Bubbleroom

Måste bara tipsa om bubbleroom som har så snygga kläder och mycket att välja bland. Sidan är lätt att hitta på och du ser lätt och tydligt de kategorier som finns att välja bland. Just nu finns det plagg på rea som är värda att titta på och jag själv har hittat mycket jag skulle kunna tänka mig att köpa. Många klänningar och fina toppar mm. Så det blir till att lägga in en beställning snart. Så kika in och dröm er bort tycker faktiskt det är mycket bra priser på kläderna med. Så detta är en sida som bör besökas av alla. Det som är bra är att det finns många olika betalningsalternativ med. Man kan också köpa ett presentkort till någon härifrån med en bra present att ge bort.
 
 
Detta är några av de plagg jag skulle vilja ha men som sagt det finns mycket snyggt så det får bli ett litet urval av allt jag skulle vilja köpa.
 

Ja nu ska vi se lite jornaler då

Sitter nu här med en massa journaler pratade med både en läkare och sköterska på vårdcentralen igår och tydligen kan man få sådant man tycker är fel skrivet i journaler att strykas och det ska jag se till att jag får. För sanning vill man ju ha inte en massa lögner nästa och nästa läser ju detta och tror på det som står där och så vill inte jag ha det iaf.
Så nu skall jag gå igenom allt kontakta patientnämnden och sedan får vi se hur de bestämmer att vi skall gå vidare.

Iphone skal

Här har ni en sida som har riktigt snygga skal till iphone. Det finns många att välja bland och de har riktigt bra priser. Sidan är lättnavigerad och fräsch. Jag själv skulle kunna tänka mig ett par stycken skal till min mobil härifrån och ni skall snart få ett smakprov av vilka jag skulle välja om jag handlade härifrån. Så kika in här och dröm er bort i skalens värld! Nu kommer lite bilder på de jag skulle vilja ha så njut!
 

Nymobil.se

Tycker att du ska göra ett besök på besök på nymobil. En fräsch och snygg sida med många bra erbjudanden här finns det billiga iphone 4S med Telenor/3 abonnemang  . Här kan du även lämna in din mobil på lagning och de skickar den snabbt tillbaka till dig. De har många bra kampanjer att välja mellan och har både mobiler, datorer och spelkonsoller. Så gör ett besök och kanske hittar du just din favorit mobil eller dator här. Så kika in!
 
 

Metrojobb

På Metrojobb kan du se vad det finns för lediga jobb och inom vilka yrken det finns jobb. Man kan även se vad det finns för lediga jobb i Norge, Danmark, Sverige man söker och kollar i det län man letar i och där finns det jobb som finns lediga just nu. En mycket bra sida som är uppbyggd enkel och här kan man söka runt och försöka hitta något man vill söka. Det finns alla kategorier så denna sidan är värd ett besök. Här kanske du hittar ditt drömjobb eller kanske något tillfälligt jobb. Du kan klicka i om du söker t ex heltidsjobb, Halvtid, deltid eller vikariat eller kanske sommararbete. Sidan är lättnavigerad och det finns mycket bra att läsa på den så klicka dig in på en sida och leta bland jobben här kanske det du söker finns. Kanske inom Data/IT, Ekonomi/finans, Hotell resturang ja det mesta finns här.

Inte så bra idag

har en dålig dag idag med det har varit några sådana här dagar nu och det känns väldigt jobbigt. Men man får gilla läget som det är bara.
Får sitta och blogga det får bli min terapi just nu och det gör så att jag mår bättre för stunden iaf.
Har haft dottern här en stund och det är också något som gör mitt humör bättre men det ska inte behöva vara så här jag ska kunna må bra hela tiden och inte bara någon timma då och då.
Ikväll ska jag sätta mig och läsa mina journaler och jag ska skriva lite här om vad som står och vad som sagts till mig så ska ni få veta lite mera...en massa lögner vill man ju inte att det ska finnas om en.
Sanningen kommer ju inte fram i journalen och nästa läkare som läser tror ju på det som står skrivet och drar sin slutsats efter det.
Egentligen borde alla få se vad som skrivits när man varit inne för det kan bli hur fel som helst i slutändan men många tror ju att det som sägs i rummet är det som hamnar på papper men så är det inte alls. De vänder allt som sagts till något annat och här kan det bli riktigt galet då man söker igen. Det vet ju jag av egen erfarenhet.

Efter 12 timmars sömn

är jag uppe igen...sov från 20 igår till 8 imorse...efter en vaken och hemsk natt innan. Mår väl sisådär idag men finns inte mycket att välja på utan det är bara att gilla läget som det är just nu. Hoppas att de skickar remissen snabbt och att det inte är för lång kö och väntetid på det andra sjukhuset.
Tycker att vårat eget sjukhus kunde vara bättre men nu så är det ju inte det...önskar att man kunnat prata med läkaren som utförde ablationen men det går inte det heller. Han bryr sig verkligen inte alls och har bestämt att nu är det så här och det går inte ändra på det.
Det som är mest intressant och som jag och sambon skrattade åt igår var när jag skulle skrivas ut då kom en läkare och hämtade oss och vi skulle gå till ett samtalsrum.
Där satte vi oss och läkaren sa att Romeo hade bestämt att det inte gick att göra något och att om jag ville kunde jag få en kurator att prata med. Då började faktiskt sambon att skratta och sa att hon går ju redan hos en kurator men hon tycker inte att det är någon ide att jag går där.
Ojdå då blev hon lite paff..blev tyst en stund. Romeo är ju den som bestämmer här på sjukhuset och den enda som kan utföra operationen så det går inte göra något åt hans utlåtande.
Det var då vi sa att vi vill ha en remiss till annat sjukhus för här står vi bara stilla och stampar.
Sedan det nonchalanta bemötande och den hemska natten då jag bad om hjälp men ingen kom den bär jag med mig och sitter nu och funderar på att anmäla sjukhuset för det vet jag att man kan göra. Man betalar för sin sjukhusvistelse och skall då få vård eller är det inte så?.
Bli i tryckt morfin spruta efter morfin spruta ska väl inte behövas och vad hjälpte det?. Inte ett jäkla skit mer än att man var lullig och go i hjärnan ingen annan effekt hade det.
 
Så nu traglar jag vidare med hur jag ska gåvidare med allting!

