Träning = skönt

Dottern och jag har verkligen kommit igång med träningen nu och det ger små men fina framsteg har fått bra benmuskler och armmuskler..vi försöker hinna med 2-3 ggr per vecka och då kör vi 1 timma intensiv träning.
Så mitt nyårslöfte håller jag jag lovade att jag skulle börja på gym och det ångrar jag inte en sekund. Sedan skulle jag minska 10 kilo i vikt och ja där går det väl inte lika bra och snabbt men jag går ner iaf och det är huvudsaken jag har ca 4,5 kilo kvar till målvikten jag satt så det närmar sig.
 
I går kväll var vi iväg och körde ett ordentligt pass och det känns i kroppen idag då jag har ordentlig träningsvärk.
 
 
 

Full aktivitet även när man sover

Både jag och sambon drömmer mycket och ofta och inatt var en sådan natt där man minns vad man drömt om och jag har en enorm rädsla för ormar och ja vad tror ni var i min dröm. Jo just dessa slingrande äckliga saker så jag vaknar av att jag sitter i sängen och stampar som en tok för att få väck ormarna. När jag väl kommit till sans igen så lägger jag mig ner och ska somna om..Då vänder sig sambon om i sömnen och säger "Kör du? Han var ju självklart inte vaken och ja köra tänkte jag då inte göra mitt i natten Haha han vet ju iof inte att han frågat det och efter allt detta så somnar jag sött om igen. SÅ nu vet ja ju varför jag är lika trött när jag vaknar som när jag lägger mig för här verkar det som det är full aktivitet hela nätterna :D
 
 

Är så sur på mig själv

Som jag skrivit många ggr om i bloggen så håller jag på med viktminskning och ursäkta ordvalet det är fan inte lätt..jag sköter mig bra många dagar för att sedan lätt trilla dit som exempel ikväll sambon sitter och äter chips och ja jag vill ju med ha och chips är gott som många fler än mig tycker. Får ofta höra att ät mindre och ofta så går du ner i vikt men detta fungerar inte för alla..Jag måste vara helt strikt när jag går ner i vikt pulver och röra på mig och inte äta mat. Så denna bullshit med 5:2 som alla kör och som skall vara så bra den funkar inte på mig för vad gör 2 fastar dagar när man moffar mat i mängder i 5 dagar? Inte ett skit...Jag har även provat LCHF som skall vara så bra men jag gick upp ännu mer i vikt när jag åt den maten. Nä ska man banta så är det hårt och tufft inget godis inget bröd ingen ris pasta eller potatis och inget fet grillmat eller pizza. Har bantat med pulver och minskat 13 kilo men det är tufft för man vill ju leva som alla andra och inte känna sig utanför som man oftast gör och JA jag vill vara smal men för mig är det inte enkelt jag går lätt upp i vikt räcker ju att man tänker på en kaka så pekar vågen rakt uppåt.
Kämpa är det som gäller för mig men gaah man trillar dit ibland..... Vill ju inte men suget tar ju över och nu har jag ångest.
Det skall inte behöva vara så här alla ska väl kunna få gotta sig någongång? men näääää inte denna tjejen :(

Handla och hem och slöa

2 nätter nu har jag sovit som en kråka så känner mig helt vimisg i kolan har försökt att lägga mig tidigt men det funkar inte det heller. Men man måste ju fungera på dagarna ändå och det har jag försökt göra nu det går trögt men rullar på. Idag blev det en sväng till Willys för att handla hem lite gott som gubben kan smaska på själv dricker jag nutrilett igen och det fungerar bra. Har lagat mat till gubben så han kan mumsa efter jobbet och skall göra lite fler matlådor så han kan hålla sig mätt och go.
Om en stund ska vi åka iväg till mamma och ta en fika eller ja dricker väl bara en kopp te och tittar på när de andra mumsar i sig kakor ;)
Men jag klagar inte jag har själv valt att göra så här och jag kommer ju blir snygg till sommaren haha :D
 
Ha nu en toppen dag!!

