I dag kom klänningen...

Inte för att man är lika smal som tjejen på bilden som hade klänningen på sig men men...den passade iaf..får försöka få bort några kilon innan sommaren:).



Ni har väl inte missat att jag har en utlottning?

På en super snygg ring?...Inlägget finns längre ner på min sida där står precis hur ni skall göra för att vara med.





Ha en skön dag!

Så himla kul

att få så många kommentarer som jag fått idag det gör mig riktigt glad=). Så tack alla ni som skrivit så fint här hos mig och kika gärna in hos mig igen det är alltid trevligt.

Min kväll har varit superduper lugn har bara slappat hela kvällen och det har varit så gött...

Men imorgon får jag ta tag i lite saker för detta slöande håller ju inte i längden haha:).

Är det soligt imorgon så ska jag nog börja med lite fönsterputsning...inget kul men såg idag att det är nödvändigt för fy vad rutorna såg ut när solen låg på...ingen vacker syn alls:(.

Skulle va kul att köpa lite nya gardiner med och piffa upp det med...får kolla över budgeten och se om det finns lite slantar över till det...

Nä nu är det snart dags att dra täcket över näsan och invänta John Blund så sussa gott så ses vi imorgon:)

Sitter och kollar löshår

men blir helt förvirrad har aldrig använt det innan men är bra sugen på att skaffa det...vill få lite mer längd och volym på håret just nu kikar jag inne på happyhair.

Någon som är bra på detta som kan ge mig lite tips på vad som är bra och inte bra?.

Kikade på detta det finns i olika längder men tycker det är svårt att veta vilken färg man ska ha..





Vår i luften idag

Solen skiner och fåglarna kvittrar glatt untanför fönstret...det enda som är tråkigt är att det blåser lite. Men det är + 8 grader så skönt. Sitter på balkongen med en kopp te och solar näsan solen värmer på riktigt bra.

Men huuua vad förnstrena är skitiga syns så tydligt när solen ligger på så det får nog bli fönsterputsning någon dag i dag orkar jag inte börja klättra och dona det har jag ingen lust till alls.

Ska tömma tumlaren och vika kläderna sen ska jag sätta mig vid datorn och kika lite måste ju uppdatera mig om vad som hänt sedan igår så att man inte missar något viktigt.

Ha en skön dag alla och hoppas ni har sol ni med?



Kvällen närmar sig

Så var snart Måndagen till ända då och inte har jag fått särskilt mycket gjort idag inte men vad gör väl de?.
Det snöade här förut men nu har det gått över till regn yschan tur man kan hålla sig inne. Sitter uppkrupen i soffan med en kopp te och pläden så fint runt benen..myser för mig själv i min ensamhet. Sambon jobbar kväll så det är så tyst här hemma bara tvn som ger lite ljud ifrån sig.

I dag kom dotterns halsband det gick snabbt så nu har hon ett nytt och fint att ha på sig..hon får det när hon kommer hit på Torsdag.

Jösses vilket tråkigt inlägg det blev men det har inte hänt så mycket så inget kul att berätta alls ju..så är det ibland bara att gilla läget.

Så ha en skön kväll alla och ta det lugnt!



Hej hej

Hoppas ni har haft en bra dag allihopa...själv har jag haft det toppen bra..dammsugit och tvättat tycker inte man gör annat. Sen kom mamma upp på en fika och pratade lite det är alltid trevligt. Vi åt semla ajabaja på mig men sambon hade köpt så då slank det ner en. Gott var det med kan inte säga annat. Så nu får jag hålla igen med sötsaker det är verkligen inte lätt när man är en liten gottegris som jag.

Ni har väl inte missat att jag har en utlottning? Hoppa med på den vetja det står hur ni skall göra.

Ha det gott!

Vi kör en utlottning till tycker jag

Denna gång är det en blå fin ring som går att ställas i önskad storlek. För att vara med i utlottning så behöver du lämna en kommentar som alltid, gärna skriva om utlottningen på din sida och du får jätte gärna följa mig på bloglovin och blogkeen. Svårare än så är det inte.

Slutdatum för utlottningen är 4/3   Så lycka till nu allihopa!





På väg hem till mig=)

Denna lilla prickiga klänning är på väg hem till mig...hoppas bara att den passar nu då=). Blir fint till sommaren i våran t-bird=).



Vaknade tidigt

hade tänkt mig en lååång skön sovmorgon men så blev det inte vaknae redan efter 8 men klev inte upp förrän 8.30...och vart hamnade man sen då jo framför datorn såklart vart annars?. Så nu har jag gått igenom alla sidor som jag brukar varje dag och läst lite bloggar men är inte klar. Får ta lite senare igen:).