Allastudier.se

Allstudier här kan du hitta det mesta inom Utbildningar mm. Kika in på denna sida och kika runt. Du kan hitta Gymnasium, Högskola/Universitet, Folkhögskola, KOmvux, Yrkesutbildningar, Distans utbildningar ja allt du söker finns på denna sidan.. Så är du nyfiken på vad som finns så titta in här och du kanske hittar det du söker det finns verkligen det mesta här. Tex: Byggutbildningar, Gymnasieprogram,Hantverk, Data och IT, Hotell/Resturang, Medicin och Vård, Frisk och Skönhetsvård + många flera.  Så detta är en sida jag rekommenderar er att kika in på.
 
allastudier.se/utbildningar. Här kan du även se jobb&Löner för de olika yrken som finns. En sida för dig som kanske inte riktigt vet vad du vill bli eller vad du ska söka här kan du läsa om vad som finns och du kanske hittar något som passar dig. Man kan ju även utbilda sig på distans det tycker jag är bra. Det är bra att det finns sådana här sidor tycker jag.
Lycka till i letandet!

Hemma igen

och ingen hjälp...men nu har jag begärt att de ska skicka en remiss till ett annat sjukhus. För läkaren har dragit sin slutsats det går inte göra mer. Men det vet jag att det går så därför var sambon med mig idag hela dagen på sjukhuset så nu hoppas jag de skickar iväg remissen snabbt och där ska jag berätta om min behandling och hur nonchalanta både läkare och sköterskor kan vara. Jag blev ipumpad 3 sprutor med morfin så jag var helt groggy + att jag var vaken hela dygnet och är vaken än. Konstigt att jag inte däckat men jag var så taggad idag så det är nog därför jag är uppe än.
 
Sjukvården är verkligen under all kritik och vårat sjukhus är nog ett av de sämsta. Sedan att bara ha 1 läkare det är också dåligt för han bestämmer allt och alla lryper för honom...
 
Så nu får jag stå ut ett tag till.....

Rejta!

Skaraborgs Läns Tidning
 
En liten och trevlig tidning som är läsvärd=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Falköpings Tidning
 
En liten och trevlig tidning finns att köpa på t ex pressbyrån=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Expressen
 
Expressen tycker jag är en bra tidning och det står mycket bra och intressant i den:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
DAGENS NYHETER
 
dagens nyheter har bra läsning och är en bra tidning:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Ugglan, Skara Bok & Lek
 
Trevlig butik med mycket bra sortiment:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Antikvariatet i Skövde
 
Mycket trevligt ställe och bra folk som arbetar där värt ett besök:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
G T
 
En trevlig och bra tidning med mycket att läsa i:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Länstidningar i Skaraborg HB
 
En liten och trevlig tidning med bra nyheter och information.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Redrum
 
Den här affären tycker jag verkligen man ska kika in i för vilka snygga kläder wow säger jag bara.
Mysigt och fint bara toppen allting.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
M-Sign Fashion
 
mycket fina kläder både dyra och normala priser. Helt klart värt ett besök dit om ni har vägarna förbi.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Gustaf E. Bil AB
 
Trevliga försäljare och de är hjälpsamma det tycker jag är viktigt. Så ett stort + för de som jobbar där.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Autoexperten
 
mycket bra bemötande och de hjälper verkligen till och man får bra service det är uppskattat!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Synsam
 
Här köpte jag ett par glasögon för några år sedan helt okej men lite dyrt blev det men de har snygga bågar.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Akademibokhandeln Karlstedts
 
En mycket bra butik och mycket trevlig personal. Man hittar oftast det man söker här.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Vipans Bygg & Alltjänst I Skövde AB
 
Handlade mycket här men tyvärr så gick de i konkurs vad jag hörde och de hade 70% och mer så då fyndade jag massa saker. Saknar detta ställe.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Spirit of St Louis
 
Trevlig butik men här är kläderna lite dyrare men de är snygga. Personalen var trevlig.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Swedbank
 
jag tycker Swedbank är bra och jag har alltid fått den hjälp jag behövt både inne på själva banken och när man ringt. Alltid trevliga hjälpsamma personer.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Danske Bank
 
hade danskebank ett tag och det fungerade helt okej faktiskt men flyttade över allt till en annan bank men har inget att klaga på här alls=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
3Butiken
 
En mysig butik med trevlig personal. Hade 3 innan och var nöjd så kika gärna in här om du vill fråga något de är hjälpsamma.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Skånemejerier
 
sitter nu här med ett gals Bravo Ananas&Apelsinjuice och njuter jag älskar skånemejeriers produkter..bara massa +++
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Arla Foods AB
 
Arlas produkter är toppen använder de dagligen aldrig varit missnöjd någon gång=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Falköpings Mejeri
 
Så härligt goda produkter deras olika fil sorter är så goda och mjölken mm. Ett bra sortiment och bra kvalite.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
L'ORÉAL Sverige AB
 
Loreal har så bra hudprodukter och de har bra priser så kan inte annat än att tala om hur bra jag tycker att de är=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Bröderna Anderssons Möbler AB
 
tycker de har riktigt fina möbler och till bra priser köpte en soffa och är riktigt nöjd med den=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
52:ans Cafè
 
Ett helt okej cafe mysigt och charmigt=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
ÖoB
 
Kul att kika in på dessa Ö&B var ute en sväng och åkte så då dök vi in här och såklart handlade lite trevlig butik.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Stayhard AB
 
Var inne idag och kikade, en mycket trevlig butik med fina kläder.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
ICA Supermarket
 
Mysig butik var inne och köpte en dricka när vi var på genomresa=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Cheer Mode
 
En mycket mysig butik som har fina kläder kikade runt idag en sväng=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Berno Möbler, AB
 
Mysig butik med fina möbler..vi kikade in idag när vi var ute och åkte runt. Skulle kunna tänka mig att handla mycket här=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
RUM 21 design&inredning
 
Mycket fina möbler kika in på deras sida och njut det gjorde jag=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Bubbleroom
 
vilka snygga kläder och bra priser och bra storlekar=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Åhléns
 
Åhlens här finns det mycket gott och blandat =)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
EM Borås
 
gillar Em butiker så när vi åkte igenom borås så gick vi in och kikade och hade jag haft pengar hade jag shoppat=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Skönare Hem Möbler och Belysning
 
mysig butik med bra möbler mm kika in när ni är i närheten=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Paxlux
 
Kika in här och se deras underbara saker..väggdekor mm bra priser med en trevlig sida=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Bombay Palace AB
 
mysig resturang med underbart god mat den här rekommenderas verkligen.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Lindex Butiker
 
var där idag och kikade fyndade lite toppar=) Rekomenderas!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
McDonald's
 
här stannade vi och tog mjukglass på vägen hem från göteborg och det var ett mysigt ställe=) Dock lite långsamma men helt okej.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
SkoPunkten
 
besökte skopunkten igår och många fina skor att välja på gillar att de har köp3 betala för 2=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
SOVA
 
Trevlig butik att gå in i och trevlig personal:)
Mycket fina sängar mm.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Carlsberg Sverige AB
 
Bara positivt med carlsberg trevligt bemötande när man ringer och goda drycker=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Möbléra Huset AB
 
jättebilliga och fina möbler denna butik är verkligen värd ett besök=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Kvibergs Överskottslager AB
 
hade mycket saker men vi handlade inget men kul att kika in. Dock verkade personalen vara lite trist.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
JYSK AB
 