Markiser- amadesign.se

Råkade hitta den här sidan av ren slump då jag satt och surfade runt på nätet och ja jag har drömmar och en dag ska det bli som jag vill och jag ska köpa mig ett hus. I mina drömmar så är det ett rött hus med vita knutar ett 2 våningshus som har både fönsterluckor och fina markiser. Så nu till det jag hittade online alltså markiser för som alla vet är det inte så lätt att hitta något man gillar och efter att ha tittat runt på sidan så har jag ändrat uppfattning för här fanns det så otroligt mycket fint och ni kommer snart att få se vilka jag gillade och som jag ska ha på mitt lilla framtida hus. Ni kan genom kontakt få se lite smakprover och få prisuppgift så att man kan ha koll på vad allt kommer att kosta i slutändan och det är ju bra.
Det finns mycket olika att välja bland och jag tror att de flesta kan hitta det de söker här på
amadesign.se.
 
På mitt lilla hus vill jag ha röd/vita markiser gärna randiga och typ den stil som bilden visar här. Kan blunda och se framför mig hur fint det skulle bli kan inte ni?
Ja så letar ni markiser så är detta ett företag jag kan rekommendera kika in och ställ frågor och få svar på det ni söker och sen är det bara att förverkliga och se det fina resultatet som kommer när allt är klart.
 
 

Sola och lagar till lite gott

Idag var jag och sambon iväg och solade vi tänkte att det kan vara bra att ha en liten grund till resan som vi snart ska åka iväg på. Det är ju inte så långt kvar 13 Mars flyger vi iväg.
Just nu lagar vi till bakpotatis och fläskfilé mumsa lite gott fast har redan ångest då jag egentligen inte ska äta vanlig mat men ibland måste man fuska och gotta sig lite.
 

Alla <3 dag

Snart är det alla hjärtans dag om ca 10 minuter men innan det ska firas så ska man väl sussa en stund. Försökte mig på att baka en sockerkaka med hjärtan i men den blev väl inte helt perfekt men den är säkert god ändå..Imorgon skall det även bakas lite muffins med vit choklad som det ska spritsas gelehallonfluff på får hoppas det blir bättre än kakan jag bakade :)
 
 

Träna äta sova

Ja bloggat har jag inte gjort på ett bra tag nu har precis glömt bort det. Har blivit mycket träning nu det sista så har varit stel och trött men det ska bli ändring på detta nu måste ju hinna skriva lite med.
Har haft dottern här hela veckan och ja vi går iväg på kvällarna och kör ett pass och fy sjuttan vad skönt det är efteråt man är trött men mår helt sjukt bra.
Imorgon är det alla <3 dag och jag funderar på att baka något roligt just för att jag tycker att det är kul att baka inte för att jag behöver äta något sött haha. Försöker ju undvika det just nu för vill ju gå ner lite till.
Det går faktiskt riktigt bra just nu och det känns så skönt och nu är det ju bara 4 veckor kvar tills vi sitter på planet kan säga att jag både längtar och är skiträdd haha. Hur som helst så blir det säkert mysigt när man väl är där men det är flygningen som gör mig lite skakis.
 
Nu ska jag ta mig en kopp te och bara försöka vakna till ordentligt sen får vi se vad dagen har att erbjuda :D
 

Halt så in i

själva den var det idag men jag har lyckats hålla mig på benen haha..värre var det med vovven som halka omkull 2 ggr på vägen. Men det gick bra och lika glad var hon för det. Åkte till skogen en stund så hon fick busa av sig lite sen hem och ja gjorde typ ingenting. Eller nu ljög ja lite jag har ju bakat lite och fixat käk och så men det räknar inte jag som att göra något så utan det är ju bara roligt :).
 
Börjar redan kännas tungt för på Fredag åker Tindra ( vovven) hem och månaden har gått fort. Man fäster sig snabbt vid djur och hon är verkligen hur mysig som helst. Undrar om man kan kidnappa henne haha :D
 
 

RSS 2.0