I dag är vi bjudna på 50- års kalas så sambon är i stan nu och kikar efter en present. Jag har diskat och torkat lite så nu ska det bli lite data igen haha...ovanligt va?.

Blir ett kort inlägg idag får bli mer imorgon...

Ha en skön Lördag!

ja e med o tävlar inne hos http://isabellenojd.blogg.se

Jag är med och tävlar inne hos http://isabellenojd.blogg.se man kan vinna ett TANDBLEKNINGS SET




Ja just de ja..vi bakade igår...

Glömde ju berätta att dottern och jag bakade igår..det blev vit kladdkaka med vaniljglass och riktigt god blev den. Jag skulle egentligen inte äta men var ju tvungen att smaka en bit iaf.

Här kommer receptet:

100 g smör
100 g vit choklad
2 ägg
2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 1/2 dl vetemjöl

Vispa ägg och socker och vanilj
Smält smöret och lägg chokladen att smälta däri
Blanda i mjölet
Häll i smord springform
Grädde nedre delen av ugnen 200 grader, 15-20 min

 

 


Gäääsp

Uppe före tuppen idag...trött som en jag vet inte vad men släpar mig runt här ändå..påminner nog lite om en zombie haha.

Imorgon ska jag sova ut..den här veckan har dottern varit här och klart man går upp och äter frukost med henne innan hon åker till skolan och sen kan jag inte lägga mig igen.

I eftermiddag ska vi till sambons mamma och äta middag så jag beöver inte laga någon mat idag...tycker det är mysigt att äta mat andra lagat man blir ju så van vid sin egen.

Annars blir det en lugn kväll här imorgon däremot är vi bjudna på 50-års kalas men får se om jag följer med beror på om den envisa huvudvärken har släppt den kommer och går och ibland är den riktigt jobbig:(.

Skriver mer senare ha de gott sålänge!

Hmm är ADsettings bara bluff?

Mina pengar har bara försvunnit bort har 0 kr i saldo och kan säga att jag hade mycket mer innan..är det fler som råkat ut för detta?. Funderar på om man kanske ska plocka bort det för jag har då inte sett till en enda kr sedan jag startade och hur kan allt ha gått upp i rök?.

Är det fler som märkt detta?. Vore intressant och höra om någon fått något därifrån?.

Tvätta tvätta tvätta

Ja så ser min dag ut...men det måste göras så är det bara. Vilket väder det är idag då solen skiner fast det blåser ganska friska vindar men man får ändå en härlig vårkänsla i kroppen.

Väntar hem dottern snart hon slutar skolan 13.10 så hon är väl här efter halv två...då ska det bli lite middag. Kycklingwok och vitlöksbröd står på menyn i dag.

Fick ett SMS om att mina 2 par glasögon var klara så vi får väl plocka ut dom imorgon då...då säger det sluuurp på kontot och 2000 kr mindre men that's life.

Tur man fick lite extra denna månaden för dom satt inte fel alls just nu...hade gått dåligt annars ju. Nu får man se till att skriva på lite igen så att man får lite pengar nästa månad med men produkterna att skriva om är slut och man kan ju inte hålla på att köpa en massa för att recensera det fungerar ju inte. Får helt enkelt gå igenom skåp och lådor kyl och frys haha finns säkert något där man kan skriva om.

För er som inte vet vad jag menar så är det CIAO jag skriver på några kronor extra varje månad är ju aldrig fel även om vi nu inte pratar om stora belopp. Men allt är välkommet känner jag:).

Ha en toppen dag alla!

Nu är ringen från utlottningen på väg

till sin nya ägare jag hoppas du kommer att tycka om den=). Snart kommer det en ny utlottning så var med på den när den kommer.

Har blekt håret på dottern och så fick vi spontan besök av min brors plast dotter alltid kul när det dyker upp folk.

Ha en skön kväll alla!

Sådär ja

Då har man varit på våc och mycket riktigt min huvudvärk är ifrån bihålorna så fick antibiotika. Handlade lite innan jag åkte hemåt.

Mamma har varit här och fikat och dottern är här så allt är toppen...Förutom huvudvärken då:(.


Har ett par raggstrumpor som är hemmastickade om någon vill köpa i 100% Acryl rosa flammiga riktigt coola har sådana själv fast blåa och sambon har sådana med. Strl ca 38  Pris: 50 kr och frakt 24 kr.