Stannade till här på vägen hem ifrån Götet och ja Jysk är jysk ungefär samma sortiment överallt. Men man kan alltid fynda något=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Lappat o Klart
 
Söta smycken mm och lite till hemmet ganska bra priser. Så kika hit:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Annedalskliniken
 
Helt suveränt trevliga läkare och sköterskor trevlig miljö allt är bara toppen.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Furetti
 
Toppen mysig butik och toppen personal och snygga skor kan det bli bättre?. Verkligen värt ett besök:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Hedens Guld AB
 
Trevlig butik och trevlig personal kikade in när vi var på genomresa..jag älskar smycken och här fanns mycket snyggt.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Jeansspecialisten Elis ABet Dahlqvist AB
 
snygga jeans och trevlig butik väl värt ett besök=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
MQ
 
snygga kläder och trevlig butik men priserna är lite höga kan jag tycka.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Bling
 
en liten mysig butik med riktigt snygga kläder bra priser med.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Clas Ohlson AB
 
en mysig butik med hjälpsam personal vi kikade in när vi var i göteborg på shoppingtur.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Magnolia&Co HB
 
En mycket mysig butik kika in här du kommer inte ångra dig.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Patino Heminredning AB
 
trevligt ställe kul att kika in här:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Bettans i Kungälv HB
 
inget att klaga på alls allt var toppen gott=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Gunnar Dafgård AB
 
Dafgårds har underbart goda produkter så som kåldolmar och färdigrätter..så mkt positivt :)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Grow By Kelli & Caisa
 
Mysig butik med underbara blommor personalen var jätte gullig med=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
 
en mysig butik med allt bu behöver att ha stort utbud=)
 
 
 
High Chaparral, AB
 
High chaparall var bättre förr inte lika mycket att göra nu men det är okej.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Taxi Kungälv AB
 
trevligt bemötande av sina kunder=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Lilla Soffbutiken
 
mycket fina soffor mm verkligen värt ett besök=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
MIO
 
alltid mysigt att titta in på MIO fina saker men en del är rätt dyra
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Signed Living AB
 
söta saker så kika in vetja:) mysigt att titta runt.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
JYSK AB
 
när man är på semester o ser jysk så måste man kika in=) Alltid kul att shoppa lite.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
City Gross
 
var innne och köpte dricka och godis en trevlig butik=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Jysk AB
 
Jysk är alltid trevligt och att kika in på olika orter är alltid kul det finns alltid något nytt och roligt.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Jysk AB
 
Jysk är alltid trevligt och att kika in på olika orter är alltid kul det finns alltid något nytt och roligt.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Jysk AB
 
Jysk är alltid trevligt och att kika in på olika orter är alltid kul det finns alltid något nytt och roligt.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Torp Köpcentrum
 
mysigt köpcentra där det finns det mesta var verkligen värt ett besök..
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
MIO
 
MIO har så fina saker och kul att kika in i butiker på olika orter för att se va de har:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Natti Natti
 
mysig butik med mycket fina saker:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Gekås Ullared AB
 
helt underbart kul att åka till ullared o shoppa vagnen är alltid överfylld:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Rejta.se
 
fungerar bra och man kan tjäna några extra kronor på sin blogg men tyvärr försvinner pengarna snabbt och man blir lite besviken då man rejtat en massa och sedan så står kontot nästan på noll igen.
Men som sagt det fungerar det är lätt och bra att det finns.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Polismyndigheten i Västra Götaland
 
Hjälpsamma och trevliga så det känns bara bra=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Postombud
 
alltid trevliga och hjälpsamma när man ska väga och lämna in paket:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Wayne's Coffee
 
ett sådär fik lite dåligt att välja på men själva fiket är okej.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Pressbyrån
 
tycker att det är väldigt bra personal där och det går snabbt...finns lite av varje så inget att klaga på.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Diss mitt i natten

ringde på en sköterska och sa att det är olidligt det funkar inte..han bara det finns inget vi kan göra. Jag låg och grät och mådde jättekasst flera timmar. Sen ringde jag igen och sa att nu får ni fråga en läkare för jag orkar inte ha det så här...det tog 10 minuter så kom en läkare hit och hon lyssnade verkligen. Förvånad hade jag aldrig trott och vi diskuterade om vad som hade hänt vid ablationen och att läkaren där inte hittat något men ja sa att jag har inte extraslag vig hög puls utan i vila. Sedan berättade jag att jag och den läkaren inte kunde prata eller han kan inte prata med mig utan han har dragit en slutsats och så är det. Då sa hon att du kan söka ett annat sjukhus men först måste jag be en läkare här om hjälp. Så det blir mitt project imorgon ska e att de skickar en remiss till ett annat sjukhus.
Många som gör så tydligen då de tycker att de blir felbehandlade...och det kan man ju lugnt säga att jag blir.
Jag ligger här nu med en rullande bröstkorg och ytterligare en spruta morfin i mig. Deras svar på hjälp morfin herrejösses.
 
Så imorgon kommer sambon hit och då jäklar ska det bli ett allvarligt snack och jag hoppas på en remiss till ett annat sjukhus.
 
Jag vet att det går att bota dessa extraslag...och jag hade inte bett om en ablation till om jag inte behövt det för den smärta som man hade när man gjorde den går inte beskriva det är inget jag skulle göra igen om jag inte kände att jag behövde det.
Det går inte beskriva i ord hur ont och hur jobbigt det var.
 
Så nu får ni hålla tummar och tår att jag får igenom en remiss till ett annat sjukhus.
Räknade snabbt lite hur många extraslag jag har per dygn och det är nästan 10 000 de värsta dagarna och idag är en av de jobbiga dagarna och jag trodde han skulle göra en ny på mig idag när de pratade med honom och de såg antalet.
 
Ja herregud här yrar jag i morfinets värd ni får ursäkta svamlet..har snart varit vaken ett helt dygn med så knoppen är inte riktigt som den brukar...

Det kommer mera...

trodde jag skulle kunna sova men icke sa nicke...ligger här i en säng men ett hoppande hjärta fullproppad med morfin så jag är helt vimsig i hjärnan..detta är deras svar på hjälp...mer morfin.
Ligger och lyssnar på hur de skrattar och pratar i fikarummet...här ligger jag i en sal i en säng och mår skit...
Just nu önskar jag att de kunde känna det jag känner min smärta mina obehag...att det var jag som satt där ute och skrattade och pratade istället.
Jag har inte haft några roliga stunder på år...får lägga på ett fejkleende och låtsas att jag mår bra när jag är ute.
Jag är glad att jag har min sambo han stöttar mig tröstar mig när jag gråter och förstår min smärta.
Att detta inte knäckt mig helt är konstigt..det är konstigt att jag lyckas vara positiv trots att jag mår som jag gör.
Imorgon bitti på ronden ska jag träffa ytterligare en läkare som kommer strunta totalt i hur jag mår...
Vet redan hur det kommer sluta...har legat och skrivit i ett block allt som jag ska ta upp allt som jag hört och allt som jag fått vara med om.
Jag ska inte vara snäll det kan jag lova för nu stampar jag ner foten...har planer på att anmäla sjukhuset för att bli behandlad som en idiot är inget bra sätt att bry sig om en patient.
 
