Studentskiva

Att ta studenten är något stort i livet och får många betyder det jobb och att bli vuxen och stå på egna ben. Eller att studera vidare på högskola t ex. När man tar studenten så behöver man ju ha en ordentlig fest för att fira att man gått klart skolan. Att få fira tillsammans med sina klasskamrater en sista gång innan man skiljs åt och går skilda vägar. Det är då studenskiva.com kommer in i bilden här kan man hyra lite olika typer av lokaler det finns stora lokaler, mellan och små man kan välja bland.
Pure heter en du kan hyra den här är för dig som vill ha en storslagen studentskiva! Pure har en klassisk, modern look med en påkostad inredning och ligger bara ett stenkast från Stureplan.
Victoria heter en och den har fina valv och stuckaturer i taket.
Göta källare en av de äldsta och mest populära lokalerna på Söder. Lokalen har ett stort centrerat dansgolv. Collage har förutom en av Stockholms mest unika nattklubbslokaler även av stans bästa innegårdar! Topprenoverad och har bl.a. tre st barer. Kontakt sker via mail eller telefon allt finns på sidan så det är lätt. Betalning sker till bankkonto. Lätt som en plätt! Så skall ni ha ett trevligt avslut med eran klass så är det verkligen värt att kika in och se vad de har att erbjuda här. Jag skulle gjort det om jag var i den åldern men nu är jag ju lite äldre och allt vad skola är är klart för mig. boka studentflak

Kommentarer
Postat av: Jane Melander

Jag tycker att det var så konstigt när Jennifer gick ut grundskolan, det kostade mest, med bal o håruppsättning o s v. Men när hon tog Studenten, var en del kompisar och släkt här, som en del redan mötte upp vid "utsläppet". Sedan åkte de på flak och sen kom hon hem o då hade vi mottagning här. Men när hon gick ut Högskolan, hände inget!/KRAM!!

Svar: ja det är olika vad som händer Jennifer har inte kostat något när hon gått ur grundskola bara lite nya kläder..blir väl dyrare när hon tar studenten:)
Zwampe

2012-10-13 @ 18:36:31
URL: http://kattgare.blogg.se/?tmp=38558
Postat av: Jane Melander

Grundskolan var det en dyr balklänning, håruppsättning m m , som gick på flera tusen!

2012-10-15 @ 19:59:37
URL: http://kattgare.blogg.se/?tmp=38558

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0