Kommentera om någon är intresserad.




Morrn morrn alles

Ja idag hade jag ställt kl på 7 men vaknade av sambons larm som höll på att skrämma livet ur mig...haha...vilket ljud jag brukar inte vakna av det på morgonen han kan iof ha bytt signal för detta hade jag inte hört innan. Så vid lite efter 6 vaknade jag istället och klev upp halv sju tvättade håret och käkade frukost.

Har tid på vårdcentralen 8 och sen ska jag handla lite tänkte jag innan jag åker hem igen.

Dottern kommer hit senare och jag ska köpa hårfärg eller rättare sagt blekningsmedel till oss båda. Får se om vi fixar hennes hår ikväll eller imorgon.

Skriver mer senare iaf...ha det bra och ta det lugnt=)

Om nya fräscha Blogstart

Vill du få mer besökare till din blogg så finns nu uppdaterade fräscha Blogstart som ger dig chans att visa din blogg och på så sätt få mer besökare. Det låter väl inte fel va?.

Så tveka inte registrera din blogg där med och få din blogg att växa sig stor.


http://blogstart.se



Tråkigt egentligen

Satt här och tänkte på vilket tråkigt liv man har...p ga min "sjukdom" så blir jag ganska mycket sittandes inne och det händer inte så där jätte mycket. Man blir lite deppig det känns och man önskar att man kunde hitta på lite mer men jag har inte riktigt samma ork som innan. Skulle kunna få mycket roliga blogginlägg om man var ute mer och plåtade mer. Nu blir det mest att man skriver om samma sak hela tiden.

Så är läget just nu och man kan inte göra så mycket åt det..tur man umgås lite med folk emellanåt så att man inte blir folkskygg haha. Jag är egentligen en väldigt social person som gillar att vara ute och att hålla igång och just nu blir det inte mycket av det alls. SÅ tack alla nni som hjälper mig att inte bli en totalt enstöring som inte vågar visa mig ute.

Sen är det ju ekonomin som sätter gränser med som sjukskriven har man det inte så fett...jag skulle vilja shoppa loss mer men tyvärr är det tom peng pung och då går det ju inte..skulle aldrig falla mig in att ta lån för att shoppa no no no never.

Men jag klagar inte jag har det jag behöver men lite mer pengar skulle absolut inte skada.

Hmm nu blev det ett rörigt inlägg men det snurrar runt så i skallen man vill få ut så mycket så man rör bara till det för sig och det blir en enda röra bland ordena här men jag hoppas ni förstår vad jag menar.

Imorgon kommer iaf dottern hit det ser jag fram emot hon gör mig alltid glad...vi funderade på att baka något och vad det blir får ni se när det är klart.

Ska iväg till vårdcentralen på morgon får alltid samma tid kl:8 jag som inte har någon anledning att kliva upp så tidigt men iof skönt att få det överstökat så man kan hitta på lite annat efter. Ska handla lite innan jag far hemåt igen.

Ha en bra dag/kväll!

Semla eller inte?

Jag ska inte äta semla idag..är inte så förtjust i dessa gräddbomber...Ska ni äta och brukar ni äta mer än 1?.
Har sett semlor i butikera sedan efter jul kanske folk redan tröttnat på dom vad vet jag jag har inte ätit en enda och ingen lär det bli heller.

Vaknade här nyss och har inte hunnit med så mycket än.har ingen panik med något än har ju hela dagen på mig.

Har ni något roligt inplanerat idag?



Huvudvärk=(

Har sådan huvudvärk idag och det är så jobbigt den sitter och spänner i pannan...ont det gör ont:(.
Kanske bihålorna som spökar igen är ju så nästäppt..tur man har läkartid på Onsdag då ska jag ta upp det om det inte försvunnit.

Orkar inte göra mycket alls idag så det får se ut som det gör...allt finns ju kvar imorgon så varför stressa och få panik?.

Så blir inte så mycket bloggande här inte...orkar inte tänka.




Godmorgon Godmorgon

Ja då var det Måndag igen då..helgen den sprang på men den var mycket trevlig..I Fredags var jag hos Optikern sen åkte vi hem och tog det lugnt städade lite och fixade inför Lördagen. Lördagskvällen var mycket trevlig och jag skrattade så jag hade ont i magen vi ylade singstar och käkade gott. I går hade vi bara en slappardag och det var riktigt skönt tog bara hand om den mysiga disken sen gluttade vi på en massa olika filmer.