Minns en gång då jag ringde till hjärtmottagningen och skulle höra om ablationen...då svarar en snorkig sköterska att en ablation är inget annat än en skönhetsoperation.
Jag tog upp det med min läkare på vårdcentralen och han blev så förbannad för hur kan man jämföra obehag och smärta med skönhet att få ett värdigt och bra liv går väl inte att jämföra med skönhetsoperation. Det handlar ju om att få må bra det vill väl alla.
 
Att bil idiot förklarad gång på gång trycker ner en ganska bra det med kan jag säga...
 
Oj nu har jag spottat ur mig mycket men det känns så skönt att skriva om det detta får bli min terapi det hjälper mig att kämpa vidare så jag hoppas ni inte tröttnar på att läsa.
Jag ska försöka få ihop hela min sjukhusbehandling till en hel berättelse så det får bli ett projekt för mig.
Ska sätta ord och bild på allt som hänt under de här åren. Ska samtidgt läsa mina journaler jag beställt hem och ni skall få ett sammandrag av vad som står där med. Ni skulle trilla baklänges om ni visste hur mycket det ljugits där i det står inte mycket sanning där inte. Det läkarna sagt till mig står inte i journalen och inga nätter och dagar av övervakning finns dokumenterade väldigt märkligt.
Så när jag kommer hem ska jag börja skriva en berättelse och jag tror den kommer att bli lång.
 
Klockan är nu 24 jag är vimsig och yr av morfinet så om det svamlats lite så vet ni varför och är det stavfel och ord som är formulerade galet så vet ni varför med.
 
Jag undrar om jag kommer att sova något i natt?
Som det känns nu så blir det nog inte det...

Hur illa man kan bi behandlad....Min sjukhusstory

 
Som de flesta vet som har läst min blogg så har jag problem med hjärtat..allt startade i september det blir snart 2 år sedan. Helt från ingenstans började mitt hjärta att hoppa och dunka konstigt och vi åkte in till akuten. Där fick jag träffa en läkare en riktigt trevlig en och han sa att du är kandidat för ablation det ser jag. Där startade min mardrömsresa..fick en medicin utskriven och blev uppsatt på en ablation..tiden den gick och jag åkte ut och in på sjukhus..fick byta mediciner en massa gånger men inga hjälpte. Jag trodde redan då att snart skulle det hända något men DÄR fick jag fel. Månaderna gick och inget hände jag åkte ut och in träffadade den ena efter andra otrevligare och otrevligare läkare hela tiden. Blev inlagd natt efter natt de sa att det är inget farligt. Men det är ju inte det som är problemet...det är OBEHAGLIGT de skulle själva känna det jag känner då skulle de inte vara så stöddiga det kan jag lova. Tillslut nu efter nästan 2 år tog jag kontakt med patientnämnden de fixade en ablation och den misslyckades och det p ga att läkaren inte lyssnade på mig..mina extraslag är i vila inte när jag har en puls på 200 upp till 540 slag per minut så som de höll på...inte konstigt att de inte fick fram något.
Och nu är det stopp läkaren den enda som kan utföra denna operation där vi bor har sagt att det blir ingen mer ablation p ga att han tror inte det är något. Men nu ligger jag här igen inlagd med 20-25 extraslag per minut och de bara ger mig morfin och nitrospray..inget mer händer. Fattar de hur jag mär hur de bryter ner mig totalt..just nu vill jag krypa in i ett hörn skrika som en galning och bara ge upp. Men samtidigt växer en sådan ilska inuti mig hur kan de benhandla en ännsika så här illa?. Fattar de vad detta gör mig hur dåligt jag mår?.
Nej jag tror inte de fattar det..jag önskar att någon av de som behandlar mig så här illa ska få känna det jag har jag tror de skulle få panik få en signal om hur jävla obehagligt detta är.
 
Det kommer en fortsättning på detta det kan jag lova och jag ska försöka vara STARK ska försöka orka slåss för min rätt till ett normalt liv. 2 år har varit ett helvete hur många skulle orka det?.
Den som är sjuk måste vara frisk och stark för att orka slåss men hur fan ska man kunna vara det?.
 
Läkarna här lyssnar på en dryg jävla läkare som har makten ingen vågar göra något ingen vågar säga något för han har makten och han är den som kan utföra operationen och jag sitter i en sådan sits sitter i kläm och det som också är så typiskt är att vårat landsting är det enda som inte samarbetar med andra sjukhus typiskt va?
 
Så här ligger jag i en sjukhussäng där ingen gör något varför ens lägga in mig...trycka i mig morfin tror ni det hjälper?.
 
Nä man borde kanske gå ut med hur man blir behandlad...kanske skriva en bok om sina år som man kämpat så att andra kan få veta hur det ligger till.
Just nu gråter jag samtidigt som jag är så arg så besviken så jag vet inte vad....
 
 

Viasat

viasat
har ett stort utbud av kanaler man kan välja. Det finns olika paket man kan köpa och där kan du själv bestämma vilka kanaler du och din familj vill ha. Vi hade viasat förut och det var aldrig något krångel och man kunde ändra och fixa och få det utbudet som man själv ville ha. Så vill man ha många kanaler så logga in på deras hemsida och kika vad som finns.Priserna mellan de olika kanalutbuden varierar och sedan beror det ju på vad man gillar bäst kanske är det sport du tycker om då får du välja något som har mycket utav det. Jag tycker Viasat är bra så kan bara rekommendera dom. Just nu kan du prova viasats utbud fritt i 3 månader sedan kan du välja det som passar just dig eller din familj. Tycker detta verkar jätte bra vill du kontakta viasat så gör du det på tel nr: 0200-219219.
Man kan få det via parabol, Bredbandstv eller Kabeltv.
 
I det utbudet du kan få prova fritt ingår 69 kanaler varav 14 Hd kanaler.
 
 

Suttit och läst på nätet

Om flera som råkat ut som jag gjort och som vänt sig till andra ställen..så nu har jag lite planer så så fort det blir vardag igen så skall jag ringa och kolla upp vissa saker nätet är bra ibland och man kan hitta mycket bra information. Nu ska man bara orka ligga i och försöka få igenom allt...
Gahh att det bara finns en enda läkare på vårat sjukhus det är ju helt sjukt och han hittade inga extraslag hmm det verkar mycket skumt då det studsar som en studsboll hela tiden. Skumt mycket skumt och att vi blev 2 stycken på samma dag som råkade ut för samma gör det ju bara ännu mer skumt.
Så nu ska jag rota och ta mig fram...Se upp för nu blir det omrört i grytorna. Jag GER mig inte.

