag vill börja sola..det är ju inte så märkvärdigt egentligen men att komma igång det är det som är själva grejen jag måste ge mig själv en knuff i ryggen för annars lär det inte hända mycket.

Så från och med Måndag ska jag försöka ge mig en spark i baken så att jag kommer igång så håll tummarna för mig för det är ju inte så svårt om bara viljan finns där eller hur.

Sitta och tänka på det är ju lätt men att sen fullfölja det det är där det hela blir svårt men nu JÄKLAR...

Kram!

Va tomt och tyst det blev

Har haft dottern här några dagar och vi har alltid så kul ihop och vi hittar på lite smågrejjer så som fixa hår och andra små roliga grejer men nu så har hon åkt hem till sin pappa och jag blev ensam då sambon är hos en vän.

Så vad har jag fått gjort idag då jo inte mycket vettigt alls haha...

Sitter som ett fån här i soffan och kommer mig inte för något alls...vissa dagar kan det bli så men vem vet kanske tanta får fart snart vi får se:).

Hoppas ni har en härlig Lördag här skiner solen på för fullt så har balkongdörren öppen och det kommer in sköna vindpustar...borde väl sätta mig på balkongen och sola näsan en stund kanske?. Hmm får se om jag gör det:D

Ha det gott!

Liten påminnelse om UTLOTTNINGEN!

Ni har väl inte missat att jag har en Utlottning som jag drar en vinnare av på Måndag den 16/4. Det är ett armband så passa på och kommentera nu om ni vill vara med.
Kommentera gärna på det inlägget där jag skrev om utlottningen så blir det enklare fö mig att dra vinnaren sedan.

Detta armband är det som jag lottar ut:


ja då har jag och gumman ätit och varit och handlat lite Fredagsmys=)

Jag och gumman var på Coop och köpte hem lite till Fredagsmyset...sen har vi nyss ätit mat idag blev det wok här riktigt gott var det..så nu sitter vi här mätta och belåtna och surfar på varsin dator haha...slappt?..Nä inte alls.

Köpte ju som sagt 2 toppar i går och tog bild nyss inte för att de blev så bra men lite ser man ju iaf:)

Önskar alla en mysig Fredag och hoppas ni inte råkat ut för något idag då det är den 13:e.





Varit och shoppat lite med mamma

Idag efter att sambon åkt o jobbat så tog jag med mamma ut och shoppa lite vi var inne på cassel där mamma köpte 2 tröjor. Sedan gick vi in på h&m och där hittade jag 2 toppar och så blev det en mascara till dottern och en kajal då jag vet att hennes snart är slut. Så spenderade ytterligare lite pengar och jag som skulle hålla hårt i plånboken men nu får det bli skärpning.

Ska ta bild sedan på topparna så ni får se..

Ska ta en liten kvällsfika här med dottern snart det ska bli mysigt.

Ha det gott!

Jahopp

Vaknae tidigt idag av att dottern smsa på morgonen...hon var lite ledsen och rädd varför vill jag inte gå in på så vi bestämde att hon skulle komma hit idag efter skolan så vi kan prata lite.

Igår kom hennes skor så dom ska hon få när hon kommer hit sen...då blir hon nog glad:)

Skriver mer sedan ha de gott!


Jaha då har man

tvättat lite diskat och smågrejjat vad ska man hitta på nu då tro?. Kvällen blir lång när man är ensam:(.
Tyst är det och jag kommer inte på något mer vettigt att göra just nu. Iof finns det massor jag kan göra men ja har ingen lust med det just nu.

Så då sitter man här och glor in i skärmen och försöker hitta något intressant..haha..

Ja en kopp te får det väl bli och krypa upp i soffan och glutta runt lite på nätet men shoppa får jag inte göra det har jag gjort tillräckligt redan.

Men titta kan man ju alltid göra nu får man knipa ihop plånboken ett tag framöver för fick en kallelse till tandläkaren och dit är det inte gratis att gå.

Ja men då får jag väl gå och fixa mitt te nudå så ha det gött vetja...Tjillivippen på er!

En snabbis till mamma

Idag tog jag och sambon en snabbis hem till min mamma och fixade iordning routern så att hon kan surfa vart hon vill i lägenheten. En kopp kaffe blev det med innan vi rusade vidare iväg till Maxi för att hämta ut ett paket. Sedan hem och äta lite och nu snart ska han iväg till jobbet.

Jag har kört igång med lite tvättande så ska nu gå och hänga upp första maskinen med tvätt får se om det blir en till det beror på om det får plats mer på ställningen. Ute går det ju inget hänga för det regnar...tredje dagen i rad som det regnar nu vart tog solen vägen?.

Ne nu ska jag hänga tvätt kikar in senare igen...

NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT JAG HAR EN UTLOTTNING?. KIKA LÄNGRE NER PÅ SIDAN SÅ HITTAR NI DEN:)

Jag har blivit en Buzzador

Jag ska tydligen få hem en massa Vanisch produkter..nu får vi se hur detta kommer att gå. Jag vet inte vad jag gett mig in i och hur det fungerar men vi får hoppas på det bästa. Får läsa mig till hur man skall göra och hoppas man gör rätt:).

Är det fler som är Buzzadorer härinne?

Ni får gärna tala om hur man gör behöver all hjälp jag kan få:).

Sov som en kratta

kunde inte somna igår vet inte varför så jag låg och vred och vände mig och tillslut efter många långa timmar somnade jag men sov jag länge idag? Ne det gjorde jag inte vaknade tidigt och sitter nu här med en svag huvudvärk blää är nog för den dåliga sömnen. Men vill inte lägga mig nu utan bäst att vänta tills ikväll så kanske jag sover bättre då.

Ska städa bort påsken här sedan inte för att det är så mycket men lika bra att få det gjort.

Hade tänkt tvätta och hänga ut tvätt men så är det grått och trist och smådroppar kommer ner så får se om jag tvättar ändå och hänger det inne istället vi får se hur det blir med det.

Annars har jag inga planer alls för idag och det är lika skönt det när man är trött som en gnu inget man måste göra iaf.

Hoppas ni haft en skön Påsk och att ni får en härlig dag!

Nemen en liten UTLOTTNING muntrar upp i det gråa trista...

Jag tycker vi kör en ny utlottning håller ni inte med?. I detta gråa trista väder så behöver man muntras upp lite:).

Denna gången blir det ett jättesött armband och vi gör som vanligt. Ni kommenterar att ni vill vara med länka gärna hit från eran blogg om ni har någon. Följ mig gärna på Bloglovin eller Blogkeen och jag måste ha en mailadress så jag kan meddela den som vinner.

Inga konstigheter eller hur?. Drar vinnare på Måndag den 16/4.




Snö Snö

hatar snöööö vill ha sol och värme det är väl inte vinter nu ju...hade t om snö på Påsk afton men snö fritt på Julafton det stämmer väl dåligt så Påskafton kändes som Julafton.

Blää på't sol sol sol vill jag ha nu...man vet ju inte vad man ska ta på sig när man ska ut..hade hängt undan vinterjackan och  plockat fram vårkläder men nu fick allt komma fram igen.

Idag händer det inte mycket alls här jag går och släpar fötterna efter mig haha...ingen fart alls. Men det kanske kommer vi får se snart kanske jag får full fart.

Sista lediga dagen för sambon då imorgon är det jobb igen för mig ser dagarna likadana ut eftersom jag är hemma så helg eller vardag spelar liksom inte någon större roll.
Förutom att man brukar piffa till helgerna med lite mer lyxigare mat mm.

Ne usch vilket gnälligt inlägg det blev men nu är det så bara och gilla läget.

Ha en skön dag!

Härlig dag i dag

Vi tog oss en liten runda i T-birden åkte hem till en av "gubbens" vänner och tog en fika och på vägen hem gick vi in på en Loppis va mycket skräp det fanns där uj uj...men hittade en tavla till mamma fick den för ynka 50 kr. Glömde ju ta bild på den och nu är den hemma hos mamma för vi åkte förbi och lämnade av den där. Får se om jag kommer ihåg att plåta den någon dag.

När vi kom hem så käkade vi lite och nu sitter jag här framför burken och gluttar igen.

Solen var framme på dagen men nu är det grått och trist igen...

Har ni gjort något kul idag?

Hej hopp hoppas ni haft en härlig Påskafton

Sådär nu var Påskafton över då..jag hoppas alla hade en underbar dag/kväll igår...själv hade vi en mysig dag med mycket god mat och trevliga folk och sedan åkte vi iväg till ett par vänner på kvällen så det blev en bra dag och kväll för oss.

Sambon fick ett MEGA påskägg av mig med massa godis i så nu har vi väl godis för ett år framöver..men jag ska inte äta så mycket det vara bar i går som jag unnade mig lite gott nu kör jag igång med en lite nyttigare stil igen.

Idag har vi inga speciella planer utan tar dagen som den kommer...det ligger fortfarande kavr lite snö här men solen är framme så jag hoppas den smälter bort snart...ja snön alltså för nu vill jag ha värme.



Lååång fredag

Vilket busväder det är idag snö och regn om vartannat och grått och trist...vill inte gå ut om jag inte måste.
Sitter hellre uppkrypen i soffan med min jumpsuit och bara slappar. Men skall fixa till en skinka snart ja ni hörde rätt ska stoppa in en skinka i ugnen det känns nästan som jul..men vi blev sugan på skinka så där får det bli så.

Imorgon blir det påskmiddag så gott det ska bli och så MÄTT man kommer bli efter...lite godis kommer det ju bli med fast egentligen är det ju ajabaja för mig men det är PÅSK så då lovade jag mig själv att lite skall jag få njuta av det jag med.