I dag har jag inget särskilt alls planerat...har nyss ätit en LITEN frukost och samlar kraft att ta tag i disken så tråkigt men ett måste. Ska plocka in lite torr tvätt med och sen blir det lite mat då sambon kommer hem.

En utlottning blir det snart igen så håll ögon och öron öppna och hoppa med så fort den dyker upp. Avslöjar inte vilken dag det blir det gör det lite mera spännande.

Skriver väl lite mer senare...Så ha de gott sålänge!

Vilken mysig kväll det var igår

Vi hade bjudit hit lite folk..alltid lika mysigt...Jag gjorde Tacogratäng mm och alla åt glatt. Sen blev det massa prat och skratt och Singstar sång tycker synd om grannarna haha...så som vi ylade men kul var det. Det blev ganska sent så somnade väl runt 2.30 någongång. Vaknade redan kl: 10 i dag och var klarvaken så låg kvar en stund och kollade film innan jag tog tag i disken mm.

Kan säga att det är en väldigt slapp Söndag här...mycket film och data men vad gör väl det för det är ju en vilardag idag=).


Blir ett trist inlägg men har inte så mycket att skriva om just nu men det kommer nog snart..idag är jag för seg och trött.

Vinnaren av ringen

Vinnaren av ringen blev Livsturisten så GRATTIS!. Nu behöver jag bara adress så att jag kan skicka den till dig.
Tack till alla som var med i Utlottningen...Och det kommer snart en ny så håll ögonen öppna...Kika in ofta så att ni inte missar den.




Imorgon går utlottningen ut på ringen

Ville bara göra en sista påminnelse på UTLOTTNINGEN av ringen...nu är det sista chansen i dag och imorgon drar jag en vinnare så har du inte kommenterat så gör det nu.

Så här ser ringen ut och Inlägget finns längre ner på bloggen kommentera gärna där så blir det lättare för mig när jag skall dra en vinnare:).



Yeah Lets Get the party started

Eller kanske inte riktigt än men om några timmar så...:).
Önskar alla en härlig Lördag och hoppas ni får en mysig dag/kväll. Det blir ett kort inlägg idag bara. Får bli lite mer imorgon har lite småfix att pyssla med här nu.

Jo just det ett litet halsband är på väg till dottern..hoppas hon kommer att tycka om det:)


Då har man varit hos Optikern

Och man kan lugnt säga att synen ändrat sig på några år...så nu har jag beställt 2 bågar för jag behöver 2 olika sorters styrka vid olika saker jag skall göra. En när jag är ute och ska läsa skyltar mm och ett par som jag skall ha när jag läser och sitter vid datorn. Inte speciellt dyrt blev det heller 1996 kr för 2 par glasögon det tyckte jag var billigt. Har iof inte betalat än det gör jag när dom kommer och det skulle ta 8-10 dagar.

Nu har man slappat i badet en stund och nu händer det inte mycket mer här ikväll...får visa glasögonen när jag får dom=).

Ha en skön kväll!

Snart bär det iväg

Till Optikern hua haha...vet att man inte behöver vara orolig för det men man spänner sig så och vill ju kunna se så bra som möjligt. Nu får vi se om jag behöver starkare glas eller inte.
Dyrt lär det väl bli kan jag tro.


Jo på Söndag är det dragning på utlottningen jag har...passa på att kommentera i det inlägget om ni inte gjort det det finns längre ner på min blogg!

Härlig dag

Ja jösses denna dagen har varit mysig och kvällen med för den delen..och banta det har jag fått lägga åt sidan idag..för vi gjorde hemma gjord pizza och nyss flötade vi med chips och cola...så nu har man lite ångest inte bra men måste erkänna att det var riktigt gott. Har ju bara knaprat sallad och nutrilett ett tag så detta var som himmelriket att få äta sååå mycket gott.

Men imorgon får det bli nyttigare igen...Ska till optikern imorgon så nu ska vi se om synen ändrats någonting..har ju iof fått tillbaka mina glasögon men behöver ändå göra en koll så imorgon vid 17 så sitter jag där och ska läsa bokstäver eller vad man nu gör=).

Kvällen är här...

I dag kom dottern hit så vi har pratat och haft de trevligt..Åkte och handlade lite innan vi hämtade upp hennes kille vid bussen.

Vi har suttit här och tjötat och nu ska jag bege mig in till sängen...ska krypa ner och invänta John Blund.

Natti natt!