Regnet det bara öser ner..la la la la

som vanligt vid midsommar så måste det regna..man blir inte förvänad det har regnat mer eller mindre hela dagen.
Har en dålig hjärtdag idag..jag har funderat och kommit fram till att när de gjorde den misslyckade ablationen på mig så körde de ju mitt hjärta i ett mega högt tempo...det är ju inte då jag har problem utan vilopulsen...försökte förklara det för den nonchalanta läkaren men han lyssnade inte alls på det...jag har inga extraslag när jag har hög puls...och särskilt inte 540 slag det har man ju aldrig normalt eller hur?.
men som sagt han streddade på hela tiden 170, 350, 420, 540 det är ju inte då jag har problem utan 60-90 det är en stor skillnad. Men hur få någon att lyssna som vet bäst?. Han är så dryg och elak rent ut sagt det sa tjejen som låg inne samma dag som mig med. Hon tyckte precis som jag och på henne lyckades det ju inte heller.
 
Så vad göra?.
 
Hmm får ta mig en funderare på detta och se om man kan kontakta någon annan och förklara läget för så här vill jag ju inte ha det.

Mätt och belåten

Hade Mamma och en vän till sambon här på midsommarmat så nu sitter man här och känner sig som en ballong.
Först all mat sedan tårta efter det så ja ni förstår..phuust.
Just nu är sambon och hans vän iväg och bastar..jag kunde tyvärr inte följa med och de flesta vet nog varför.
Så jag hoppas de har det mysigt men de har de säkert...
Kanske kommer de farandes hit snart igen det tror jag...men det känns helt okej att va ensam det gör inte mig något alls..har ju haft folk här hela dagen så jag har fått prata och ha det trevligt.
Har t om varit utanför dörren en sväng idag...det tog lite tid att gå nedför trappan men sambon ville att vi skulle ta en sväng med Thunderbirden och det tackar man ju inte nej till:).
 
Önskar alla en fortsatt trevlig Midsommar....Ta det lugnt om ni är ute i trafiken...
 
Kram!
 

Fotboll

Suck....jag tycker verkligen inte om det:(...men sambon vill ju titta så det är bara att gilla läget. Det är tur man har datorn men ljudet kommer jag inte ifrån.
Jag har linkat runt lite här och småplockat det går sakta men det är skönt att vara uppe och röra på sig lite. Stelnar till av att vara stillasittandes förlänge.
Natten som var var lite jobbig det började med att jag frös om foten och sedan domnade hela benet bort kändes jätte skumt. Men det har väl med att de varit inne i ljumsken och rotat det blir lite stelt och så.
 
Imorgon kommer mamma hit hon har gjort en jordgubbstårta det var jag som ville ha det och just nu orkar jag inte göra en själv så då fixar gulliga lilla mamma det. Tack jag vet att du läser min blogg;). Tacksam för att du ställer upp det vet du du är guld värd. Säger det inte tillräckligt ofta men du hjälper till så mycket.
En räkomelett gör hon med och tar med sig..
Sedan fixar vi resten här hemma med potatis, sill och allt som nu ska fram.
 
Ha en skön kväll alla nu!

Önskar alla en Glad Midsommar idag

Så att jag inte missar det..imorgon blir det så mycket annat vi får besök hit eftersom jag inte kan göra så mycket än. Men jag ska försöka hjälpa till med lite matlagning iaf jag får göra allt förutom att lyfta tungt och börja mig framåt så stå vid spisen går nog bra=).
 
Ha en underbar midsommar!
 

Har inte orkat blogga

Var ju inne på operation i Tisdags och det gick inte alls som det var tänkt..tydligen inte bara för mig för tjejen som rullades in när jag åkte ut blev det samma för. Inte den reaktion de ville se och då kunde de inte göra något och fyyy sjuttan vad ont det gjorde och helt sjukt att de kan gå in med pacemaker och styra mitt hjärta. De stressade upp det i som högst 540 slag och det var det värsta jag varit med om det gick inte andas...sedan pinan med trådarna de gick in i ljumsken med det går inte förklara hur ont detta gjorde.
Men tyvärr blev det inget gjort utan jag får se om det blir en ny operation. Så trist och man känner sig jätte ledsen och nere. Hade en sådan förväntan om att bli frisk och pigg och man slogs ner igen.
 
Har ont som sjuttan nu och därför blir det inte så mycket bloggande.
 
Kram!

Herrejösses

Vad jag är nervös nu har vaknat till och från hela natten känner mig som ett asplöv imorgon är det dagen D kl:7 ska jag vara på sjukhuset så jag kommer vara som ett vrak hela dagen idag känner att jag kan inte koppla av. Men ska försöka hitta på lite saker att göra här så kanske man glömmer lite.
Men operationer är inte roliga alls och jag skall inte bli sövd utan skall vara vaken det är nog det som gör att det känns ännu jobbigare för jag har både blod och sjukhusskräck och nu får jag se och höra allt. Huaa.

Ha en skön dag alla!

Ja nu var helgen snart slut...

Den har varit lugn och skön..igår hade vi en vän till sambon här vi käkade lite gott och kollade på travet ihop men det gick som vanligt åt skogen. Att man aldrig kan få vinna någongång det är konstigt.
Vid 24 så gick kompisen hem och vi kröp ner och skulle kolla på film men vi somnade snabbt båda två.
Får kolla på den ikväll igen haha:).
Ska väg och sola om en stund och sedan blir det att äta lite mer har jag inte planerat in idag. Regnet hänger i luften och det är riktigt kyligt ute så vill inte ut alls..men sola ska jag iaf:).

Ha en skön Söndag alla!

Ja då har man

bokat in en tid för tatuering men det blir inte förrän efter sommaren...det ser jag fram emot har velat göra en svank tatuering i flera år..och idag klev vi in och frågade och bokade tid. I'm so happy:).

Den här jäkla fotbollen gör mig galen...jag är verkligen inte intresserad och det vrålar ur tvns högtalare..det är bara att gilla läget. Tog mig ett bad t om därinne härde jag tv så det blev inte heller särskilt avkopplande. Man kanske ska sätta i hörselproppar..det kan hjälpa.

Dagen har varit bra annars var och tog prover...lämnade av dottern vid tåget och hon har kommit fram välbehållen och hört av sig flera ggr. Känns bra..man måste ju ha koll...

Ne nu får man väl lyssna klart på vrålet ur tv och sedan blir det väl att krypa ner.