Ifall jag inte skriver mer innan imorgon så önskar jag er en härlig Påsk afton!



Lugn och skön kväll

Har haft en lugn och skön kväll tagit ett bad och målat tånaglarna röda och fina...sitter nu uppkrupen i soffan i badrock och kollar runt på nätet lite..Ne jag ska inte shoppa haha...Jag kollar bara runt lite.

Imorgon är det Fredag och ja jag vet inte vad vi ska hitta på då....men på påskafton blir det lite god mat och mamma och dottern kommer nog hit och äter med oss...så som det ser ut nu iaf.

Har ni några speciella planer i påsk...vi har inte det utan tar det lite som det kommer inget hysteri här inte utan lugnt och skönt.

Jag har inte påskpyntat speciellt mycket heller bara lite ris med fjädrar på balkongen och lite fint på köksbordet jag tycker inte det behövs så mycket bara för att det är påsk utan umgås är väl det viktigaste.

Nu är sambon ledig ända tills på måndag så något hoppas jag vi skall hitta på och jag hoppas vädret kan bli fint så vi kan ta oss en tur med bilen det är mysigt.

Ne nu skall jag avsluta och jag önskar alla en trevlig påsk om jag inte bloggar mer innan påskafton hihi men det gör jag säkert svårt att hålla sig härifrån ju.

Ja då var det Torsdag och dags att sätta sig på kvasten...o dra iväg;)

Hej hopp idag har jag små pysslat lite fixat iordning på köksbordet och dammsugit och lite annat pyssel så som tvätta..gör snart inget annat men nu får det allt vara nu tar jag semester.

Har haft dottern här en stund så vi har lyssnat på musik och pratat och nyss gick hon iväg för att möta upp en vän hon skall vara där ikväll och äta tacos och spela spel.

Här vet jag inte vad som händer än det får vi se...lite mat ska det bli strax då "gubben" kommer hem från jobbet.

Så jag önskar alla en skön dag/kväll och ta det lugnt i påsk njut inte stressa man hinner allt ändå:)




Kaninen är fylld med godis..så det lär väl bli lite mumsande i påsk kan jag tro=)

Uppe tidigt idag

Hade tid på vårdcentralen kl 8 så var uppe före tuppen här idag och var där 10 minuter innan och jag hann aldrig sätta mig ner förrän hon kom och ropade upp mig. Tog ekg och pratade med läkaren och han blev riktigt sur då jag inte hört något om operationen än...han sa åt mig att ringa och ligga på o tjata så får väl börja med det då.

Han tycker detta är hemskt då jag väntat så länge och inget hört än...har en granne i samma trappa som ska in på sin operation om 2 månader och jag har snart väntat ett år är det rättvist?.

Det sätter sig psykiskt på mig och vissa dagar vill man bara lägga sig ner och gråta för man vill få hjälp snart.

Nu sitter jag här och samlar kraft ska diska och plocka lite men känner ingen panik då man har hela dagen på sig.

Har inga direkta planer alls för idag och det känns riktigt bra kan göra det jag vill helt enkelt och då vet jag vad det kommer att bli..dator och lite annat små pyssel.

Önskar er alla en toppen dag och NI det kommer snart en utlottning så håll ögonen öppna:).

Tjolahopp

Hej hej idag var jag så rastlös så ville ut och kika runt lite så drog med mig min mamma på en liten shoppingrunda...jag var ute efter en gul duk men det var ta mig sjuttan inte det enklaste att hitta så det fick bli en ljusgrön men det funkar det med...köpte gula servetter och gula ljus och en gul ljuslyckta + lite annat smått och gott. Hade bara lust att spana runt lite så nu fick jag min shoppinglust stillad lite.
Bjöd upp mamma på kaffe och en god kaka och lite prat...och nu sitter man här igen och har inget att göra.

Kan ju inte shoppa hela tiden det funkar ju inte...det gillar inte ekonomin så nu får jag nog knipa ihop min plånbok ett tag det är ju långt kvar tills pengar kommer in igen.

Va har ni hittat på för kul idag då?

Snart slut på denna dagen med...

herregud va helgerna går snabbt..denna helgen har vi varit hemma och bara tagit det lugnt..Var iväg till min mamma en sväng förut och sen till Coop och handlade sedan har vi varit hemma igen.
Jag har inte blivit lurad idag iaf inte vad jag vet om..
Har ni det?


1 April

och än har jag inte blivt lurad och hoppas jag klarar mig ifrån det för ibland kan det bli jobbigt och en del Aprilskämt är inte ens roliga.

Idag är det kyligt och ingen värme alls ett typiskt aprilväder eller vad säger ni?.

Har inga speciella planer för dagen utan går här och skrotar i min rosa jumpsuit och känner mig skönt avslappnad har inga måsten alls det känns bara skönt.

Har ni några planer för dagen och har ni blivit lurade?

Kram!

RSS 2.0