Tänkte bara tipsa om att min dotter har en utlottning

Min dotter har en utlottning på sin blogg om ett jättefint sminkborstset så passa på att kommentera att ni vill vara med på den.

Bloggen hittar ni här:

Ultradum

Yeah röva kom i de nya byxorna

Men jisses va lågt skurna dom var haha...det är inte jag van vid..känns som om man visar halva rompen...
Men när sambon kom med dom igår och han provade dom och jag såg hur tight dom satt på honom så tänkte jag att herregud det här kommer ju aldrig gå..han är ju tunn som en stolpe medans jag har riktiga körvor haha.

Men nu sitter dom på och t o m plats över det var inte illa men detta får man nog vänja sig vid är inte van vid midjan såååå lång ner=).



Ha en härlig Alla <3 dag!

Önskar alla en mysig alla <3 dag...

Fick ett samtal från läkaren från hjärtmottagningen idag och äntligen kanske dom börjar förstå..ska få göra en annan undersökning nu där dom retar hjärtat..har bett om den länge men dom har bara sagt att Ne det behövs inte vi vet ju redan typ att du har extraslag. Men dom har inte lyssnat på när jag sagt att jag har rusningar med. Men som med alla undersökningar så ska det ju ta sådan tid...April Maj det är en bit bort ju...vill ju få iordning på detta nu så man kan bli en normal männsika igen.

Men det är bara att härda ut..




Snart dax att krama kudden

Ja då var denna dag snart till ända...Har pratat med hjärtmottagningen idag och fick reda på att jag ligger ganska långt ner i kön fortfarande...någon eller några månader till trodde hon. Men hon skrev till läkaren och han kommer att ringa upp mig i veckan hoppas jag.

Annars har jag inte gjort mycket alls idag...har kört en hel dag men enbart nutrilett och fy bubblan va det kurrar i magen det kan ju inte vara bra?. Eller bra kanske det är men att gå hungrig känns inte skönt alls. Man vill ju känna sig mätt och belåten och det kan jag inte säga att jag är. Men heey jag ger det en dag till det kanske kommer kännas bättre imorgon får hoppas det.

Jäkla envisa kilon som fastnat på min kropp och vägrar släppa taget...har kämpat i flera veckor och äter som en liten mus men märks det?. Ne vågen står stadigt kvar på samma jäkla siffror...men jag ger inte upp haha..skam den som ger sig jag är envis.

Nu är det dax att ta tag i kudden och krama den ska bara vänta på att sambon kommer hem från jobbet först.

Ni har väl inte missat att jag har en utlottning den finns längre ner...en jätte snygg ring så kommentera och var med på utlottningen vetja:).

Hallojsan

Snart har hela denna dagen gått och jag har inte fått så mycket vettigt gjort...mest suttit i telefon men nu så är det klart allt tar sådan tid.

Får mina byxor inatt när sambon kommer hem så nu får man hoppas dom passar...annars blir jag sur.

Så detta blir ett kort inlägg får skriva mer imorgo istället...ville bara visa att ja e här iaf:)


På väg hem till mig

Dessa Jeans är på väg hem till mig får hoppas rumpan får plats i dom...annars blir jag besviken...så håll tummarna för mig nu=).

Söndagen har verkligen varit slapp här har inte fått mycket gjort alls...mest suttit med laptopen i knät och kikat runt.

Ha en skön kväll!


Är med och tävlar inne hos canicos

Jag är med och tävlar inne hos canicos kika in där med vetja och var med:).

Jag tävlar om denna produkten från erikasgarderob.



Godmorgon eller nåt typ :)

Eller ja det var ett tag sedan man öppnade sina blå...har inte gjort så mycket än har bara målat tossenaglarna röda haha...
Ska strax diska och plocka lite här men det går segt just nu men får nog snart upp farten bara jag sätter igång.

Läste i tidningen att Whitney Houston dött så hemskt..RIP du var en duktig sångerska med en grym röst.


Uppdaterar mer senare...Tjingeling!

Vilken slapp dag

I dag har jag inte gjort ett smack..slappat i soffan hela dagen..sambon kom hem med en kebabsallad till mig så inte ens mat behövde jag laga. Har bara diskat och tagit mig ett varmt bad men sitter nu här och fryser som en tok igen vi har så kallt i våran lägenhet. Så sitter inlindad i en pläd och försöker värma mig.

Kanske behöver röra på mig lite?. Ja jag får göra det om en stund kan väl plocka lite det finns alltid något att fixa till då kanske man får upp värmen lite.