I dag slutar dottern skolan

så hon är på väg hit snart...sedan senare idag ska hon ge sig av på tågresa till Göteborg. Men först ska jag få umgås med henne lite..
Ska iväg och ta prover lite senare...så då får hon åka med så vi kan lämna av henne vid tåget efter.
Vet inte vad som ska hittas på ikväll men det blir nog inget särskilt blir nog en lugn hemmakväll för oss.
Mina nerver börjar spöka nu..snart är det dags för dagen med stort D...det känns både bra och pirrigt klart man är nervös det tror jag alla är inför operationer det går nog inte undvika.
Sover ganska oroligt och känner mig stressad.

Skriver nog mer senare....

Är det bara jag

som inte tycker om fotboll?...håller på att bli galen av ljudet på tvn..jag är verkligen inte intresserad alls medans sambon ligger och hojtar och tittar rakt in i burken i sin egna lilla värld.
Jag får fördriva tiden här på datorn istället...men har gjort det mesta här som jag ska och som jag brukar göra varje dag. Besökt alla sidor mm.
Men jag tänker INTE titta på fotboll jag vägrar..usch å tvi ge dom varsin boll istället.

Har precis kommit upp ur ett bad det kändes inte fel alls..nu sitter man här uppkrupen och känner sig varm och go i soffan...härligt härligt.

Ne tråkigt inlägg jag vet men det händer inte så mycket just nu....men snart hoppas jag att jag är på benen och ute och fotar och härjar runt..har saknat det sååå mycket.

En väldigt lugn dag

Har inte fått så mycket gjort här idag...fick fram dammsugaren så nu är det inget skräp på golven iaf..sen har jag tvättat lite som vanligt.
Fixat mat och nu blekt håret..Inte mycket som hänt här idag inte. Men det gör inget känns bra med sådana dagar med.
Dottern var här en snabbis efter skolan..hon dyker in här imorgon igen en stund innan hon ska bege sig till Göteborg. Hon har blivit stor tösen ger sig ut på reser för sig själv..iof blir hon mött i göteborg men man fattar inte att de blivit så stora så de vågar själva.

Ha en skön kväll!

Dagen idag

har varit väldigt mysig...mamma kom upp och vi tog en fika..sedan begav vi oss ner till Dollarstore och kikade mig ska man inte släppa lös i affärer det är farligt...men hur som helst några kassar kom vi hem med därifrån. Det var mamma jag och min dotter..dottern köpte muggar, strumpor och lite annat och jag köpte lite smått och gott.

Efter det så åkte jag och solade och mamma gick in och handlade lite åt mig medans jag låg i solariet...mat alltså det finns ju inte på Dollarstore.

Efter det släppte hon av mig och dottern och vi gick upp och satte oss och slappade en stund. Sedan blev det lite mat och nu sitter dottern på bussen på väg hem till pappan.

Själv så sitter jag ju här:).

NU tror jag att det börjar synas att jag solat jag hoppas det iaf själv blir man ju blind och tycker att man är lika blek som innan.Nymobil.se - Lagar din iPhone

Tappade min iphone i marken så att display gick i tusen bitar! Som tur var hittade jag ett företag som kan rädda mig. Nymobil.se lagar iphone 4/4S displayer för bara 995 :- , vilket är väldigt billigt.

Heldag med dottern..

Dottern kom hit efter skolan idag hon slutade redan 11.20 så vi har haft en heldag alltid lika mysigt. Vi har ätit gott tjuvstartat på midsommarmat och det var inte fel alls...
Sen har vi bakat chokladbollar och jag målade hennes naglar.
Hur tror ni det gick jo jag sa åt henne at inte vifta med händerna och hmm det gjorde hon iaf så nu har hon en fin blåslinga i luggen.
Nu sitter vi här och lyssnar på lite musik och ska snart duka fram lite chokladbollar och lite att dricka och mysa.

Börjar bli pirrig inför operationen nästa tisdag är det dax så igår var jag och tog prover inför operationen och då känner man verkligen att det närmar sig..rädsla blandat med otrolig lättnad och jag hoppas verkligen att det kommer att lyckas.

Ha en skön kväll alla


Min dotter har en utlottning

Gå in och var med på min dotters utlottning... http://ultradum.blogg.se
Ett jättefint halsband så missa inte detta:)


I dag tar många studenten

men jag har ingen som gör det så det blir ingen tur in till stan för mig..jag har haft vårdcentral besök först läkare sedan kurator och både jag och kuratorn tyckte inte jag behövde den kontakten för hon sa att jag verkade inte må så dåligt som läkarna på sjukhuset hade sagt. Jag vet ju vad det är för fel på mig och visst det är jobbigt och obehagligt men vad ska hon kunna hjälpa mig med?. Hon kan ju inte utföra något mirakel utan det är ju själva hjärtat som är problemet. Så vi bestämde att vi inte behövde träffas men hon var nyfiken på hur det skulle gå efter den 19/6 så hon bokade in ett besök i augusti bara för att vi skulle diskutera min behandling då. Hon tycker jag har blivit felbehandlat från sjukhuset och att behöva vänta 2 år är inte normalt. Så hon tyckte jag skulle göra en anmälan så jag får väl kika på det och se hur man kan gå tll väga. För detta har varit psykiskt påfrestande och hon sa att jag måste vara en stark människa många hade nog stängt in sig och typ krypit upp i ett hörn och gråtit och varit otroligt skrämda.
Men jag har försökt att leva ett så normalt liv som jag kunnat..varit ute då jag har orkat och inte stängt in mig.

Ja nu är det bara 10 dagar kvar innan jag ska infinna mig på sjukhuset och jag har inte fått någon direkt info om hur det ska gå till så jag ska ringa nästa vecka och fråga lite. Allt har skötts mkt mkt dåligt.

Ha en mysig dag alla....

Rejta!

Carlsberg Sverige AB Ramlösa Hälsobrunn
är mitt favoritvatten så många goda smaker att välja bland=)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Coop Bygg
handlat mycket här men tror det skall stängas nu det är synd:)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Agora gifthouse
vargar änglar ja massa fina prydnadsföremål har köpt mycket agora saker=)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Different Design
har köpt mycket av deras produkter och de är så fina och bra priser=)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Dogman, AB
det mesta man kan behöva till sin hund, katt mm och bra kvalite..rekommenderas varmt=)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Pet-Food Fodertjänst i Piteå AB
till djuren och trevliga personer som arbetar där:)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Limex AB
som har mycket bra saker till djuren och alltid är trevliga=)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Dynäs Import AB
Dynäs har blandat sortiment och är ett grossistföretag mycket bra saker=)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
SOVA
och man får bra hjälp=)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Börjes Tingsryd AB
både till ryttare, häst och hund och katt bra priser=)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Häromi Hundtillbehör AB
ett stort utbud och mycket bra saker..bara positivt=)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Candyking Sverige AB
och mycket att välja bland...gott gott=)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Hem & Hobby
vi brukar ge oss iväg till hjo Hem&Hobby för det skiljer sig mycket bland de olika butikerna..här brukar vi fynda mycket och det är alltid lika trevligt=)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Melins Kiosk AB
Kiosker är alltid bra man kan t ex köpa sig en dricka eller en tidning och här var det trevligt att kika in.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
O'Learys
med god mat alltid uppskattat:)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Royal Canin Sverige AB
Ett bra hundfoder och kattfoder mycket bra kvalite och många sorter att välja bland.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Arken Zoo
Kikade in när vi var på genomresa:) Mycket till djuren att välja på.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Lisebergsbyn Kärralund
så kul och så mkt roligt man kan hitta på därinne...stugbyn är fin och övernatta på med=)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Universeum AB
häftigt att gå runt och kika på allt som finns...var där förra sommaren..hur mysigt som helst=)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Borås Djurpark
 
Här kan man gå och kolla på djuren i lugn och ro mysig miljö. Rekommenderas :)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Kolmårdens Djurpark
 
väldigt fint därinne och man kan sätta sig och grilla mm där inne. Olika uppvisningar mm så toppen bra.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
GRANDMA'S AB, Din inredningsbutik
 
Härlig butik med mycket fina saker..dock var butiken inte så stor men den var ändå mysig:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Lyx lampor i Göteborg AB
 
Mycket snygga lampor tyckte om att gå runt och kika här:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Chilli
 
Älskar chilli butiker och tycker det är kul att besöka på olika orter det skiljer på sortiment mellan städer och man hittar alltid något fint=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Gina Tricot Femmanhuset
 
Gina Tricots kläder är så fina och kul att besöka alla deras butiker på olika ställen.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Esprit
 
Vilken mysig butik..den här rekommenderas verkligen.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Nzane Clothing & Tattoos AB
 
kikade in en snabbis och det var verkligen mysigt därinne.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Loppis & Beg. Möbler i Larsbo
 
En mycket trevlig loppis med mycket roliga saker:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Israelssons Möbler
 
mycket fina möbler och trevlig butik..det var jätte kul att kika in här=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Indiska
 
Kul att besöka Indiska för alla butiker skiljer sig åt..mysigt och trevligt:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Clas Ohlson AB
 
Clas Ohlson har det mesta och jag gillar att går unt och kika..vi har ju en butik där vi bor..men när vi var på genomresa gick vi här och kikade. Trevlig personal.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
MIO
 
MIO har jättefina möbler men lite dyra för min plånbok.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
JYSK AB
 
Jysk är en trevlig butik man kan hitta mycket smått och gott..en hel del fynd:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Sommarlagret
 
Vi gick in och kikade härinne när vi åkte genom örebro..fina fräscha möbler och en mysig butik.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
INDA Interiör AB, Möbel & Interiör
 
kikade in och tyckte priserna var lite höga annars fina möbler=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Militäröverskottslager Marknadskläppen
 
Kul att gå omkring och kika kan hitta roliga prylar här ibland=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Lindex Butiker
 
Kul att besöka andra Lindex butiker än den på orten där man bor. Man kan hitta fina saker här=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Eightzero Bodypiercing
 
bra folk och bra kontakt uppskattas verkligen. Duktiga=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
JYSK AB
 
Trevlig butik och man kan fynda och personalen var bra med:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Körbergs Möbler AB
 
mysig butik fina möbler mm=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
JYSK AB
 
Älskar Jysk butiker och ser jag någon så vill jag in..så när vi åkte igenom här så var jag tvungen att kika in och såklart fynda ja lite med.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Lindex Butiker
 
Lindex har mycket kläder jag gillar och jag fyndade en topp här:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
IKEA
 
Kul att det finns så många IKEA butiker att besöka alla har olika sortiment och man hittar alltid något att köpa.=) Jag gillar IKEA!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
JYSK AB
 
gillar Jysk och ser jag en butik på vägen så går jag in och kikar. Denna butik var mysig:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Skopunkten
 
fyndade ett par riktigt fina skor..trevlig butik=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Din Sko
 
fina skor och trevlig butik kan det bli bättre?.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Lindex Butiker
 
Var inne en sväng och kikade och såklart hittade jag något ja ville ha...en topp..mysig butik=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
ICA Supermarket
 
Bra butik och trevlig personal inget att klaga på alls=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Chilli
 
Chilli älskare som jag är så var jag ju tvungen att kika in här när jag åkte förbi och jag fyndade såklart=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Stadium
 
Stadium har alltid något snyggt och här var det en jättemysig butik:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
H & M Hennes & Mauritz Sverige AB
 
H&M underbara kläder och detta var ett mysigt ställe att besöka...fynda fynda:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Jungle Thai
 
Vilken god mat och vilken mysig resturang +++ toppen:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Konditori Briljanten
 
lite dyrt fika men gott var det =)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Ett Strå Vassare Gränna
 
en mysig liten butik med mycket smått och gott kan rekommenderas kika gärna in där.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Städkonsult i Skaraborg AB
 
så bra att de finns så att man kan få lite hjälp med städning mm.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
ICA Kvantum Oxen
 
bra med dessa små butiker det finns det man behöver fast lite dyrt är det.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Rejta!

Fazer Bageri & Konfektyr
Fazer choklad är så gott:) Riktigt bra kvalite så +++
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Privab Trollhättan
mycket bra och trevliga och har det mesta:)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Bokia
här kan man hitta det mesta:) Bra ställe helt enkelt:)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Dollarstore
Dollarstore öppnades här för några veckor sedan och jag har redan varit där 2 ggr och shoppat loss..b la duschcreme..bäddset + lite annat tycker det är kul med sådana här butiker och personalen är trevlig med=)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Björkdahls Guld
en mysig butik med blandade smycken alltid uppskattat=)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Beiersdorf AB
Nivea så bra produkt eller kanske man ska skriva produkter. Bra mot torr hud toppen!
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Nokia Svenska AB
Nokias telefoner är superbra har aldrig haft några problem.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Dryckeskompaniet of Sweden AB
här kan man köpa drycker mm mycket bra:)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Samsung Electronics Nordic AB
har en gammal samsung som jag använder som extratelefon och den har jag haft i flera år aldrig något krångel.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
JYSK AB
Tycker det är kul att besöka andra Jysk butiker när vi är ute och åker för alla har ju olika sortiment. Här hade de mycket trevliga saker så lite shoppat blev det=)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
IKEA
Alla IKEA butiker skiljer sig åt så man hittar alltid något att handla. Detta var en mycket mysig stor affär.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Annorlunda Möbler
mysig butik med mkt fina möbler=)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Chilli
 
så kul att kika in i affärer man har hemma för det skiljer sig alltid i sortiment på andra orter. Mkt fint hittade jag.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
marimekko by Klara of Sweden
 
Roliga lite fräcka saker mycket mysigt att kika in här. Personalen var trevlig med det är alltid ett extra plus.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
JYSK AB
 
Älskar alla Jysk butiker och alla har olika sortiment. Här hittade jag lite smått och gott:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Godishuset HB
 
tyckte detta var en mysig godisbutik:)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
EM Örebro AB
 
Brukar besöka Em butiken där vi bor..så när vi såg denna så var vi ju tvungna att gå in och kika och mycket fint finns det=)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Ja då har det varit 6 juni då

och vi har inte firat något speciellt...jag ringde och bjöd hit mamma på kladdkaka lite gott ska man ju ha..sen så har jag spenderat dagen med att tvätta..så vi firade inget här inte.
Kvällen har med varit lugn inte mycket som har hänt alls...men det gör inte mig något alls.