Just nu sitter vi och kollar V75 vi får väl se om det blir någon vinst eller inte men med min tur så blir det 0 kr som vanligt jag ska inte vinna något tydligen det verkar vara så.

Ja här händer det inte så mycket mer ikväll...Melodifestivalen ska vi väl titta på kan jag tro.

Ha en toppen kväll alla!



Morrn morrn

Ja hua lite sent blev det igår men det var trevligt...fick besök på kvällen av en polare till sambon så det blev massa tjöt och skratt och kl den sprang iväg som den brukar göra när man har trevligt.

Vaknade till nyss och har slängt in en lotto rad som alltid på Lördagar...men vinst blir det aldrig...Skam den som ger sig=).

Blir lite V75 med men där springer alltid mina hästar som 3 benta kameler...förstår inte hur jag kan pricka fel gång på gång...det är väl inte min grej kan jag tro men jag ger inte upp...jag kämpar vidare för vem vet kanske man kan vinna en dag...fast just nu känns det som om jag lika gärna kan kasta pengarna i sjön.

Idag har jag inga planer alls....slappa kan jag tro att det blir..Tvmys och lugnt och skönt får nog stå på mitt schema i dag.

Ha en toppen Lördag alla och Ni har väl inte missat utlottningen jag har på ringen?. Spana in den det är en jätte fin ring kolla längre ner på sidan så ser ni den.

Kram!

Då har man...

Varit uppe med tuppen idag med...min mamma kom hit imorse efter hon varit gullig och kört min dotter till skolan..så jag bjöd på frukost här. Sedan satt vi här och väntade i 2 timmar på att dottern skulle sluta skolan sen drog vi iväg och letade bikini för hon ska iväg i helgen och bada badtunna med några kompisar.

Så vi hunnit med mkt redan och kl är bara 12...så det blir en lång dag idag.

Ikväll vet jag inte vad som händer än så långt har jag inte kommit i min planering..först ska det bli mat mm när <3 kommer hem.

Uppdaterar väl mer senare:)




Utlottning på gång igen!

Ja jag kör igång en utlottning igen...och samma gäller för denna kommentera att du vill vara med...skriv om det på din blogg om du har en..följ mig gärna på Bloglovin eller Blogkeen. Tala om för andra att jag har utlottning och jag måste ha en mailadress så att jag kan nå er...svårare än så är det inte.

Och nu till det jag lottar ut!

En ring som är ställbar med blåagnistrande stenar den är underbart vacker så var med nu missa inte denna.
Utlottningen avslutas den 19/2...så var med nu jag önskar alla Lycka Till!




Vad säger ni om en ny utlottning?

Är det någon som är intresserad av en ny utlottning?....Denna gången blir det isf en ring som är ställbar..
Kommentera och berätta om ni skulle vara intresserade av en ny utlottning för isf kör jag en till:)

Halsbandet från min förra utlottning är på väg till sin nya ägare som jag hoppas snart får det...


Så vad tycker ni??



Godmorgon

Hej hopp gummi plopp idag var jag uppe med tuppen igen men denna morgon var mycket bättre än gårdagen.
Käkade frukost med dottern som sedan fick krypa ner och lägga sig igen då hon var helt rödmosig i ansiktet och ont i halsen...så går det när man byter baskilusker med sin kille hihi... För han ligger sjuk just nu han med.

I dag ska jag bara njuta av dagen har inga måsten alls...det känns så skönt. Ska bara tvätta lite och det är ju inget jobbigt maskinen sköter ju det mesta:).

Ha en skön morgon allihopa nu så ses vi lite senare!

Vilken j*kla dag

Jösses vilken dag det blev...hade tid kl 8 på vårdcentralen imorse och min mamma skulle köra mig dit..hon ringer 7.15 och säger att hennes bil inte startar...paniken växte försökte få tag i sambon men där sa bara en röst abbonenten du söker kan inte nås för tillfället...
Så fick ringa och beställa en taxi...den var försenad så kom inrusandes 8.05 på vårdcentralen...men som tur var så var dom försenade där så det kändes lugnt.

Men sen skulle jag ju hem med...så gick bort till en liten affär för jag skulle handla lite kommer in i affären och får totalt black out hade glömt vad jag skulle handla kom i håg kyckling och bikarbonat och mjölk.

Ut därifrån och tog taxi hem...ett dyrt besök på vårdcentralen blev det men vad ska man göra?.

Nu så har dottern och jag bakat lite kakor..Midnattskakor kallas dom...hon godkände dom hon åt precis en med ett glas mjölk.