Hoppas ni haft en skön dag!

Rejta!

GB Glace
GB glass så himla gott och nu är ju snart sommaren här så då lär det slinka ner en och annan Magnum, nogger och daim:)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Gunry AB
och riktigt bra priser..köper ofta handtvålen och badskummet håller bra kvalite trots billig peng.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Kling Glace
och nu börjar det bli dax för glassätandet...bara positivt=)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Osterian, Falbygdens Ost
och mycket att välja bland så tummen upp=)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Lugn dag idag...

känns skönt...mamma körde med sambon så han kunde lämna in våran t-bird och sedan kom de hem hit och käkade. Jag fixade maten medans de var borta. Sen var det dax för sambon att pysa till jobbet och jag åkte och solade. Så nu sitter man här och har det lugnt och skönt och så ska det få vara idag...inga måsten här inte det jag ska fixa kan jag göra imorgon..typ tvätta...

Hur tycker ni Rejta är ni som gör det tycker ni att det är bra eller dåligt?..själv är jag lite kluven för det är inte snyggt med alla dessa inlägg i bloggen men man tjänar ju en LITEN slant på det.
Berätta gärna vad ni tycker intressant att höra andras åsikter.

Ha en skön dag!

Rejta!

Göteborgs Kex AB
här bakas underbara kakor och kex...ballerina mums jag bara älskar dessa kakor. Singoalla är inte fel heller så tack för mycket goda kakor.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Pågen AB
finns så mycket gott bröd att välja mellan så tummen upp för pågen:)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Frödinge Mejeri AB
Tårtorna och kladdkakorna är så goda så Frödinge ni är bäst.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Procordia Food AB
pajerna är såå goda har aldrig blivit missnöjd med något.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Lite mer Rejta då=)

Haribo Lakrits AB
alla har väl sett Haribo godis och det finns mycket gott att välja bland...så rekommenderas:)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Leaf Sverige AB
av mycket gott godis..mums mums!
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Cloetta Center
mmmm så gott kexchoklad mm...älskar cloetta:)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Blev en mysig kväll igår

trots att det inte dök upp så mycket folk..så trist när folk bara struntar i att komma då någon lagt ner mycket tid mm på att fixa något. Men som sagt vi som var där gjorde det bästa av situationen och hade det jätte trevligt.

Lite bilder förlåt bildkvaliten men det var lite svårt med mörk lokal mm:

Bandet M.A.M.A
STREET TURBULENCE
TARBLACK


OLW!

OLW Sverige AB
OLW vet väl alla att de gör chips mm och goda sorter finns det. Har varit i kontakt en gång och de var trevliga och hjälpsamma.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Stress stress

Idag är dagen då Jennifer ska ha sin första konsert och här har det varit kaos ett tag..hon behövde lite hjälp med att fixa iordning sig och blev ännu mer stressad av att hennes kille ringde och sa att de var framme i stan och hon satt här osminkad så jag fick ryka in som stål mamma och fixa och dona...blev svettigt kan jag säga..men nu fick jag en stund för mig själv..andas lite och bara ta det lugnt. Tills vi ska iväh efter 16 med kaffe och te och fika så de kan få lite i sig innan de ska upp på scenen.
Det är inte lite som jag ska släpa med sedan 2 pumptermosar med kaffe 1 med vatten mjölk socker och 3 påsar muffins. Jag får inte glömma skedar och muggar och tallrikar. Så idag blir det full rulle...ska bli skönt när den här kvällen är över kan jag säga:)

Kram!

Nu pustar jag ut...

Har varit en dag som det varit fullt fart på...men nu efter 2 plåtar med muffins så tar jag Fredag...
Känner mig helt slut efter denna dagen då det varit massa att göra men nu är det vila som gäller här.

Imorgon blir det Rock'n roll...dottern har ju ordnat en spelning så nu får vi bara hoppas att det kommer lite folk med.

Här är hon med i tidningen med...kul för henne:)

http://www.skovdenyheter.se/nyhet/6159/jennifer-gjorde-slag-i-saken-ordnar-konsert

Lite mer Rejta!

Filippa K
gillar Filippa kläder snygga=)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Beautynet.se
med b la löshår mm inte så jättedyra heller det är bra=)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Cavida Solcenter
funkar jätte bra och solduschen är suverän:)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Ja hej å hå

Idag hade jag tid på vårdcentralen 8.20 de var lite försenade men inte så farligt. Jag hade mamma med mig innan så körde vi dottern till skolan. Efter vårdcentralen så åkte vi och handlade..där löste jag ut en Almondy tårta som jag vunnit på nätet..gratis är gott. Men innan vi åkte hem och fikade hämtade vi dottern från skolan hon går bara korta dagar på Fredagar så hon sluta 10,20. Jag gick in på pressbyrån och köpte en tidning för dottern var med i den så den var jag ju tvungen att köpa och spara.

När vi kommer släpandes med alla kassar ser vi en som står och rotar i buskarna nedanför våran balkong och det var sambon...han hade dammat och skulle skaka av trasan och tappade sin ring...så jag gav mig in i buskarna och letade jag med och vi hittade den...pustade ut båda två.

In och fikade...gottgotteligottgott.

Nyss fixade jag dotterns hår så nu är hon blond och fin igen....snart ska vi baka lite till konserten imorgon så musikerna får lite fika.


Ha en skön dag/kväll!Rejta!

Almondy AB
tårtor..åt en idag så rekommenderas=)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
SIA Glass AB
många goda smaker att välja bland toppen toppen!
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Estrella AB
chips mm bra kvalite och mycket att välja på. Väldigt bra kundkontakt om man behöver prata med eller fråga något:)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Snowwhite and the Huntsman, klassisk saga i ny mörkare tappning


Förhandsboka / köp biljett till Snowwhite and the Huntsman nu!

Filmen har bio premiär den 8 Juni!

RSS 2.0