Före och efter bild på kakorna:


Mina glasögon ett mysterium

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så försvann mina glasögon i Lördags när vi hade lite folk här...jag tror inte att någon stulit dom alltså..men dom är spårlöst borta..Jag har vänt upp och ned på hela lägenheten men dom finns ingenstans. Så har bokat tid till optiker nu och det blir väl inget billigt besök kan jag tro men måste ju ha glasögon när jag läser mm.

Annars har det inte hänt så mycket här idag...lite mat och disk och slappa...det är väl det som hänt vissa dagar är ju sådana.

Imorgon bitti skall jag upp 7 ska va på våc kl 8..efter det ska jag handla lite för dottern har beställt kycklinggryta och då ska hon få det.

Lite bakning kanske det blir med och då får ni nog se resultatet här kan jag tro=).


Ha en skön kväll alla!

Snygga sportskor Xtep kika in

Är du ute efter snygga sportskor kika då in på Xtep...kanske du hittar något du gillar där=)


Snygga mobilskal från Blingskal.com

Gillar ni snygga mobilskal till era telefoner så kika in på denna sidan...så får ni urtjusiga mobiler=).


Kika in på min dotters blogg!!

Kika gärna in på min dotters blogg...hon skriver om det mesta:)

http://ultradum.blogg.se




Underbar Lördagkväll

Min Lördagskväll blev helt underbar...min gubbe och några grabbar till var på badhuset och gottade sig och jag var hemma och småfixade lite...
Vid 18 tiden kom dom hit allihopa och då stod jag och fixa kycklinggryta för fullt...tyckte att jag gjort mat för ett helt kompani men det tog helt slut i grytorna med mat....Så mysigt när maten är uppskattad.

Sen så drog vi igång med singstar och herrejösses vilket drag det blev...killarna blev "Rock stjärnor" stod upp och rockade loss skrattade så jag låg dubbelvikt...

Jag själv ylade på rätt bra ja med men sittandes då det funkade bättre kan jag säga haha...

Kvällen avslutades väl vid 1 tiden och mina glasögon är spårlöst borta...har vänt upp och ner på hela lägenheten idag och jag drack inte en droppe alkohol igår och vet att jag lade dom på vardagsrumsbordet men dom är puts väck...så kan det gå.

Så i veckan skall jag ringa till optikern och göra nytt syntest och sen får det bli ett par nya glasögon helt enkelt som tur var dom jag hade några år så det skadar nog inte att göra en ny undersökning för synen har säkert ändrats och sen får jag ju ett par nya fräscha bågar...Men det lär ju kosta...men dom ska jag allt lägga undan när det kommer besök haha....

Ha en härlig fortsatt Söndag allesammans!

Vinnaren dragen av utlottningen!

Det blev Jane som vann halsbandet så nu behöver jag bara din adress så jag kan skicka det till dig. Du kan maila din adress antingen på mail eller via FB...vilket som går bra... Åh ett stort Grattis till dig och hoppas du kommer att tycka om det:).




Sitter här

Sitter här och väntar in grabbarna som är på relaxen på badhuset...väntar på att sambon skall höra av sig så jag kan dra igång med kycklinggrytan...salladen står färdig i kylen och jag har tänt upp alla värmeljuslycktor så det är jätte mysigt härinne. Sitter och myser med en zebrapläden  på benen och läser bloggar.

Va allt kan va underbart ibland känner en skön känsla ikroppen idag och är glad visst är det mysigt att känna så?.








Har ni kikat in på Toplady.se vilka underkläder dom har:)

Ville bara tipsa om en sida som heter Toplady.se som har så fina underkläder och till riktigt bra priser. Min dotter beställde en korsettklänning därifrån och en svart sidenmorgonrock och allt var jättefint.

Så kika in och hitta era favoritunderkläder det finns så mycket fint:).





Glöm inte att det är sista dagen imorgon på Utlottningen!

Ville bara påminna er om att imorgon drar jag en vinnare till halsbandet som jag lottar ut så har ni inte anmält att ni vill vara med så gör det. Ni behöver bara kommentera och om ni vill länka på eran sida och gärna följa mig antingen på Bloglovin eller Blogkeen


Så här ser halsbandet ut:




Om ADsettings

Skulle vilja veta om ni fått någon utbetalning ifrån ADsettings?. Jag har inte fått ett skit och har fått flera stycken att gå med så är nyfiken på om någon fått något därifrån eller om det bara är en bluff sida?.

Kommentera gärna vill veta vad ni tycker eller om ni har fått något därifrån?.

Fredag= Slappdag

I dag var det då Fredag igen veckan har rullat på riktigt snabbt. I dag har vi en slapp dag här har sjungit lite singstar en stund men sjunger väl inte så bra men det är riktigt kul att gnälla lite. Har tagit ett bad nyss så sitter nu här och slappar i badrock och en pläd över benen.

Gjorde varma mackor med makrill jag älskar verkligen makrill...så senare i kväll blir det ett glas nutrilett sen har jag ätit klart för idag.

Men imorgon ska jag njuta av god mat och lite godis har inte ätit godis på 2 veckor nu så nu ska jag gotta mig lite.
Ska göra en kycklinggryta imorgon till sambon och hans vänner när dom kommer hem från sin badhusdag på relaxen.

Jag själv ska städa lite imorgon och ta hand om lite tvätt det blir min dag men på kvällen kommer det bli trevligt här då blir det lite singstar och fest alltid mysigt.

Ha en skön Fredag alla!

Ja då har man gjort sitt första besök på Lidl

Ja jösses detta var verkligen ingen affär för mig ursäkta alla som kanske handlar på Lidl nu men vilken skräp affär vilken Oordning det var där inne. Kattmat&hundmat bland männsikomat?...det tyckte jag inte alls passade ihop.
Men ändå handlade jag lite jag kan inte gå in i en affär utan att handla sådan är jag. Och pinsamt blev det när jag skulle betala mitt kort krånglade och folk bakom nyfikna och trodde säkert inte jag hade pengar eller något på kortet så där fick man stå röd i ansiktet och visa legitimation och skriva på kvitto. Så detta var nog mitt enda besök i den affären för där trivdes jag inte alls.

Nu sitter jag här ensam mamma har åkte hem och sambon jobbar ju så ska se om jag kan hitta på något att fördriva tiden med en stund. Men tror inte det kommer att bli några problem det är tur att datorn finns:).

NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT JAG HAR EN UTLOTTNING KIKA LÄNGRE NER PÅ SIDAN SÅ SER NI DEN!




Ha en skön kväll alla nu!



Ja vad ska man säga?

Känner mig lite små deppig och nere och ledsen men får bara acceptera att läget är som det är just nu.

Väntar hit min mamma vi ska ta en tur ner till Lidl kan ni tänka er jag har aldrig varit inne där och dom har funnits här i flera år men idag ska jag ta min först tur in i den butiken. Kommer väl meddela här vad jag tyckte om det sedan kände att det var dags att kika in iaf....

Annars blir det en lugn dag här sambon jobbar kväll så kvällen kommer att bli tyst och ensam men det får gå det med tur man har lite att fixa med så tiden går lite snabbare.


Ha det gott sålänge!

Hur ska man få någon

Hur ska man få någon att förstå hur illa han gör personen?...och inte bara den utan alla runt omkring. Känner mig maktlös och vet inte vad jag ska ta mig till. Alla känslor som bubblar inom mig jag vet inte vart jag skall göra av dom...ledsen, rädd och arg samtidigt.

Ibland undrar man hur en person kan få hålla på som den gör år efter år och ändå vinna allt...medans jag förlorar som har gjort allt jag kunnat och allt för att finnas där men det räcker tydligen inte utan jag duger inte alls har jag förstått...

Jag vll bara att du skall förstå att jag bara vill dig väl vill att du skall vara här hos mig hos någon som bryr sig och som dig inget illa vill...

Förlåt för detta depp inlägg men just nu känner jag mig nere sårad och så genom trött...har kämpat i många år men trots det så har jag inget för det känner mig utnyttjad då jag mest duger när du mår dåligt eller vill ha något...då finns jag helt plötsligt men annars är jag inget värd :(

Hej hej nu är jag här...

Har ju precis glömt av att jag har en blogg ju haha....
Men nu så är jag här igen...har inte hänt mycket alls idag utan det har varit en väldigt lugn dag.
Dottern kom hit och var här en stund käkade med oss innan hon for vidare hem till sin pappa...men hon kommer tillbaka imorgon igen och då ska vi nog baka lite om det blir som vi planerat.

Sitter just nu och kollar runt lite på nätet på både gardiner och på kläder får se om man hittar något skojsigt:).

Ni har väl inte missat att jag har en utlottning inlägg om det finns lite längre ner ni har till den 5/2 på er att kommentera att ni vill vara med. Så kika och se om det är något ni skulle vilja vinna.


Ha en skön kväll alla!

RSS 2.0